| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1000] Názory 10011010 z 13697  [Dalších 12687 >>]
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
18.11.2011 20:11:26
Ahoj holky.

Andý, tohle odrážedlo vyhrálo v Dtestu jako nej....
http://www.firstbike-odrazedlo.cz/
Stojí kolem dvou tisíc, já doufám, že ho podědíme.~f~

Co se týče homeopatik, tak na rýmu máme Coryzalii, tu měla už i A. a jinak holky obě měly hlavně na ekzém, na imunitu né, hlavně počítej s tím, že ten nástup účinku tam trvá déle.

Holky, já co se týče jídla, tak jsem teď fakt obezřetná, ale dost lidí i někteří známí Dr. říkají, že už by naše dětičky měly začít ochutnávat od všeho něco. Jako naše A. je fakt žrout. Včera poobědvala vařenou nesolenou bramboru a ještě k tomu její skleničku.~e~ Ochutnala už i plátek šunky.
Andý, o chlebu už jsem taky přemýšlela a asi ho začneme dávat, taky s trochou másla k svačině.
Vločky už jsem dělala ve 4. měsíci. O kaše v poslední době taky moc nestojíme, asi už je přejedená, tak ji občas dostane k svačině a nebo ji do mléka dávám rozdrobené piškoty. Jinak dodržujeme taky denní dávku mléka a někdy ho má fakt 3-4 denně, když ho chce, tak ať si dá.
Ellen + 4 111184
18.11.2011 13:44:52
Ještě to odrážedlo - kluci měli takovou tu klasickou motorku (s těma hladkejma kolama) - vyblbli se na ní hodně, pak jsme koupili ten vyšší model a jezdilo se dál. Vím že už uměli dávno jezdit na kole, ale motorka byla pořád v provozu, takže snad do 6 let. Teď ještě tu malou máme ale možná malýmu koupíme k Vánocům něco nízkýho stabilního na doma. Musím to očíhnout.
Jinak dárky nemám skoro žádný, to zas pak bude fofr~a~.Vůbec nevím co koupit rodičům a sourozencům s partnerama.
Ellen + 4 111184
18.11.2011 11:48:15
Andý, u nás bylo hezky ve středu, včera a dnes je už zase mlhavo. Vy to tam asi máte o dost horší.
Hrneček mám z Intersparu za body, nebyl tím pádem drahej, myslím, že se jmenuje Cipísek - má silikonové víčko a savičku a malému se z něj pije snadno.
Ad homeo - taky jsme měli něco na tu věčnou rýmu a dobrý. Teď už je malej skoro v pořádku, tentokrát i bez homeo, mazala jsem mu hrudníček eukal.mastí a kapala do nosu a odsávala, ale měl to hodně vodový, žádný hnis.
S těma atb. je pravda, že byste se toho dřív zbavili, ale buď ráda, že to zvládá bez nich. Prostřední syn měl 1. atb na 3 měsících a pak do roka ještě asi 3x (ačkoliv byl kojenej). Jak se jednou vytlučou antibiotikama ty prospěšný bakterie, tak jsou pak děcka strašně náchylný, už bych to znovu zažít nechtěla. Tu mast od justu taky občas dávám všem dětem je dobrá.
Teď mi malej taky líp spí, kéž by mu to vydrželo! Přechozí noc spal dokonce 6 hodin v kuse- náš rekord.
Andýs 65055
18.11.2011 11:14:31
Jo a ještě dotaz, dáváte už chléb? Malý se může za chlebem utlouct, vypije ráno kolem 150 ml a pak sní ještě půl krajíce chleba s máslem.
Andýs 65055
18.11.2011 11:12:15
Ahojky, tak u nás včera po dlouhé době bylo sluníčko a dneska zas smog. Sice ovzduší včera nic moc, byl cítit smrad. Venku jsme už nebyli týden a i tento týden prý nebude lepší. K. je pořád zahleněný, kašle a kašle, občas už to vypadá, že se to lepší a pak se to znova rozjede. Holky, nemáte zkušenosti s tymiánovou mastí od Justu, včera jsem mu namazala hrudníček a prospinkal noc bez kašle, tak nevím zda to byla jen zhoda, uvidíme dneska. Si říkám, že lepší by bylo snad, kdyby to měl bakteriálního typu, atb by to vyléčily a byl by klid a ne se tak v tom pořád plácat a kdoví jak ještě dlouho budem. Nechodíme ani nikde na návštěvy, jelikož se mi zdálo, že se mu to vždy pak zhorší.
Dnes jsem byla u dr pro homeopatika pro K. na imunitu, tak jsem zvědavá zda nám zaberou. Majko, ty máš zkušenosti z homeopatikama, měli jste už kdy na imunitu?

