| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
16.1.2013 16:11:54
Holky, když teď nad tím tak přemýšlím, tak si říkám, že všechny ty Vaše menší děti na těch fotkách vypadají tak dospěle nebo se mi to zdá?
|
|
|
16.1.2013 14:19:33
Ahoj holky.
Včera jsme se s manželem zdravě naprdli a jeli koupit nový foťák. Máme doma dva, ale jeden fotí o něco málo pozdě, takže když o něco jde, tak je vždy pozdě a ten druhý má origoš baterie, které už jsou k. o. a nefotí moc čistě, takže tak. Doufám teda, že v nejbližší době dodám nějaké hezké fotky. Chtěla jsem totiž na Vánoce nechat udělat babičkám a dědům fotoknihy, ale nenašla jsem jedinou, pořádnou, čistou fotku, o společných ani nemluvím. Jsme na tohle bordeláři. Fotky s Luckou jsme nechávali vyvolávat v době, kdy se měla narodit Adélka, a to už Lucce bylo 7. Teď s A. zase nemám ani jednu fotku vyvolanou, takže Monča mě docela vyděsila a já hned začala manžela honit, ať vše zazálohuje. Madelinko, máš krásné tři děti. Holky rostou jak z vody a Ondrýsek taky. Andý, u Tebe taky tak. Kluci jsou jak obrázek, ale je fakt sranda, jak je každý jiný. Dort se ti moc povedl. Taky jsem s tím začala. První pokus byl u manžela, pak jsem dělala Lucince, pak s mamkou pro jednu pani a teď se chystám na Adélku, ale pro tu mám představu ne marcipánového, ale světlý, s tvarohovo-ovocnou náplní, oblepený cukrářskýma piškotama a vysypanýma třeba lentilkama nebo kokosem nebo tak nějak. Moni, fotky má pani krásný......je to pokoukání, ale fakt pro začátečníka nemyslitelný Taky tady máme pani, která takhle peče, za dort chce cca 600,- a ani se mi to nezdá tolik, protože když vím, kolik je to práce ......Andý, včera jsme byli v Tescu a Adélka si tam vybrala panenku za 300,-, hadrovou, svítí jí hlava a hraje a má dudu. Takže u nás už to bude asi jen maličkost, ten dort a je to. Co koupí babičky, necháváme tentokráte na nich ![]() Jinak ze tří dudlíků jsme už jen na jednom - dva prokousala a sama si je vyhodila do koše, teď nám lezou stoličky, takže noci stojí za to. Ale nočník prostě ne a ne, vidím to až na léto. Alespoň už trochu samostatně jíme A naší nejoblíbenější činností je chystat prostírání na stůl ![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
16.1.2013 12:00:02
Mony, jak vypadá ten domek? Také pořád nevíme co. Chtěla bych nějakou dřevěnou stavebnici nebo tak něco, dřevěné kostičky má, rybičky na lovení také, sluňátko na ukládání s oblečky, tož nevím co, no něco kreativního. Plastu máme už doma až až. neporadíte něco.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
16.1.2013 11:58:13
Ahojky, tak u nás je smog, smrad, ani na větrání doma to není, tak sedíme doma, nuda.
Madelinko, jojo, black and white .Moni, kukla jsem na dorty, ale moc velký oříšek pro mně jako začatečníka , musím něco jednoduššího. Tak to zas potahnu marcipánem asi zeleným, a na to sluníčko, kytičky, a bud vláček nebo autíčko. Tak snad se mi povede. |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
15.1.2013 13:34:23
Andýsku, kluci jsou hezcí-black and white
![]() |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
15.1.2013 13:30:50
Ahoj, já zase přemýšlím naopak, že k Ondrovým narozeninám dort vyrobíme,jen pořád přemýšlím, co nahoru-chtěla bych ovoce a buď krtka, vláček nebo autíčko.
![]() |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
14.1.2013 22:44:36
Andy, muzes juknout do denicku pro inspiraci, vlozila jsem tam odkaz na ty dorty.
Jinak ten Tvuj dort je opravdu povedeny ![]() ![]() a kluci jsou moc roztomili, stejne tak Madelincina trojka .Majko, my toho nakoupili pod stromek zbytecne moc, takze jsem tam ani vsechno nedala a nejake duplo a skladacku jsem odlozila s tim, ze to dostane az na narozky. Jinak jsme jeste koupili cestovni domek pro panenky a panacky, neni typicky holcici. Uz nejake domky doma mame po Prokupkovi a malyho to docela zajima, hlavne venkovskej domek se zviratky, tak snad ho zaujme i tenhle. Takze my uz mame narozky vyresene, jen vybrat motiv dortu. |
| Andýs | 65055 |
|
|
14.1.2013 20:29:49
No jo holky, my vlastně též,
, to letí. A co za dárek též nevím. Ale hlavně co za motiv na dortu. T. jsem upekla dortu, svou první, v životě jsem dort nedělala, tak musím i K. |
|
|
14.1.2013 19:48:00
Já zase přemýšlím, co za dárek :-(
Máme všeho tolik, ale rozhodla jsem se, že to bude hračka, protože chuděra naše pomalu všechno dědí :-( Holky, to je neskutečné, jak to letí. Moni, my taky jdeme letos z jara k zápisu ![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
14.1.2013 18:29:53
Ahoj, tak jedny narozeniny jsou za náma a připravujeme se na další, Kubík má teď v sobotu. Tak přemýšlím jaký dort.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.