| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 13697  [Dalších 13417 >>]
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
16.1.2013 16:11:54
Holky, když teď nad tím tak přemýšlím, tak si říkám, že všechny ty Vaše menší děti na těch fotkách vypadají tak dospěle nebo se mi to zdá?
16.1.2013 14:19:33
Ahoj holky.
Včera jsme se s manželem zdravě naprdli a jeli koupit nový foťák. Máme doma dva, ale jeden fotí o něco málo pozdě, takže když o něco jde, tak je vždy pozdě a ten druhý má origoš baterie, které už jsou k. o. a nefotí moc čistě, takže tak. Doufám teda, že v nejbližší době dodám nějaké hezké fotky.
Chtěla jsem totiž na Vánoce nechat udělat babičkám a dědům fotoknihy, ale nenašla jsem jedinou, pořádnou, čistou fotku, o společných ani nemluvím. Jsme na tohle bordeláři. Fotky s Luckou jsme nechávali vyvolávat v době, kdy se měla narodit Adélka, a to už Lucce bylo 7. Teď s A. zase nemám ani jednu fotku vyvolanou, takže Monča mě docela vyděsila a já hned začala manžela honit, ať vše zazálohuje.

Madelinko, máš krásné tři děti. Holky rostou jak z vody a Ondrýsek taky.
Andý, u Tebe taky tak. Kluci jsou jak obrázek, ale je fakt sranda, jak je každý jiný. Dort se ti moc povedl. Taky jsem s tím začala. První pokus byl u manžela, pak jsem dělala Lucince, pak s mamkou pro jednu pani a teď se chystám na Adélku, ale pro tu mám představu ne marcipánového, ale světlý, s tvarohovo-ovocnou náplní, oblepený cukrářskýma piškotama a vysypanýma třeba lentilkama nebo kokosem nebo tak nějak.

Moni, fotky má pani krásný......je to pokoukání, ale fakt pro začátečníka nemyslitelný :-) Taky tady máme pani, která takhle peče, za dort chce cca 600,- a ani se mi to nezdá tolik, protože když vím, kolik je to práce ......

Andý, včera jsme byli v Tescu a Adélka si tam vybrala panenku za 300,-, hadrovou, svítí jí hlava a hraje a má dudu. Takže u nás už to bude asi jen maličkost, ten dort a je to. Co koupí babičky, necháváme tentokráte na nich :-)
Jinak ze tří dudlíků jsme už jen na jednom - dva prokousala a sama si je vyhodila do koše, teď nám lezou stoličky, takže noci stojí za to. Ale nočník prostě ne a ne, vidím to až na léto. Alespoň už trochu samostatně jíme :-) A naší nejoblíbenější činností je chystat prostírání na stůl ~t~

Andýs 65055
16.1.2013 12:00:02
Mony, jak vypadá ten domek? Také pořád nevíme co. Chtěla bych nějakou dřevěnou stavebnici nebo tak něco, dřevěné kostičky má, rybičky na lovení také, sluňátko na ukládání s oblečky, tož nevím co, no něco kreativního. Plastu máme už doma až až. neporadíte něco.
Andýs 65055
16.1.2013 11:58:13
Ahojky, tak u nás je smog, smrad, ani na větrání doma to není, tak sedíme doma, nuda.
Madelinko, jojo, black and white ~t~.
Moni, kukla jsem na dorty, ale moc velký oříšek pro mně jako začatečníka ~t~, musím něco jednoduššího. Tak to zas potahnu marcipánem asi zeleným, a na to sluníčko, kytičky, a bud vláček nebo autíčko. Tak snad se mi povede.
Madelinka+3 andílci 78772
15.1.2013 13:34:23
Andýsku, kluci jsou hezcí-black and white~:-D
Madelinka+3 andílci 78772
15.1.2013 13:30:50
Ahoj, já zase přemýšlím naopak, že k Ondrovým narozeninám dort vyrobíme,jen pořád přemýšlím, co nahoru-chtěla bych ovoce a buď krtka, vláček nebo autíčko.
~;)
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
14.1.2013 22:44:36
Andy, muzes juknout do denicku pro inspiraci, vlozila jsem tam odkaz na ty dorty.
Jinak ten Tvuj dort je opravdu povedeny ~R^~R^~R^ a kluci jsou moc roztomili, stejne tak Madelincina trojka ~z~.

Majko, my toho nakoupili pod stromek zbytecne moc, takze jsem tam ani vsechno nedala a nejake duplo a skladacku jsem odlozila s tim, ze to dostane az na narozky. Jinak jsme jeste koupili cestovni domek pro panenky a panacky, neni typicky holcici. Uz nejake domky doma mame po Prokupkovi a malyho to docela zajima, hlavne venkovskej domek se zviratky, tak snad ho zaujme i tenhle. Takze my uz mame narozky vyresene, jen vybrat motiv dortu.
Andýs 65055
14.1.2013 20:29:49
No jo holky, my vlastně též, ~n~, to letí. A co za dárek též nevím. Ale hlavně co za motiv na dortu. T. jsem upekla dortu, svou první, v životě jsem dort nedělala, tak musím i K.
14.1.2013 19:48:00
Já zase přemýšlím, co za dárek :-(
Máme všeho tolik, ale rozhodla jsem se, že to bude hračka, protože chuděra naše pomalu všechno dědí :-(
Holky, to je neskutečné, jak to letí.
Moni, my taky jdeme letos z jara k zápisu~n~
Andýs 65055
14.1.2013 18:29:53
Ahoj, tak jedny narozeniny jsou za náma a připravujeme se na další, Kubík má teď v sobotu. Tak přemýšlím jaký dort.
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 13697  [Dalších 13417 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.