Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
15.11.2011 12:45:46
Majko, to odvolani samozrejme napisu, pac je to nehoraznost, jen mne to obtezuje. Navic nejsem zdatna v techto administrativnich zalezitostech, ale neco vyplodim, uz si to zacinam sumirovat v hlave.
Zapomenout na piti se mi uz taky podarilo, nastesti ma Prokop mlecnou kreditku a muze si v automatu koupit i nejake ovocne piti. Jak jste psaly o prsach, tak by se mi taky hodilo par centaku smerem vzhuru. Premyslim, ze jak prestanu kojit, ze bych si je nechala trochu poupravit. Jen jeste nemam zjisteno co a jak, mam strach kvuli rodinne zatezi ohledne Ca prsu. |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
15.11.2011 12:16:13
Moni a já bych se just hádala, i když jsi špatně nic neudělala a z části bych to odvolání napsala i jako stížnost, to je fakt nemožný, co se tady děje. Jeden větší syčák, než druhý.
![]() ![]() ![]() ![]() Já si taky myslím, že už kolem 9 kg budeme mít, ale Andý, nevěš hlavu, jestli nemá být po kom velký a baculatý, tak prostě nebude. ![]() Jinak, teď jsem malou dala do chodítka, bulela, že tam nechce být, dala jsem jí do stoličky, nechtěla tam být, tak jsem alespoň dala vařit rýži, dělala jsem včera mrkvovou polévku a je moc řídká, tak ji musím zahustit. Jo a ve finále naše pecka chtěla samo na gauč, kde si sedla, já sedím u ní u PC a ona si hraje. Takže Moni, taky tomu lezení moc nedáme, ani celkově pohybu, ale ukecaní jsme až až. Teď mě tahá za rukáv a žvýká tkaničku od bačkůrek. Moni, jj, máme tady fakt hnusně. Já bych tak chtěla alespoň na hodinu ven, ale jak vystrčíme paty, tak budeme nemocní. Naštěstí L. do konce týdne už nic nemá, tak jen do školy a ze školy a je to. Rodičák máme příští týden. L. už má zase taky trochu rýmu, ale nehorší se to, tak snad to přežijeme. A zapomněla jsem jí já "blbá" dát do školy pití, na co jsem myslela, nevím. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
15.11.2011 11:51:36
Andý, u toho cukru je psané dávkování ne? Já teda ani kolikrát tolik nedávala.
Co se týče pití, tak my pijeme granulovaný asi od 6. měsíce. Když jsem kojila, tak nepila nic, pak jsem dělala fenyklový sáčkový a od 6. měsíce pijeme granulované, které jsou od 2. měsíce - bylinkový a na dobrou noc. Ten bylinkový je bez cukru a ten na dobrou noc má jen hroznový. Občas to proložím sáčkovým od Lerosu a taky není problém. Na noc máme lahev a přes den dávám od Aventu z hrnečku, pije z něho krásně. Jen to rychle vypije, tak na jaro dostane od Mam tu větší cvičnou lahev s pítkem. |
|
|
15.11.2011 11:41:18
Ahoj holky,
jeste nez budu reagovat na vase prispevky, tak vam musim napsat jak strasne jsem se dnes rano nastvala, teda spis nas... . Rano mi prinesla postacka doporuceny dopis z MU Vyskov a ona to byla pokuta, pac jsem byla shledana vinnou !!!, ze jsem odmitla scitaci komisarce sdelit udaje a odmitla si prevzit scitaci formulare. Formulare jsem normalne vyplnila a ve stanovene lhute odeslala, komisarku jsem vpustila i do bytu, byla desne roztrzita, vykladala nam tady jak se to protahlo a ona uz by mela jet domu, nemohla dohledat listy pro Prokopa a pak jeste bez zeptani zaskrtla, ze to vyplnime elektronickou formou. Takze ja mam zaplatit tisicovku!!!!!!!! Volala jsem na MU a tam mi pani rikala, ze mam do patnacti dnu napsat odvolani (odpor) a oni rozhodnou a kdyztak dojde k vyslechnuti obou stran. Mne to otravuje, nechce se mi ani nic psat, kdyz jsem nic neudelala a uz vubec se tam neminim jit handrkovat s nejakou babou , navic si to po trictvrte roce uplne presne nepamatuju, vim jen, ze jsem formulare radne odeslala.Tak jsem vam to musela napsat. Majko, manzel rikal, ze tam mate pekne hnusne, teploty pod nulou a porad mlha, taky prijel pekne nemocnej, celej vikend lezel a mel teplotu. U nas mrzne jen po ranu, zbytek dne sviti slunicko, ale jak sjedu z kopce do Vyskova, tak je tam taky mlhavo. Andy, to mas fakt drobinka, ja myslim, ze Jasicek uz devet kilo urcite ma. S tim pitim jsme na tom stejne, ja do malyho ani tech 150 ml nedostanu. Dnesni noc jsme meli