| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1030] Názory 10311040 z 13697  [Dalších 12657 >>]
Bellinka+Šimonek03/2011 107778
14.11.2011 10:45:01
Hani, ja si ani tak nemyslim, ze pomohly ty homeopatika, ale to, ze si s nim pani doktorka promluvila..asi to bude chtit vazne dobreho psychologa...ale tech je strasne malo:-( Zkus nekoho najit pres znamylekar.cz

Obdivuji te, ze zvladas 3 deti sama a jeste k tomu nespavce-ja bych uz byla asi na psychine. Ja mam to stesti, ze maly spinka dobre. Jsi fakt silna holka!!~;((

Jinak vsem dekuji za podporu- no, stalo se zhruba toto- najednou mi jedno nadro skoro zdvojnasobilo objem, jako bych kojila:-) a zacalo me bolet v podpazi. Sla jsem na UTZ a zjistilo se, ze se mi pod mlecnou zlazou shromazduje nejaka telni tekutina a tlaci na lymfatickou zlazu:-( kdyz uz v tom budu, tak si necham upravit obe prsa, at je mam jak za mlada:-)Nastesti jsem driv pracovala na plastice, tak si to necham udelat tam. Jen kvuli estetice bych do toho nesla, ale ted nemam na vyber.

Hanka+T+H+M 13604
14.11.2011 8:04:02
Tak kluci jsou ve škole, malý právě dopil mlíčko, tak jsem to tu na chvilku zapla a jdu vám napsat, jak sjem dopadla s počítáním. Počítala jsem jen do 4:40 a pak jsem to vzdala a vzala si malého do postele. Spali tam se mnou i Tom s Honzíkem, takže jsme tam byli jak sardinky, ale měla jsem u sebe všechny dětičky. No a zpátky k tomu počítání- v 4:40 to bylo 19. vzbuzení a pak už jsem nepočítala. Síla, co? Když jsem to spočítala na kalkulačce, tak spí průměrně půl hodiny v kuse.
Tak holky hezký den, pořádně se ven oblečte a hezky tu pište slohovky, ať je co číst a ať se něco dozvíme :-)
Ellen + 4 111184
14.11.2011 7:57:34
Ahoj holky já mažu malýmu tváře weledou krémem a dobrý. Di, jo to je on ten fusak s kytičkou.
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
13.11.2011 20:05:17
Di, ještě k tomu krému proti větru, já na L. používala od Nivey, ale prý to není dobrá značka pro děti, tož na A. taky zkusím najít něco lepšího - už je nejvyšší čas.~5~
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
13.11.2011 20:04:26
Hani, moc Vám přeju, aby Vám třeba i ta nová psycholožka pomohla.~6~

Madeli, tak si musíte vypočítat tříhodinnový rytmus a někdy během.......~t~~m~

Hani, jsem zvědavá, co spočítáš, protože už nás je to tak cca 6 - 8 x....~8~
Hanka+T+H+M 13604
13.11.2011 19:42:44
Madelinko!
Romantika se nestihla? To je jak u nás. Vždycky se hrozně moc těším, až přítel konečně zase přijede a buď usnu já nebo on a když už vydržíme oba, tak má Matýsek budící se noc. Minulou noc jsem chtěla počítat, kolikrát za noc se vzbudil, ale ztratila jsem přehled někdy kolem 10.. Ale dneska si dám k sobě papír a tužku a asi budu dělat každé vzbuzení čárku a ráno to sečtu :-)
Moni! Jak si psala, že nejstarší byl taky takový ubližovák ve školce, tak kdy ho to přešlo, chvilku po tom, co nastoupil do školy? A co k tomu pomohlo? Kéž by to tak bylo i u nás, že by to přešlo samo, ale moc tomu nevěřím, protože Tomášek už je ve 3. třídě.
Madelinka+3 andílci 78772
13.11.2011 19:34:58
Hani, víno bylo dobré,pili jsme do půl 12,tak jsme potom oba odpadli, tak romantika se nestihla.A mezitím se taky budí Ondrýs.Tak včera ochutnal i víno- a spal líp~v~
Dneska jsme trochu oslavili toho našeho taťku Martínka, bylo to fajn,O.už odpadl, tak jsem zvědavá, kdy se zase vzbudí-má rytmus max. po 3 hodinách.~;)
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
13.11.2011 14:35:09
Jo a postylku jsme dali dolu min. tyden, ale nebylo to treba, spis jen preventivne, kdyby chtel malej prekvapit.

