Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Di+N07 & S11 | 107841 |
|
|
12.11.2011 19:39:34
To je snad můj rekord,pardon
![]() |
| Di+N07 & S11 | 107841 |
|
|
12.11.2011 19:38:43
Ahoj holky,
Omlouvám se,že jsem poslední dobou moc nebyla,nějak nestíhám,momentálně jsme u tchánovců,holky mám namočené ve vaně,Julian je hlídá a já stahuju fotky.Potom něco vložím do deníčku,poslední fotku Stellinky jsem dávala,když měla 6 měsíců a ty 3 měsíce dělají divy Dočítala jsem ale nereaguju na vše,jen na to nejaktuálnější.Co se týče jídelníčku,tak už taky nevím co vařit,má pořád dokola to stejný,brambory,maso,zeleninku čerstvou i dušenou,ovoce to stejné,bílý jogurt,přesnídávky(nejlépe domácí),polívky už i s nudlemi,rýže,kukuřičné křupky,kaše,loupák...Včera dělala tchýně domácí pizzu a i tu má za sebou,rvala se s tím statečně![]() Jinak chválím stoupající si a klečící dítka,já tipuje,že do roka budou únorčatka chodit všichni ![]() S mluvením jsme na tom bledě,kromě pazvuků jako grr a í nic nesvede,nábytek má za to zmáknutý ![]() Nad mlékem po roce jsem zatím neuvažovala,máme nutrilon ale když nad tím tak přemýšlím,tak se to asi později finančně nevyplatí.Dívala jsem se na to Nestlé a holky to jste mysleli Nestlé Bebu? Ještě k těm botkám,malé jsem pořídila 2 capáčky,už třetí den je nosí a nemůžu si stěžovat.No ALE vzala jsem jedny velikost 18 a druhé 19,19 budem mít tak na jaře a v 18 je jak vodník česílko Když jí tam nedám hrubou ponožku,tak si je svléká a botky po pár krocích tahá za sebou ale jak vložím ponožku,tak má jen asi půl čísla volné a to už jí nevadí.Na venek žádné nemáme,nechávám jí ty capáčky stejně ještě nechodíme.Jo a na doma ještě doporučuju ponožky s tím gumovým povrchem na patičce,koupila jsem troje u vietnamců a nekloužou,nesvlíká je a kde nejsou vyloženě studené podlahy,tak jsou ideální.Jinak jsem minulý týden malé brala nové plenky,3 už jí těsnili bříško,tak jsme zkusili Pampers Sleep&Play no a šli do kopru,malá za hodinu co je měla na sobě byla durch pročůraná,takže kdyby jste nad nimi uvažovali,tak nedoporučuju Tak jsem vzala Pampers Active Baby 4 a je to úplně o něčem jiném.Jo holky,čím mažete dětem pusenu?Malá má teď šíleně ošlehanou pusu od větru a mě to bolí za ní.Tchýně toho tu moc nemá,máznu to něčím obyčejným ale kdyby jste o něčem věděly,tak dejte vědět. A vánoce?Upřímně fakt nevím,Majuš těžce závidím,kde ty bereš inspiraci? Já mám jen přibližnou představu ale kdy,kde a za co kupovat je věc druhá.Natálka dostane od tchánovců kuchyňku,od nás dostane kolečkové brusle(to mi připomíná Ell,co záda? ),pak ještě hrozně chtěla Duplo a uvažovala jsem nad tím sedacím vakem,kdysi tu byla na rodince na to reklama ale docela se prohnem.Stellušce budem kupovat jídelní židli,pak se mi líbí stavebnice Clemmy,nějaké potvůrky do vany na hraní,kostku kde se vkládají tvary a určitě něco vyberem od Sassy a z Ikey,tam mají dobrý výběr blbůstek pro batolata.Pak pro obě nějaké hadry a plyšáky,to je u nás klasika.Jinak jsem uvažovala nad odrážedlem ale to pak dostane Stelli na první rok.Pro Juliana je velký ?,ten pakoň chce houpací síť ale nevím