| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 13697  [Dalších 13477 >>]
Madelinka+3 andílci 78772
28.1.2013 19:27:12
No Moni, to musel být šok!
Tady už začíná být pěkná obleva.
Ellen, dobře, že je vše OK~;)
28.1.2013 19:25:33
Ahojky, děkuji za podporu, je to milé.Zatím je to v poho, je to na zkoušku,sama s asistentkou tam budu až od 11.2.Přemýšlím, že už zácvik nebudu tolik potřebovat, tak bych mohla být příští týden nějaký den doma a v pondělí stejně musím s Ondrýsem do Plzně na kontrolu uro.
Práce s dětmi bude dobrá, na hlavu bude asi zvládnout všechny papíry.
Ellen + 4 111184
28.1.2013 18:16:43
Zdravím, děkuju vám holky za hezký slova. Je to už všechno za náma, díky Bohu.
Moni, jsem ráda, že u vás už jste zdraví, přece jen to kojení Jájovi pomáhá to dobře zvládat ~R^. Naši kluci byli včera taky na hokeji a konečně jsme vyhráli.
Madelinko, tak ať se v práci daří, přeju hodně energie na zvládání dětiček ve škole i doma ~;((. Jsi fakt dobrá, při třech dětech a jdeš už pracovat.
Dneska jsem dostala výsledky screeningu, tak vše je v pořádku, jediná položka, která mi zvyšuje rizika je můj věk ~;).
Dneska byli naši kluci bruslit s taťkou na rybníku a malej se klouzal a propadl se u břehu po kolena a starší kluci se při zachraňování oba taky zmáchali, no pohroma ~8~, nechat je doma samotný no...~;)
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
27.1.2013 17:39:45
Ahoj holky,

u nás krásně sněží, úplná pohádka, nemusím nikam autem, tak se kochám.
Malej je už v pořádku, horečku měl naposled ve středu, ve čtvrtek ráno už jen lehce zvýšenou teplotu a od oběda už byl bez teplot, takže jen nějaká dvoudenní viroza. Bohužel nám zůstalo špatné noční spaní, zase budeme pár dní bojovat.
Kluci jeli do Brna na hokej a opět jsme tu s Jájou sami, přemýšlím, že ho zachumlám do fusaku a na pár minut vyrazíme na sáňky.

Madelinko, na zítřek budu držet palce, ať se ti v práci daří ~x~.
24.1.2013 21:21:24
Ellen, odepsala jsem ti do deníčku.Ještě jsem ti chtěla napsat, že dlouho vždycky zvažuju,která vyšetření a zákroky absolvovat a už jsem se naučila i věci konzultovat s více dr.Zdraví i zdraví našich dětí jsou jen jedny.Děkuju~;)
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
24.1.2013 10:17:33
Ellen, děkuju, že jsi do deníčku vložila článek.
Musím říct, že mi to od jeho přečtení šrotuje v hlavě, v létě jsem tu psala jak jsem řešila s Dr. Jájovi zvětšené uzliny, má je stále, prý je vše OK...

Jinak Jája ma dnes malou teplotu, je bledej, ale oproti včerejšku vypadá skoro zdravě. Uvidím co se z toho vyklube dál. V noci vstával cca po třičtvrtě hodinách ~8~.

Dnes odpoledne nás s Prokůpkem čeká zubař, už ať to máme za sebou.
Ellen + 4 111184
23.1.2013 21:44:21
Moni, tak doufám, že dnešní noc budete mít klidnější. To bude chřipka, měli jsme stejný průběh, taky jsme k dr. nešli, ještě bychom si přinesli domů něco lepšího ~;).
Majko, jasně to je na zvážení každýho rodiče, co očkovat a co ne. Chceme prostě pro naše děti to nejlepší:-).
Andý, ty si to teda s tím zdravím vybíráš, tak ať už se to konečně obrátí k lepšímu!~;((
Jinak já už začínám 2. trimestr, už mi přestává být špatně, ale spala bych teda klidně závodně. V pondělí jdu na velký UZ a dozvím se tím pádem výsledky toho screeningu.
Jo a dnešní noc už malej nevyžadoval mlíčko! Takže úspěch po dvou nocích. Doufám, že jsem to nezakřikla ~j~.
Vložila jsem jeden článek pod svoje jméno do deníčku, něco na vysvětlenou mých občas kontroverzních názorů ~:-D~:-D.
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
23.1.2013 16:05:35
Všem marodům brzké uzdravení.
Ode mne, co se týče rad k pindíkovi, toho moc neuslyšíte ani si nepřečtete :-)
Elen, mně ji Dr. taky vymlouvala tu klíšťovku, ale řekla, že teď v 9 letech už by se tomu nebránila, že Lucka už má organismus řádně vyvinutej a nebude to taková zátěž, Adélce ji rozhodně teď dávat nebudu.
Jinak děti nemají nic navíc, Lucka jen tu žloutenku a tu dám i Adélce. Jinak nikdo nemá nic, krom A. teď bude mít toho pneumokoka, jenže bez něj by mi ji nevzali do školky :-(
A docela mě mrzí, že Adélka nemá tuberu :-(
23.1.2013 12:05:12
Andý, mně pískalo v uchu před porodem a v porodnici s holkama, byla jsem i na ORL.Nic nezjistili,ale říkali, že je to hormonální změnou - tělo se vypořádávalo z dvojčatového těhotenství, postupně to odeznělo.Pro klid duše si někam zajdi,když to nepřestane.~3~
Andýs 65055
23.1.2013 10:38:39
Ahoj holky,

Jašíčkovi přeji brzké uzdravení. Také se začínám obávat chřipajzny, ale já si za to můžu sama, jestli ji chytnu. Byla jsem na infekčním pro výsledky a přede mnou byl pacient s chřipajznou. Původně jsem si řekla, že teda do ordinačky nepůjdu, ale pak mi došlo, že stejně byl na chodbě a všude, takže to už je jedno.
Holky, začalo mi pískat v uchu, nevíte co to může být, jsem už z toho nervózní. Jinak vypadá, že asi se mi vyklube revma, ráno vstávám jak strará baba, vše mně bolí, jsem si vždy myslela, že na mně něco leze a nic. Jen bolesti svalů, kloubů. Hodnoty mám hraniční, tak se uvidí co dál.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 13697  [Dalších 13477 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.