Di, Stellinka je nádherná a krásně vlasatá a okatá. Di, které capačky jsi koupila, můžeš mi hodit odkaz.
Jinak také pod stromeček uvažujem o odrážedle, ale ještě nemám zjištěné, které jsou bezpečné, tak pokud jste se už třeba po nich pídily, prosím prosím o nějaký tip. Jelikož T. měl odrážedlo z kaufu no name značka a když se opřel o opěrku odrážedlo se převážilo dozadu.

Majko, buď ráda, že ti Adélka tolik vypije. Já bych cukrovku už musela mít dávno, vypiju i tři litry denně, pokud piju míň bolí, mně hlava. Prostě jsou lidi co mají potřebu pít a co nemají. Já za svýma dětma musím s pitím běhat a tím jsou i teď víc nemocní si myslím. Imunoložka mi říkala, že kdo málo pije má vysušené sliznice. A také že i ovocné čaje vysušujou, tak nevím, co jiného bych K. měla dávat pít, střídám bylinkové s ovocnými. Moni, dokud jsem kojila, tak jsem množství tekutin neřešila, vím že měl dost z kojení, jelikož jsem kojila z obou prsů najednou, takže mě předního mlíčka až až, ale už to je ze dva týdny co nekojím ani v noci. Ptala jsem se vás na hrnečky, jelikož uměl krásně pít z aventu ze sosáčku, ale co bojkotuje pití, dávám dudel, ale ten má jen čtyři dírky, prostě potřebuji hrníček, z kterého to bude pořádně téct, a´t se pořádně napije.
Množství mléka nedodržuji, už jsem se na to ptala dětské sestry, říkala mi, ať to dělám podle malého kolikrát chce. myslím, že tam je důležité jen to celkové množství. Což Kuba vypije jen 150 ml, vyjímečně v noci 220 ml, takže dávat 2x, máme vypito za den cca 300 ml, což je dost málo. Takže jsem dávala 3x až 4x, ale mometálně teď na mlíko nemá chuť, v noci vypije 150 ml a ráno si dá také tak a večer už mlíčko nechce, tak mu dělám do mlíka kašičku. I když momentálně odmítá i kaše, tak jsem mu včera uvařila rýži, zamixovala do Nutrilonu a teda ten baštil. Takové ty instantní rýžové, kukuřičné mu už nejedou. Holky, přemýšlela jsem o dětské krupičce a vločkách, že také uvařím a mixnu do Nutrilonu, nedělaly jste už?
Na tom Babio cukru to dávkování je, že do 100 ml 6g, ale nechtělo se mi to vážit, kolik je to lžiček.

Ad romantika, u nás se také žádná nekoná, a pokud u některé z vás jo, tak tiše závidím ~t~. Jo a stává se vám, že se hádáte kvůli dětem? A ohledně prsů, chtělo by zpevnit a teda nejen prsa, celé tělo, ale jsem líná a nikde za cvičením se mi nechce jezdit.