kde to má v plánu pověsit,pokud mu nebude vadit chodba v mezipatře,tak mu jí mileráda pořídím.Jo a mám ještě jednu novinku a to,že budu mít brýle Jsem slepoň,v pondělí si pro ně jdu,na dálku 1 a čtvrt dioptrií,myslím,že to ještě není slepecké ale docela mě to trápí.Jsem praštěná,že?Ale zase si říkám,že už nebudu v obchodě mžourat na ceny a snad si na ně zvyknu.Tak jsem se vykecala a půjdu reagovat. Andý,ve školce je to hned,to je zase obdobím.U nás se to tady smráká,že už bez mikiny nebo svetru ven nevylezu,tak si říkám jak tam musíte mít asi vy.Na předcházení rýmy ti nic asi neporadím,ta když příjde,tak je.Nemáte třeba doma přetopeno?Někde jsem četla,že když je doma více jak 20°C a pak skočíte ven do zimy,tak to rýmu dost přivolává.Taky ať malý hodně pije a má teplé nohy,určitě jí jednou zdoláte Ale když je to ve vzduchu ve školce,tak tomu bohužel moc nepomůžete.Majuš,tu stránku neznám ale vždycky se najdou někteří,co se jim něco nelíbí a pak přehnaně kritizujou.Snad to takový podfukáři nebudou a manžela určitě potěšíš.Ale každopádně držím palce ať zůstaneš jen na tom litru. Ell,objednala jsem na tvé doporučení ten fusák jaro-podzim,tak věřím,že nezklame.Má na kraji takovou kytičku?Jen jestli jsem šáhla správně Teď počkat až dorazí ale podle popisu to bude on.Moni,tak copak si manželovi vymyslela?Tak to zítra pěkně oslavte,listopad je asi jedinný měsíc kdy máme v oslavách klid,jinak taky pořád něco slavíme jako vy.Řidičák na motorku bude pro puberťáka super,brácha chtěl taky začít ale ten autoškolák motorku přes zimu nedělá. Made,ach ty peníze Bezzubý navždy nezůstane,abyste pak nebyli nejzubatější ikdyž já už jsem nejmíň měsíc skálopevně přesvědčená,že malé roste horní jednička a ona pořád nikd.Já už jí do té pusy nečučím,chci si to nechat jako překvapení![]() Andý,tak co herec,jak mu to šlo?Jinak jsem až teď postřehla,že je i Kubík nemocný,tak držím palce ať už se vykucká! Hani,to s tou psycholožkou je teda síla Byla nějaká ožralá ne,když se ptá na blbosti a ještě u toho usne Jinak myslím na vás s Tomem,určitě to ubližování má nějaký důvod,asi ho něco trápí ale vy tomu určitě příjdete na kloub.Je malý,nestěžoval si na něco ve škole?Já bych asi pátrala po kolektivu a spolužácích,jestli mu nějak neubližují nebo něco.Jinak věřím,že je chytrý a šikovný kluk,ono to přejde.Já mám z psycholožkama zkušenosti dobré,Natálka jak byla na jaře s tou larynou v nemocnici,tak tam ty děti měli 2x týdně návštěvu psychologa,kvůli stresu a v toho všeho a musím říct,že oni to s těma dětma umí a malému to pomůže![]() A Matýsek je šikula,vždycky zírám,popis jak na ročního chlapečka ![]() Jinak na ty fotky,pokud myslíš video kde jedou fotky a hraje v pozadí hudba,tak já mám nejradši Windows Movie Maker,je to program "pro blbečky" a pěkně se tam orientuje ![]() Jdu něco vložit do deníčku a moc se omlouvám za sloh. |
| Hanka+T+H+M | 13604 |
|
|
12.11.2011 8:01:30
Holky! Přišla vám už mateřská? Kámoška ji má už od pátku od 10. hodin a já pořád nic. A ani moje ségra ji ještě nedostala. Máme ji na účet u ČSOB.
|
| Hanka+T+H+M | 13604 |
|
|
12.11.2011 7:55:39
Dobré ráno!
