Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Di+N07 & S11 | 107841 |
|
|
15.11.2011 18:15:09
Teda holky to už se mi dlouho nestalo,že bych po 2 dnech měla tolik dočítání ale do chladných dnů ideální
![]() Děkuju za pochvalu Stellči,jinak Majuš na palici jí to nasadila Natuša ![]() Tak brýle už mám doma,k upřesnění na očích a je to hned lepší,sice vypadám jak telele ale naštěstí to není tak hrozné,jak jsem se bála.Nemusím je nosit pořád,protože nemám ještě tolik dioptrií ale aby byla nějaká šance na zlepšení,tak mám nosit co nejvíc to půjde.Ikdyž s mým věkem se to bude spíše přibližovat k sleposti ![]() Jinak Stelluš se mi taky začala v noci častěji budit a je nějaká nachcíplá,teče jí z nosu ale zatím jen průhledná rýma,tak doufám,že to zvládneme vyléčit doma.Má to podle mě z té změny počasí,jeden den je na bundu a dneska by stačilo vylézt v kraťasech,je to na budku.Byla bych radši kdyby bylo chladněji ale hlavně aby to tak neskákalo. Co se týče postýlky,tak jsme to vyřešili tak,že jsme jí spojili s Natuš.Dala jsem pryč přední šprušli a hodila jí do výšky Natálčiny postele,S. je jednou stranou u zdi a druhou u N.,prostě manželé Už tak spí asi 2 týdny a zatím žádné zalehnutí,jo a šetří to místo!Holky,chtěla jsem se zeptat,posazujete děti na nočník?Já jen byla zase u té kamarádky co má toho o měsíc staršího chlapečka a úplně jsem hleděla,že ho tam posadí a on fakt čůrá Já z tama příjdu vždycky strašně zdeptlá,sice oni tady všichni mají tu výchovu posunutou ale říkala jsem si jak je to u vás.Romantika u nás taky skoro ne ale když udáme někde holky,tak si to vynahrazujem.Večery jsou zabité úplně. Majuš,chodítko bude mít Aduš super přípravku na chození,my chodítko nemáme ale má takové jezdící něco a má to i úchytku,kterou může tlačit ale zatím na to nepřišla,že to i jede.S tím,že přeskočí lození si nic nedělej,já si to taky takhle zkrátila a kdybys mi dneska řekla ať ti zalozím,tak bych to zvládla ![]() Jinak si nemyslím,že by Aduš tolik pila,S. je proti ní děsný průtokáč,ta dá 200 ml čaje ráno,odpo,večer a do toho ještě UM. Moni,svíčková s rýží,Jáchymek je teda gurmán To je fajn,že si na jídlo malého nemůžeš stěžovat,ikdyž malá se taky trošku polepšila ale,že by snědla všechno co ji nachystám se říct nedá.Hani,19x?Tak to je síla Jak jsem psala,že se Stelluš se spaním dost pohoršila,tak to beru zpět,to se divím,že z toho nejsi vysoslá.Kdybych mohla,tak ti pošlu pár hodin spánku,nebo spíš Matýskovi![]() A taky držím palce s hledáním psycholožky,až nějakou najdete,tak si napiš její jméno do googlu a určitě najdeš recenze lidí jaký z ní mají pocit. Bell,držím palce na operaci,zní to teda děsivě ale určitě se povede a ještě budeš mít třešničku na dortu.Budeš kočka! ![]() Moni,koukala jsem na ten Bubchen krém před chladem a větrem a zítra si pro něj skočím.Obsahuje panthenol a heřmánek,takže to nebude asi pro všechny ale určitě jsem ho už jednou měla doma a mám pocit,že se odvědčil. Andý,věřím,že výsledky dopadnou co nejlépe.Jinak k tomu Babio cukru je dávkování napsané vzadu 4-6 g na 100 ml,já dávám malé čajík do pítka s ouškama od Aventu,vždycky 200 ml a sladím podle toho jaký dávám čaj.Teď dávám hlavně granulovaný od Hami,mám tu slušnou zásobu a cukru dám tak 2 vrchovaté lžičky ale doslaď si jak bude třeba.Mě ty granulované čaje připadají sladké i bez slazení ale Stellča je mlsoun a bez doslazení nepije. Kubík je fakt drobek,mohli by si ze Stelli podat ruce,ta má něco kolem 7,5 kg ale včera měla teprve 9 měsíců.Ale pinďa to dožene až se rozpije a rozpapká ![]() Moni,to si děláš srandu,já bych jí to vmetla do očí,že si budu klidně stěžovat.Mají tam bordel a pak se člověk diví,co si na něj zase vymyseli.Snad to dají dokupy,1000 z okna nikdo nevyhodí Určitě jim napiš,věřím,že to dobře dopadne.Jáchymek je božský ![]() ![]() Made,prochajdy si ještě užívejte,dokud to jde. Ell,super,že se marůdek z toho dostává.My už taky dávno nedudáme ani jsme s tím nezačli protože je všechny hned plivala.Nuk určitě udáš,ty jsem měla u N. nejradši. Holky,když píšete jak jste furt doma,na jak dlouho vás výjde prochajda?O prázdninách jsme byli venku i 5 hodin a teď maximálně 2,snad si z malé neudělám domácí puťku ![]() |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
15.11.2011 15:03:31
Ahojda, dneska to tady žije, to jsem ráda!