Di, z brýli si nic nedělej, máš mále dioptrie, může se ti to ještě spravit. A ho´d fotku. Jinak já mám 3,75 a 4, bez brýli ani na krok a za tak silné dioptrie vděčím své dětské oční, při každé kontroli mi přidávala a přidávala.

Majko s tím mlékem jsem to v noci také tak chtěla dělat, ale někde jsem vyčetla, že to mlíko v tom teplé se kazí, takže já převařím vodu a dám do termosky.

Moni, jak to nakonec dopadlo s tím sčítáním, je to fakt bordel, a nejde doložit, že jsi to posílala počítačově? Super fotka ~g~. Dívám se, že už dáváš Jáchymkovi tenký polštářek. Prozatím dávám plínu, ale asi také už koupím nějaký takový polštářek, ať se mu líp spinká.

Ell a co malý, už je zdravý? Který hrníček máš od Tuperware?

18.11.2011 9:12:10
Ahoj holky.
Tak jsem Vám jen v rychlosti přišla říct, než se malá vzbudí, že jsem ji zkusila dát na noc místo kaše mléko a ve finále vypila cca 240 mléka, kaše pila jen kolem 150 ml a spala od 19.00 - 05.00 s přestávkou v 00.00 na dudel a čaj, tož nevím, jestli to byla náhoda nebo se konečně zasytila, ale každopádně příjemná změna.~g~ V pět dostala další dávku mléka a spaly jsme do sedmi.~z~~b~
Madelinka+3 andílci 78772
16.11.2011 12:15:39
Ahojky,
do konce týdne se už asi nedostanu, tak vás pozdravím.Vezu holky k našim na chatu, do zítra s Ondrýsem tam přespíme a zítra bude manžel se švárou přemalovávat plíseň, co se nám u oken dělá.
Já přijedu zítra večer a v pátek a v sobotu budeme uklízet, i mýt okna, ať máme na Vánoce připraveno, když budeme mít hlídání.
Budeme muset koupit novou pračkum, protože ta naše už fakt blbne.Záclony radši vezu k našim.
Ellen, já bych dudel docela brala,poslala bych ti alespoň poštovný-když tak mi písni ńa mail-MisaFrantova@seznam.cz.
Di, my začnem nočník řešit až příští léto, do té doby to podle mě stejně nemá dítě v hlavě.Možná se vyčůrá,ale nemá z toho rozum.
Hezký zbytek týdne!!!!~k~
15.11.2011 19:11:41
Di, my už tři dny nebyly venku. Jen to na bednu. Díky tomu, že už se teď musíme přizpůsobovat potřebám Lucky, hlavně škole a kroužkům, tak tomu venčení moc nedám. Hlavně teď v zimě, kolikrát je lepší, dojet si autem. V létě jsme fakt byly hodně, hlavně u našich na dvoře, teď v zimě dáme taky hodinu až hodinu a půl, výjimečně dvě. Takže asi tak, jako vy.
15.11.2011 19:07:50
Ale Di, tak šup sem s fotkou a žádné výmluvy~x~~t~

Hele, na nočník? Jako neodsuzuju lidi, co už to zkoušejí, ale my to rozhodně nejsme. L. dlouho nechtěla, pak jsem ji začala posazovat asi kolem 15. měsíce, půl roku chodila krásně a ve 22. měsících řekla, že "nece pínku" a bylo. Je fakt, že na spaní ji měla do 3 let, dost v noci pila, přes den se to odnaučila krásně, jsem zastáncem toho - do ničeho nenutit.
Di+N07 & S11 107841
15.11.2011 18:18:47
Jo a taky jsem chtěla pochválit fotky v deníčku,konečně jsem se tam dostala.
Andý,Kubík má skvělé háro a krásné hluboké černé očka!Ondrýskovi vlásky taky porostly,pěkný blonďáček a Šimonek je smíšek a ty kukadla!Krásní kluci~s~
[<<Předchozích 1000] Názory 10011010 z 13697  [Dalších 12687 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.