S bacilama je to teď fakt hrůza, ale nám se zatím úspěšně vyhýbají. Držím palce, Andýsku, ať už jste taky konečně v pořádku. Jinak smog je u nás trošku míň, ale pamatuju si, že když se narodil Matýsek, měla jsem ho k vůli žloutence dávat na sluníčko. Přes telefon mi každý z domu říkal, že je venku nádherně, sluníčko svítí od rána, že malého můžu odžloutenkovávat a v Ostravě nebyl po sluníčku ani náznak. A to nebydlíme od porodnice daleko. Ve čtvrtek jsem byla s MAtýskem ve škole na schůzkách a prodloužilo se nám to na 2 hodiny. Mladší je v pohodě, ale se starším je to horší. Už v 1. třídě jsme byli u psycholožky, kterou nám doporučil dětský doktor, ale byla to hrůza. Psycholožka by sama potřebovala pomoc, ptala se na úplné kraviny a když už položila otázku trošku lepší, malý odpověděl a ona usnula. Normálně si spala a já nevěděla, jestli jí třeba něco není. Tak jsme zvládli 2 návštěvy a pak jsem to vzdala. Teď nám doporučila učitelka jinou psycholožku, že prý je opravdu dobrá a že ji Tom opravdu potřebuje. Ve škole ubližuje a dokonce si ho už učitelka bere sebou o přestávce do kabinetu a do šatny chodí taky sám. Jinak je prý až moc chytrý, všechno ví, krásně čte, matiku umí taky super, má všeobecný přehled... Ach jo :-( Snad ta psycholožka příjde na to, proč je takový a jak tomu pomoct. Asi s tím nemáte zkušenosti, že? Jinak Matýsek má 5 zoubků, je mooooc ukecaný, chodí kolem nábytku, sedí, lozí po čtyřech, papká všechno, co mu dáme, nejraději si hraje s utama, kostkama a balonkama a v kuchyni s miskama, do kterých bouchá lžičkama, vařechama... No ale ať to není jen samý plus, tak spaní je čím dál horší, přes den spí jen svoje desetiminutovky a v noci se budí víckrát jak 10x za noc. A je to maminčina dupka a cokoliv dělám, buď ho mám na rukách nebo mi visí na nohách. A to jsem si říkala, jak budu mít to třetí mimčo krásně samostatné, bude usínat samo a spinkat celou noc... Četla jsem, že už máte ježíšky. Já jsem kupovala vždycky až na poslední chvíli a někdy i přímo na vánoce. Letos už mám skoro všechno, takže až napadne sníh (jestli napadne), tak si budeme užívat zdobení bytu, pečení a vánoční nálady A s uklízením to nebudu přehánět.Holky! Chtěla jsem vypálit fotky na dvd s hudbou v pozadí. Nemáte nějaký odzkoušený program????? |
| Andýs | 65055 |
|
|
11.11.2011 10:42:28
Tak u nás dnes svítí sluníčko, ale je děsná kosa. Asi T. je málo oblečený do školky. chtěla jsem mu dát ráno teplejší bundu, jenže totál špinavá, tak jsem mu dala z Tchiba, takovou gumovou do deště s podšivkou a říkala manželovi ať mu ve školce ještě na roláček přivléče tenkou mikinku, ať je pod tu bundu navrstvený. No a co myslíte, ve školce mu to neoblekl a kdyby ji aspoň dál na věšák, aby učitelka věděla, že mu ji má obléct, on mu ji dal na poličku, kde má nahrádní oblečení
. Ach joj s těma chlapama. A dnes má T. první vystoupení a to v divadle, škola a školka slaví výročí, tož dnes se jdeme na toho našeho malého herce kouknout .Jinak K. už kašle čtvrtý týden, manžel ho dnes vzal k doktorce, byl už nazlobený, že je to třeba konečně řešit. Měsíc sedíme doma a nikde s ním kde jsou děti nechodíme, aby někoho nenakazil. Takže máme ještě do neděle dávat Spiropent a jestli se to nezlepší přijít v úterý na krev. No říkala, že to je z toho počasí, že jakmile se ochladí, se to zlepší a k tomu všemu je u nás děsný smog. V noci nejde ani vyvětrat, jak to štípe v nose a přes tady naši někteří sousedé zase pálí listy . |
| Andýs | 65055 |
|
|
11.11.2011 7:49:02
Ahojky,
Madelinko, ![]() ![]() , s těma penězma máš pravdu, kdyby to tak šlo.Moni, Madelinko, nepodceňujte svoje mrňousky, aby vás nepřekvapily a nechodily si pod stromeček pro dárečky . Tak u nás už na stole nemůže nic být, malý vše bere. Učíme ho, že když něco bere co nemá, že nesmí, jenže se dá říct, že v obýváku říkáme pořád nesmíš nesmíš. |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