taky trosku divocejsi, porad se budil na dudlik, myslim, ze vstaval tak sestkrat. Dnes budu mit litani, oba kluci maji rodicak, prvni pujdu na Krystofuv a pak prejedu na Prokupkuv, ten to ma nastesti formou konzultaci, takze to stihnu. Jachymka bude hlidat moje babicka a Krystof, budou na to dva, tak to zvladnou. Ted bych toho tatku doma potrebovala, ale vypada to, ze bude delat jeste tyden a pak by byl zas nejaky cas doma. Ellen, snad se z toho Tonickovi nic horsiho nevyklube, nas taky porad obchazi nejaky bacil, odolavame jen my dva s Jachymkem. S Jachymkem uz je zabava, moc hezky reaguje na vsechny hry a rikanky, porad tleska, uz to nedela jako paci paci, ale proste si tak nahlas placa rucickama. Jen to hybani nic moc, sedi jak pecka a ceka co bude. |
| Andýs | 65055 |
|
|
15.11.2011 10:45:28
Ahoj holky,
tak jsem vás dočetla, tak snad budu mít čas reagovat. Tak manžel zašel s K. na krev, sedimentace dobrá, zítra budou výsledky z rozboru, dr se přiklání k tomu, že je to s té inverze. Ale měsíc v kuse kašel z inverze se mi nějak nezdá, začínám mít obavy, aby nebyl na něco alergický. Jinak mám doma pavoučka, samá ruka, samá noha, v 10. měsících jen 7600g. A vůbec nechce pít, když jsem za den do něho dostala 150ml tekutin, byl to úspěch. Proto spíše vařím polívky a dělám přesnidávky, ať má nějaké tekutiny. Di, Bell, kolik toho mléčného cukru dáváte? Majko, co dáváš za čajíky, že Adélka tak pěkně pije? A z jakých hrnečků dáváte pít čaje? Normálně už uvažuji, že koupím i granulované, i když jsem jejich velkým odpůrcem, ale potřebuji, aby to dítko pilo, když pořád kašle a má rýmy, je zapotřebí hodně tekutin. Jo a propo, po třech dnech bez rýmy po Pamycomu, má rýmu už i K. Už jsem z toho nešťastná, do 9. měsíců, byl total zdravý, T. měl pořád rýmy, angínu, já pořád nějaké bacily v krku a on odolával tak nechápu, co se to na něho až te´d tak sesypalo. Dítko spí, tak jdu žehlit, mám hory prádla, ale aspoň už na něco zareaguji: Hani, měla jsem stejný názor jak Bellinka, že je to reakce na školu, ale jak jsi napsala, že už i ve školce byly problémy, a jak píšeš jaké má zájmy, co když je hodně nadaný a ve škole ho to nudí, protože už to všechno zná a s dětma si nerozumí a tím ubližováním se snaží na sebe upozornit. Neprobírala jsi to s učitelkou, ona jednak jako pedagog by to měla poznat. Hani, klobouk dolů, jak to zvládáš sama s klukama a k tomu se malý tolikrát za noc budí . U nás je budíček kolem půl druhé na mlíčko a pak kolem šesté, půl sedmé, dnes spal do sedmi. Bell, Ať všechno dobře dopadne . Pod kudlu se moc nechce že a zvlášť být ještě k tomu pár dnů bez malého. Já si dala závazek, že do konce října se objednám do nemocnice na ten urologický zákrok, je už polovina listopadu a já pořád nic, tak jsem si řekla, že už to nechám po novém roce, svátky si kazit nebudu. |
|
|
15.11.2011 9:39:16
Ahoj holky.
Elen, jj, je to mléko až od roku, já do února mám nakoupenou tu Bebu Ha 2 a pak přejdeme na toto, protože mi alergoložka navrhla, že nemáme do 1,5 roku používat kravské mléko. Tak já to taky dneska počítala, ale zdálo se mi, že to dneska bylo mnohem lepší, takže na Hani fakt nemáme. 16x? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mladá šla spát před sedmou, vzbudila se na mléko ve 23,30, protože kaši moc nedala, poslední dobou z 250-260 ml nechá tak 80 ml, nevím, čím to. Jenže já, jak jsem šla dřív spát, tak jsem to vyřešila tak, že jsem si mléko připravila, ohřála, dala do termoobalu a pak ho jen vyndala. Dobrý fígl ![]() , nemusle jsem z postele. Pak byl asi 1x dudlík, ve 2,30 čaj a dudlík, pak ještě jednou čaj a dudel a v 5,30 jsem dělala další mléko, pak vytuhla ještě do 7,15.Holky, tady je děs počasí, sluníčko nikde, modrá obloha jak hlásí v TV, o té si můžeme nechat zdát. Tři dny už jsme nebyly venku, není vidět na vedlejší panelák přes tu mlhu, inverzce jak hrom a prý to jen tak neskončí. ![]() |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
14.11.2011 22:40:10
Ell, nějak vždycky nemám čas na psaní slohových prací, ale ty jsi všechno napsala moc hezky.