U nás je taky mlha, smog a to bydlíme na vesnici, jenže v nížině no. Děti nechodí ven, malýho musím dávat spát do ložnice, tak je to vždycky tak na 15-20 minut a je vzhůru. Teplotku už dneska nemá jen trochu rýmu a kašel, už si i docela hraje. Majko s tím hrnkem jsi mě inspirovala - mám po klukách Aventy, ale malej z nich neuměl pít, tak měl do teď Tupperware, ten je dobrej, ale do tašky si ho vzít nemůžu, teče. Dneska jsem mu zkusila dát po dlouhý době ten Avent a přišel na to jak z něj pít. Stejně ale pije hrozně málo, možná 10 nebo 20ml... No ale my to doháníme kojením v noci i ve dne... Moni, Jáchymek je borec, takhle usnout - dost dobrý, chybí mu tam jen ty díry pro oči a pusu . S tou pokutou to by mě teda taky dopálilo, to je nehoráznost, nedej se!Nechcete některá pro mimčo dudáka od Nuku? Mám doma nerozbalenej, je od 6 měsíců a je bílo bleděmodrej a ta savička je latexová. Malej už 2 měsíce nedudá (teda dudá, ale moje prsa ) a koupila jsem si ho tenkrát do zásoby... teď mi tu přebývá, nic za něj nechci jen mi ho je líto vyhodit.Madelinko, hoď sem trochu sluníčka ![]() Andý, s tou váhou Kubíčka nezoufej, všechny děti nemůžou bejt stejný, výhoda je, že se tolik nepronese. Ten náš prďola už má určitě přes 9 kg, ale když ho mám pak dýl nosit v Manduce (jako včera), tak jsem druhej den jak zmlácená. |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
15.11.2011 13:49:01
Madeli, užívejte počasí, jsem zvědavá, kdy se dočkáme my.
Moni, to je fakt a Šimonek je strašně podobnej mamince, bych řekla. ![]() |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
15.11.2011 13:35:43
Jeste jsem chtela pochvalit fotky v denicku.
Simonek je moc roztomilej usmevacek . |
|
|
15.11.2011 13:32:21
Omlouvam se za velikost.
Zdala se nam s Krystofem ta fotka vtipna, malej tam vypada jak clen Ku-klux klanu. |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
15.11.2011 13:31:34
Moni, koukám, že budeš mít od Jáši asi dlouho pohov
![]() |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
15.11.2011 13:30:17
Ahojky,
Moni, to je teda nehorázný!!!Asi fakt budeš muset něco napsat,nevím, kdo na těch úřadech je větší blb. Hani, ještě jsem chtěla reagovat na toho psychologa,asi bych taky za ním šla a našla bych si nějakého, který pracuje mimo ped-psy poradny.Určitě ti poradí v čem je problém.Už možná to si prostě popovídat. My pijeme dětské čajíky buď Leros, teď jsme koupila nějaký od Hippu-pytlíkové, malý se docela s chutí napije, ale zas tak toho nevypije.Spoléhám se na to, že pije dost mlíka. Ad. dnešní noc, probouzel se každé dvě hodiny, takže od půl 8, kdy usnul se vzbudil 5x a vylezli jsme v 7,15h.Od 3 hodiny už ležel se mnou, už jsme neměla sílu ho tam dávat zpět. Holky přeju, ať poleví ty kašle, i když to počasí je příznivcem rým a kašlů.Ale u nás včera a dnes svítí sluníčko, dnes je úplně jasno!Půjdeme na chvíli ven. ![]() |
|
|
15.11.2011 13:29:50
![]() ![]() To nemá chybu.![]() |
|
|
15.11.2011 13:29:17
Pokusim se vam sem hodit fotku jak mi malej pred chvili usnul. Dlouho jsem to nedelala tak nevim jestli se mi to podari.
![]() |
|
|
15.11.2011 13:25:23
Já bych potřebovala jak vzhůru, tak i do objemu, mám je teda totál. Manža mě pořád uklidňuje, že je to dobrý, ale je i vidět, že jsem kojila z jednoho víc a z jednoho míň, ale za 1. nejsou korunky a za 2. taky máme tuto nemoc v rodině a docela se bojím.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.