Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
13.11.2011 9:36:28
Jo a za ten sedací pytel pro L. tenkrát dala mamina 2.000, ale je super, válí se po něm i Aduš.
![]() A už kočím, pa a hezkou neděli. ![]() |
|
|
13.11.2011 9:35:42
Někdo tady mluvil o vánočním úklidu, tak si buďte jisti, že to taky přehánět nebudu.
Jdu se pomazlit s tou starší, když ta malá tyranka spinká. ![]() A hlásím, že postýlku zatím dole nemáme. ![]() ![]() Jo a četla jsem, že bychom měly ještě dávat dětem minimálně dvě dávky UM za den, splňujete to? Já dávám někdy v noci, pak ráno kolem šesté, pak ráno ještě než jde spát kolem deváté, pak kolem 11. má jogurt, pak kolem 13,30 oběd, pak kolem 16. přesnídávku a pak kolem 18,30 kašu. Di, tak jsme tady holkám z toho udělaly čtenářský kroužek. ![]() |
|
|
13.11.2011 9:33:03
Jinak my oranžové Pampers používám a jsou o. k., nesnášíme Huggies.
![]() |
|
|
13.11.2011 9:32:32
Moni, na řidičák to se asi taky prohnete, co? Přeju hezkou oslavu.....a že přejeme vše nej.....
![]() |
|
|
13.11.2011 9:31:39
Di, my včera chutnaly hrachovou polévku, byla tam mixlá slanina a přihozený česnek.
Ale dala by si, to jo.![]() |
|
|
13.11.2011 9:30:06
Andý, nejsem Dr., ale slyšela jsem něco v tom smyslu, že jak dítko trpí na laryngitidy, takže v tomto období je kašel normální.
![]() Já zase řeším to, že mi přijde, že A. dost pije, dá 200 ml přes den a 200 ml v noci. Je to asi tím, že tu máme tepleji, pak jí lezou ty zuby, takže má průjem a asi dohání to odvodnění, ale vystrašila mě mamka, když řekla, že to mám říct Dr., jestli nemá cukrovku Že i tak hodně jí, ale ona žrala od narození. Jako nosit jí do 4. patra bez výtahu už je teď maso.![]() Pak jsem si zase říkala, že to stejně má jako zlozvyk - v noci se vzbudí, dostane krapet napít, pak dudlík a spí a tohle dokáže i co 1,5 hod. Jsme na tom stejně jako Hani, spaní je horší a horší. Tak teď nevím, zda to řešit nebo je to normální. ![]() |
|
|
13.11.2011 9:26:24
Ahoj holky.
Hani, mně rodičák chodí až kolem 18., takže zatím neporadím. Četla jsem teď ty změny ohledně toho rodičáku, jak si to budeme moci volit každých 1/4 roku. Co se týče toho chování ve škole, nemůže být opožděná rekce a žárlivost na Matýska? Vím o jedné známé, kde se tohle projevovalo podobných způsobem. Věřím, že to zmáknete, ale každopádně věřím, že kápnete na lepší psycholožku a zauvažovala bych o té homeopatce, protože na nás mají také tyhle léky skvělý vliv. ![]() Bellinko, Ježiši, copa to? Moc na Tebe beru myslím a držím palečky. Di, nezoufej beru, vždyť brýle jsou dneska krásným modním doplňkem. A šance, že se to zlepší tady taky je, že zase jednou budeš bez nich. A když ne, existuje operace laserem, kdybys byla jo kor nešťastná, ale určitě ti to bude slušet a líp se ti bude koukat venku po chlapech Takhle si na ně mžourala a nesváděj to na ceny v obchodech.![]() ![]() Jinak Stelí to moc sluší, to ona sama nebo jste jí k tomu někdo pomohl? ![]() Hele, já jako s vymášlením dárků problém nemám, jen ty peníze, no ![]() Jestli tu máme nějaké Martínky a Martiny, tak přeju všem všechno nej..... Jo a dneska hlásím ráno -10 ![]() ![]() ![]() a mlha jako blázen.L. už má zase rýmu, včera jsme šly pěšo k našim, A. taky kýchá, tak uvidím. Příští týden jsme přichystali L. oslavu narozek doma, tak doufám, že nepadne. Jinak holky, s tím jídlem, to je něco. Manžel koupil včera skleničku od Hippu Bio a je tam příměs 2% jedlé soli ![]() ![]() , není to trochu brzy od 7. měsíce? Já už ani nevím, co k svačině - čerstvé ovoce nechce, jak píše Di, zelenina pořád do kola, přesnídávky, bílé jogurty, je mi jí líto, když vidím, jak polyká a sápe se L. po "barevných" jogurtech, ale zase nechci podkopnout tu funkci toho HA mléka. S L. jsem to moc neřešila a asi tím trochu k tomu jejímu ekzému svou laxností přispěla, tak teď si dávám bacha, ale fakt už je to na palicu.Di, existuje od Nestlé pokračovací mléko Junior. Jinak jak jsem začala A. dávat do toho chodítka, tak si začíná stoupat, hodně se začala houpat na kolenou, posouvá se stylem lezení, ale fakt si myslím, že lezení totál přeskočíme. |
| Bellinka+Šimonek03/2011 | 107778 |
|
|
13.11.2011 9:03:10
Ahoj po delsi dobe vsem!
Holky, ja nestiham docitat. Mam ted zdrav. potize a 23.11. me ceka operace prsu ![]() Hani, jak maly ublizuje? Rve se s klukama? My jsme meli obdobne potize lets v zari...ale sla jsem k homeopatce a ta si s Libcou pokecala a rikala, ze takto reagoval na zmenu skoly. Ted uz je v pohode a nosi jen pochvaly a jednicky. Tak at to brzy poresite Psychologove jsou casto na prd...taky mam blbe zkusenosti.Di, Stelca uz je slecna!!! Hodim nejake nove fotky do denicku. |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
12.11.2011 21:00:44
Di, Stellince to moooc sluší!!
Hani, mně rodičák taky ještě nepřišel-mám Raiffku. Hezký večer, jdu ochutnat s Martinem Svatomartinské. ![]() |
| Di+N07 & S11 | 107841 |
|
|
12.11.2011 19:52:01
Nemůžu se do deníčku přihlásit,heslo mám doma v počítači,tak vám hodím jednu fotku aspoň tady.
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.