10.11.2011 22:20:32
Moni,vlasatý je po tatínkovi, vždyť je mu i tak podobný,když byl Martin mimi. Držíme kasu s vámi, dásně ani zubíky nic
a chůze od března dál-můj tip.Ad. Vánoce-děti už máme vyřešený, ostatní se rozjíždí,jen ty money by se potřebovaly naklonovat. ![]() Majko, ty capáčky jsou krásný a my to máme za humny ![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
10.11.2011 21:49:35
Ahojky,
holky, jojo, tak jak pisete, pokud tam budou chodit jine deti zarymovane a nachlazene, my v tom se budem porad take placat . Z jedne strany to chapu, ze pracujici maminky nebudou brat paragraf na to, aby byly doma se smrkajicim ditetem, ale pak to jine deti, co maji slabsi imunitu odskacou. No pokud mu se ta ryma o vikendu nezlepsi, budu ho muset nechat doma nebo jen davat na dopoledne, abych uhlidala to jeho smrkani. No nerada bych ho ze skolky stahla, kdyz se uz tam tak krasne zvykl.Moni, cerstve ovoce je lepe podavat dopo, telo si je nejlip zpracuje a treba jablicka jsou nadymave, coz jsem vubec nevedela, rekla mi to sestricka v porodnici. Majko, ty jo,ty se mas, ze v darkach uz mas tak jasno. |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
10.11.2011 12:57:09
Ahoj holky,
Madelinko, budeme s vama drzet partu, driv chozeni taky neplanujeme . A co zuby, uz se vam neco rysuje? U nas ani tuk, dasnicky nema vubec nabehle. Divala jsem se v denicku jak je Ondrasek vlasaty. Jachymek uz ma taky vic vlasku, vecer pekne ulizneme na patku a kazde rano ma ciro jak pankac.Andy, s tema nemocema fakt nic nenadelas . Kdyz zacal nejstarsi syn chodit do skolky, tak ja jsem taky delala s detmi a to byla sila, byli jsme nemocni na stridacku a temer non-stop. U druheho syna uz to bylo lepsi, tam mne jen vytacelo, ze do skolky prijimali i uplne nachcipany deti, bezne se stavalo, ze prebirali ditko i s medicinou v ruce , dost jsem kvuli tomu prudila. Vetsinou se jednalo o maminky co byly s druhym ditetem doma a ja nemela nikoho kdo by mi mohl pohlidat.Jinak jste taky pekni vlasaci. Majko, ty uz mas darky uplne vyresene , ja mam jakz takz pro ty dva nejstarsi, ale prckovi a manzelovi netusim. Prokupkovi jsme vzali v Tescu, kdyz byla 50% sleva, nejake Lega, zbytek jeste vymyslime. Krystof chce ridicak na motorku, pak jsme mu vzali lyzarske kalhoty a mikinu. Nasi se stehuji do domku, tak se slozime decka a asi jim poridime predsin a to je vse, babicky taky nemam vymyslene.Co od Playmobilu shanis? Jo a to ma tatka v nedeli narozky a ja pro nej jeste nic nemam a ani mne nic nenapada .Dnes jsem Jachymkovi k jablicku pridala i kaky, tak snad se mi neosype. Di, kde se toulas? |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
10.11.2011 11:21:06
Ahojíček,
byli jsme od úterý na chatě, já se včera vrátila, ale holky zůstaly s babičkou.Měli jsme mít dneska náhradu plavání, ale Ondrýskovi se zase po zkoušce potápění opět spustila rýma,tak ho nechám do pondělí (další plavání) jestli to bude lepší.Fakt, když se potopí, tak se mu to v dutinách pročistí a rýma se spouští.Musí se jenom polévat.Tak máme odpoledne aspoň sraz s kamarádkou.Zítra musím jet nakoupit a v neděli máme malou oslavu taťky Martina-bílého koně ale zatím nechává doma, ale možná by ho měl vyndat, aby skončily virózy- Andýsku, to je prostě školka,my byli ve školce naposledy 7.10. a teď jsme doma asi do prosince-snad už nám ty mandle udělají, jinak jsou holky úplně OK. Holky, nějak to letí, prďolkovi je dneska už 9 měsíců.Vy už řešíte botičky, my zůstaneme u našich kožených botiček se žirafou až se mrňous rozchodí, ale to bude až tak ve čtvrtce příštího roku. Majko, taky toho máte víc-my jsme na tom podobně-30.11. Ondřej a 29.12. holky narozky. ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.