Hlavně vás holky obdivuju s těmi 3 kluky. Já u toho našeho taky sleduju, že se v noci budí jen aby se trochu přisál, určitě nemá velký hlad, jen prostě musí být blíž u maminky,to fakt u holek neznám a že byly 2. A stejně jsem ráda, že tu všechny jste. ![]() ![]() ![]() |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
14.11.2011 14:05:51
Tak jsem vás ráno dočetla a te%d mám chvilku napsat něco víc. Malej je dneska ubrečenej a pořád ho musím nosit - má rýmu a z toho i kašel a asi trochu teplotku.
Bell, tak držím palce ať operace proběhne hladce a bez komplikací! Madelinko, taky jsme u nás slavili Martiny, bylo to náročný, byla u nás celá rodina a někdo i přespal tak jsem se včera vzpamatovávala a uklízela... ![]() Prsa bych teda taky potřebovala vylepšit - hlavně posunout o pár cenťáků nahoru. Ona ta mléčná žláza právě na začátku kojení vytlačí ten tuk a pak když už tolik nekojíš a zmenší se, tak tam ten tuk prostě chybí a kůže je najednou moc .Hani, malej se mi budí taky hodně často a to spí s náma. Ani to radši nepočítám. Mám v plánu až bude bez rýmy mu v noci začít dávat UM, to mu snad nebude stát za probouzení. U kluků jsem to tak taky na 3/4 roce udělala. S tím zlobením to máš těžký, určitě by to toho psychologa chtělo, pokud bude dobrý, tak ti ředne proč to asi dělá a jak to řešit. Taky si s klukama užívám občas podobný patálie - jsou oba dost čilí, žádný svatoušci. Většinou když děti zlobí, tak se na sebe snaží upozornit. Teď mám u toho mladšího pocit, že se na sebe snaží taky strhnout víc naší pozornosti, kterou mu malej sebral. Přeju pevmý nervy! To je zápřah být skoro pořád sama na 3 kluky!Di, záda už docela dobrý, děkuju za optání . Začala jsem chodit na powerjogu a je to bájo (pak jdeme ještě na kafíčko a to je ještě lepší). RHB mi už končí, ale budu v lednu dojíždět do lázní.V brýlích budeš určitě kočka, tak nezoufej a jek píšou holky dá se to i operovat, teď na tom byla moje mamka. Stellinka je nádherná! To junior mlíko je ale od roku ne? Já jsem ho klukům dávala, to si pamatuju, mám ale pocit, že není moc levný, nebo se pletu? Na tu sůl v Hippu jsem už taky narazila, tak jsem mu do toho přivařila mrkev aby se to naředilo, nechtěla jsem to vyhodit. Ale už to nekoupím. Dneska ráno mi malej udělal radost - poprvé zaznakoval světlo. Paci paci nám taky dělá často pro radost. Majko, nestraš s cukrovkou! Při cukrovce děti spíš hubnou a neprosívaj. To je opravdu síš zlozvyk to pití v noci. Romantika se u nás taky nekoná - máme heslo - potichu a rychle ![]() .Tak končím svůj sloh, manžel mi uvařil kafíčko ![]() ![]() |
|
|
14.11.2011 11:41:30
Ahoj holky,
Hani, 19 vzbuzeni , to je masakr! Mne se hodne casto budil prostrednak, ale tolikrat urcite ne, myslim, ze hodku v kuse spat dokazal .Kdyz jsem psala o Krystofovi, tak jsem myslela, ze ve skolce delal to co tvuj malej co se tyce pocitani, cteni a tak. On mel hlavne problem s kazni, byl strasne divokej a neukaznenej, byl u kazde lumparny, neudrzel pozornost a preslo to zhruba nekdy kolem ctvrte, nebo pate tridy. Od mala hodne sportoval a to pomahalo, potreboval vyventilovat ten prebytek energie. Myslim, ze poradna psycholozka malymu pomuze a moc drzim palce .Na tvare zatim nic nemazu, moc venku nepobydem, ale vim, ze existuje od Bubchenu zimni krem. Malej je kouzelnej jak porad tleska, vi, ze jsme vzdycky nadseni, kdyz udela paci paci a tak to dela a pridava k tomu koketni usmev a hlavicku na stranu . |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
14.11.2011 11:39:42
Ahoj,
Belli, ty jo, ty budeš činaná.Nejlepší je mít důvod k tomu se trochu přilepšit.Moje prsa byly nejhezčí asi po porodu, teď tam mlíka sice taky mám asi ještě dost,ale mléčných žláz už asi ubylo, tak začínají trochu padat dolů.Ale můj manžel je spíš dolňák než horňák .....Hani, tak se ti nedivím, že odpadáte, Ondýs se sice probouzí míň, ale taky v noci v mezipauzách spím jak dudek a jak lehnu, tak usnu a můj manžel jakbysmet.Na se v poslední době spíš domlouváme, než že se to vyvrbí spontánně![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.