Plinky davam Pampers Care Premium. Z Pampers Active mel malej osypany na zadickach.
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
13.11.2011 14:31:41
Ahoj holky,

to je fajn, ze jste se rozepsaly.

Ja mam ted volno, malej spi, kluci cuci na sport a hoste na tatkovu oslavu prijdou az na treti a ja uz mam vse na stole.

Hani, s malym ti neporadim ~d~, u nas to je spis naopak, on je nas Prokop spis troubik. Nejstarsi syn byl taky zivejsi, uz ve skolce delal co tvuj malej, ale ve skole desne zlobil a preslo to samo jak vyrostl, ted je spis klidas. A homeopatika na nas, bohuzel, taky nezabiraji.

Bell, drzim palce, at ti operace dopadne dobre ~;((.

Di, mala je fesanda ~6~. Krystof dostane jen poukaz na ridicak, ten bude delat az na jare, ted v zime se asi ani nedela.

Majko, myslim, ze taky preskocime lezeni.

Ja delala vcera kralika a svickovou a malymu jsem uvarila porci zvlast a dala mu ryzi misto knedliku, ale pro lepsi smak jsem mu tam zamichala i lzici omacky od nas, nemela jsem tam ani mouku, ani zadny glutaman, ale koreni co se dava do svickove tam bylo a prezil to ~;). Jinak jsem dost dusledna co se jidla tyce. Malej basti moc pekne, ted jsem zacala davat na stridacku kasi a jogurt, bilej mu jede, dam do nej ctyri piskoty a nevadi mu, ze je kyselej.
Nas jidelnicek je rano UM+MM, dopo ovoce, obed zelenina a maso, odpo jogurt/kase a vecer UM+MM. Do toho si obcas cucne z prsa, kdyz ho uspavam.
My mame opacny problem s pitim, malej mi nechce vubec pit, pije jen ode mne a jeste se mi podari do nej dostat par lzicek vody.
Spani mame jak kdy, ted spal celkem fajn, ale dnes v noci mel zase svou povidaci dvouhodinovku.

Mejte se fajn.

Hanka+T+H+M 13604
13.11.2011 11:48:06
Dianko! Malá je krásná a vypadá starší :-) Vy máte vždycky fotky jak od profíka!!!! Jinak ta psycholožka mi připadala fakt jak ožralá a dokonce jsem nenápadně čichala, jestli neucítím chlast, ale ne. Tak nevím, ale už jsme tam nešli. A Tom byl jedině rád, že už ji neuvidí, protože z toho byl spíš vystresovaný. A to jeho ubližování- on je pinďa malý a asi si to tím ubližováním nějak vyrovnává. Začíná většinou on, rýpe a teď dokonce i kousl spolužačku, takže když už sáhl na holku, tak to budeme řešit. On je od malička o hodně živější než jiné děti, už ve školce četl, psal a počítal a dokonce i násobil. Baví ho sudoku, logické věci, vesmír, fyzika... Ale s vrstevníkama bohužel nevychází už asi od mala. No snad nám psycholožka poradí...
A brýle- taky si neumím představit, že bych nosila brýle, ale to proto, že v každých vypadám jak moucha a nenosím ani sluneční brýle. Ale ty si určitě zvykneš a aspoň fakt uvidíš kolik a za co platíš :-)
Madelinko! Tak jaké bylo víno? A že by i romantika????? :-)
Bellinko! No ahooooj!!! Tebe jsem tu už dost dlouho neviděla a to jsme spolu byly před rokem a čtvrt jak virtuální dvojčata.Moc držím palce, ať operace dopadne co nejlíp!!!!! A co se vůbec stalo?
U nás nějak homeopatika zatím nepomohly. Dávala jsem je všem klukům na lepší spinkání, na doporučení doktorky a nic. Ale věřím, že u jiných zabírají...
Majko! Matýsek taky hodně pije a jen za noc dá 250ml čaje. Připadá mi jak průtokový ohřívač :-) Tak snad to není nic špatného...
Plenky- Huggies taky nesnášíme a ani u kluků jsem je nemohla používat. Hned je pročůrali. A ty oranžové Pampersky taky brzo pročůrá, takže jsem je koupila poprvé a naposledy.
Postýlka- Tu máme nejníž snad 2 měsíce, protože už se přes okraj nakláněl. Naštěstí nestihl spadnout, protože jsme ji ryyyyychle snížili na maximum.
Majko a Di! Jen hezky pište slohovky, já je moc ráda čtu!!!! :-)

[<<Předchozích 1030] Názory 10311040 z 13697  [Dalších 12657 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.