| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
28.1.2013 19:27:12
No Moni, to musel být šok!
Tady už začíná být pěkná obleva. Ellen, dobře, že je vše OK ![]() |
|
|
28.1.2013 19:25:33
Ahojky, děkuji za podporu, je to milé.Zatím je to v poho, je to na zkoušku,sama s asistentkou tam budu až od 11.2.Přemýšlím, že už zácvik nebudu tolik potřebovat, tak bych mohla být příští týden nějaký den doma a v pondělí stejně musím s Ondrýsem do Plzně na kontrolu uro.
Práce s dětmi bude dobrá, na hlavu bude asi zvládnout všechny papíry. |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
28.1.2013 18:16:43
Zdravím, děkuju vám holky za hezký slova. Je to už všechno za náma, díky Bohu.
Moni, jsem ráda, že u vás už jste zdraví, přece jen to kojení Jájovi pomáhá to dobře zvládat . Naši kluci byli včera taky na hokeji a konečně jsme vyhráli.Madelinko, tak ať se v práci daří, přeju hodně energie na zvládání dětiček ve škole i doma . Jsi fakt dobrá, při třech dětech a jdeš už pracovat.Dneska jsem dostala výsledky screeningu, tak vše je v pořádku, jediná položka, která mi zvyšuje rizika je můj věk .Dneska byli naši kluci bruslit s taťkou na rybníku a malej se klouzal a propadl se u břehu po kolena a starší kluci se při zachraňování oba taky zmáchali, no pohroma , nechat je doma samotný no...![]() |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
27.1.2013 17:39:45
Ahoj holky,
u nás krásně sněží, úplná pohádka, nemusím nikam autem, tak se kochám. Malej je už v pořádku, horečku měl naposled ve středu, ve čtvrtek ráno už jen lehce zvýšenou teplotu a od oběda už byl bez teplot, takže jen nějaká dvoudenní viroza. Bohužel nám zůstalo špatné noční spaní, zase budeme pár dní bojovat. Kluci jeli do Brna na hokej a opět jsme tu s Jájou sami, přemýšlím, že ho zachumlám do fusaku a na pár minut vyrazíme na sáňky. Madelinko, na zítřek budu držet palce, ať se ti v práci daří . |
|
|
24.1.2013 21:21:24
Ellen, odepsala jsem ti do deníčku.Ještě jsem ti chtěla napsat, že dlouho vždycky zvažuju,která vyšetření a zákroky absolvovat a už jsem se naučila i věci konzultovat s více dr.Zdraví i zdraví našich dětí jsou jen jedny.Děkuju
![]() |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
24.1.2013 10:17:33
Ellen, děkuju, že jsi do deníčku vložila článek.
Musím říct, že mi to od jeho přečtení šrotuje v hlavě, v létě jsem tu psala jak jsem řešila s Dr. Jájovi zvětšené uzliny, má je stále, prý je vše OK... Jinak Jája ma dnes malou teplotu, je bledej, ale oproti včerejšku vypadá skoro zdravě. Uvidím co se z toho vyklube dál. V noci vstával cca po třičtvrtě hodinách .Dnes odpoledne nás s Prokůpkem čeká zubař, už ať to máme za sebou. |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
23.1.2013 21:44:21
Moni, tak doufám, že dnešní noc budete mít klidnější. To bude chřipka, měli jsme stejný průběh, taky jsme k dr. nešli, ještě bychom si přinesli domů něco lepšího
.Majko, jasně to je na zvážení každýho rodiče, co očkovat a co ne. Chceme prostě pro naše děti to nejlepší .Andý, ty si to teda s tím zdravím vybíráš, tak ať už se to konečně obrátí k lepšímu! ![]() Jinak já už začínám 2. trimestr, už mi přestává být špatně, ale spala bych teda klidně závodně. V pondělí jdu na velký UZ a dozvím se tím pádem výsledky toho screeningu. Jo a dnešní noc už malej nevyžadoval mlíčko! Takže úspěch po dvou nocích. Doufám, že jsem to nezakřikla .Vložila jsem jeden článek pod svoje jméno do deníčku, něco na vysvětlenou mých občas kontroverzních názorů ![]() . |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
23.1.2013 16:05:35
Všem marodům brzké uzdravení.
Ode mne, co se týče rad k pindíkovi, toho moc neuslyšíte ani si nepřečtete ![]() Elen, mně ji Dr. taky vymlouvala tu klíšťovku, ale řekla, že teď v 9 letech už by se tomu nebránila, že Lucka už má organismus řádně vyvinutej a nebude to taková zátěž, Adélce ji rozhodně teď dávat nebudu. Jinak děti nemají nic navíc, Lucka jen tu žloutenku a tu dám i Adélce. Jinak nikdo nemá nic, krom A. teď bude mít toho pneumokoka, jenže bez něj by mi ji nevzali do školky :-( A docela mě mrzí, že Adélka nemá tuberu :-( |
|
|
23.1.2013 12:05:12
Andý, mně pískalo v uchu před porodem a v porodnici s holkama, byla jsem i na ORL.Nic nezjistili,ale říkali, že je to hormonální změnou - tělo se vypořádávalo z dvojčatového těhotenství, postupně to odeznělo.Pro klid duše si někam zajdi,když to nepřestane.
![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
23.1.2013 10:38:39
Ahoj holky,
Jašíčkovi přeji brzké uzdravení. Také se začínám obávat chřipajzny, ale já si za to můžu sama, jestli ji chytnu. Byla jsem na infekčním pro výsledky a přede mnou byl pacient s chřipajznou. Původně jsem si řekla, že teda do ordinačky nepůjdu, ale pak mi došlo, že stejně byl na chodbě a všude, takže to už je jedno. Holky, začalo mi pískat v uchu, nevíte co to může být, jsem už z toho nervózní. Jinak vypadá, že asi se mi vyklube revma, ráno vstávám jak strará baba, vše mně bolí, jsem si vždy myslela, že na mně něco leze a nic. Jen bolesti svalů, kloubů. Hodnoty mám hraniční, tak se uvidí co dál. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.