| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 13697  [Dalších 13267 >>]
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
3.7.2012 22:03:33
Ahoj holky,
tak u nas uz je dobre. Myslim, ze jsme take meli sestou nemoc. Jachymek miva u vsech nemoci vysoke horecky, ale tentokrat byl vazne uplne KO, ve stredu spal temer 24h v kuse.

Ellen, nase Dr. nic pred nasazenim ATB nedela, ale priste budu neodbytna!

Majko, diky za tip na ubytovani, vypada to moc pekne. Jen nevim jestli to neni uz moc daleko pro Andy, ta to bude mit ctyri a pul hodiny cesty, ja dve a trictvrte a to je v pripade naseho Jachymka uz hranicni, nebo spis uz zahranicni ~t~. Minuly tyden jsme jeli do Prahy a to je pro nas zhruba hodka a trictvrte a ke konci cesty uz silel.
Jeste na to taky sednu, zitra prijede tatka, tak bude vic casu.

Jachymek taky kazdy den prijde s novym sluvkem, uz celkem keca, napocitala jsem pres sedesat sluvek, jen se mu moc nechteji spojovat do vet.

Mejte se fajn.
Ellen + 4 111184
3.7.2012 21:57:38
Jo tak jsem na to koukala, pro mě je to docela daleko, ale třeba bysme dorazili nějakou hromadnou dopravou.
Jo jinak jsem zjistila, že to tam znám - teda jen tu kavárničku - stavovali jsme tam předloni během dovolené. Bylo to tam moc hezký. Třeboň je celkově krásná.
Zítra nejspíš vyrážíme celá rodina na vodu, tak doufám, že počasí se trochu umoudří - já s malým teda budeme dělat jen doprovod, do kanoe bych toho neposedu nevzala...
Ellen + 4 111184
3.7.2012 21:46:30
Ahojda,
Andý, jak bylo na dovolené? A kde jste vlastně byli?
U nás se z nemoci nakonec vyklubala šestá nemoc, takže ji máme za sebou. Naše dr. dělá před nasazením ATB CRP test, protože v krku to už na angínu u kluků kolikrát vypadalo a podle CRP ne.
Madelinko, teda to musel mít manžel těžký průběh, když skončil v nemocnici.
Moni, tak jak u vás? Už je dobře?
Náš drak už lítá po baráku, po zahradě, je ho všude plno, už skoro neleze, jen běhá. Dneska se naučil nový slovo - TÝJÓ:-)
Majko dík za tip, mrknu na to.
Andýs 65055
3.7.2012 20:46:27
Moni a bylo jisté, že má angínu, nemohla to být spálová angína nebo spála. T. měl horečky a byl totálně dobitý, že jsem ho musela k dr zanést, vzala výtěr, ale předběžně to odhadovala na spálu, ale tím že byly další dny svátky, nasadila augmentin širokospektrální atb. Jelikož se na druhý den osypal, šla jsem s ním na pohotovost, nakázali atb vysadit, ale nebylo to z atb, ale projev té spály.
Andýs 65055
3.7.2012 20:42:16
Ahojky, zdravím, malým i velkým marodům přeji brzké uzdravení. Kubula také začal smrkat a kašlat po dlouhém cestování, jelikož se v sedačce potil, ale mořské klima mu pomohlo, do tří dnů bylo po rýmě a než jsem se rozhodla zda mu koupit léky na kašel suchý nebo mokrý, bylo i po kašli.
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
3.7.2012 19:35:37
http://www.penzionpohadka.cz/

Ahoj holky, reagovat budu, ale teď nějak nestíhám, snažím se rychle, po kouskách času, hledat místo pro nějaký ten srazík. Jen mě omluvte, jsem totiž totální zeměpisný barbar, tak nevím, jak daleko byste to měli sem, jestli je to nějaký střed, ale totálně mě to nadchlo. I cenově mě to přijde přijatelné.
2.7.2012 8:52:19
Ahoj holky,
u nas mela nemoc pokracovani, ve stredu jsem sla s malym k Dr., dostal ATB,ze ma anginu, ve cvrtek byl uz bez horecek, ale stale desne unaveny, protivny a v patek se nam osypal, tak jsme museli na pohotovost, protoze jsme nevedeli jestli je to sesta nemoc, nebo alergicka reakce na Ospen. Nevedela to ani lekarka, vysadila nam Ospen a v tydnu mame jit k nasi Dr. Takze ATB bral uplne na nic! Pokud bude malej zase nekdy takto nemocny, tak uz mu bez odberu nenecham nic nasadit.

Pristi sobotu mame jet na dovolenou tady na Moravu, tak uvidime jak na tom budeme.

Ohledne srazu se priznam, ze jsem jeste nemela cas neco hledat, ale jak se nam to tu uklidni, tak se pokusim neco najit.

Jinak Prokupek mel na vysvedceni same jednicky a Krystufek prolezl...~:-D

Madelinko, snad uz mate tatku doma, dutiny umeji potrapit.

Krasne prazdniny ~z~.

Madelinka+3 andílci 78772
28.6.2012 21:01:12
Ahoj, tak to je nemilé Elli a Moni, ať jsou bobínci brzy fit. U nás jsou děti vcelku zdravé-Ondrýs má svoji obvyklou rýmu, ale nejvíc marod byl náš taťka (můj manžel), zítra se snad vrátí, ale měli jsme ho týden v nemocnici - zastydlé dutiny. Měl pořádnou rýmu, pak ho bolela hlava a na rentgenu řekli, že hned pofrčet do nemocnice na ORL.Odsávačkou to moc nešlo, tak drátama a bral atb.
Třeboň jsme zatím odsunuli, tak s dětma pojedu aspoň na víkend do kempové chatky.Dorazí tam za náma kamarádka s chlapečkem.Holkám zítra začínají prázdniny, půjdou s kytičkou.Příští týden budou asi s babičkou na zahrádce.Pak někdy k našim na chatu, v půlce července jedeme na svatbu sestřence.
Holky všem pevné zdraví~R^~;)
Ellen + 4 111184
28.6.2012 8:05:42
Ahojda,
u nás se taky marodí, no ale snad už je to za náma - byla to nějaká viróza - malej měl 3 dny horečky a k tomu kašle. Jo a máme 7. zub.
Tak ať je Jašíček brzy v pořádku a může zas lumpačit ~;((.
Víc nestíhám, malej na mě visí ~d~.
27.6.2012 15:48:20
Ahoj holky,
uz nekolikrat jsem rozepsala prispevek, ale nedari se mi ho dokoncit.

U nas je neveselo, Jasicek ma anginu jak Brno, do toho dostal prujem, nechce pit, tak doufam, ze to zvladneme doma. Dnes je apatickej, pospava, tak snad nabere sily.
Uplne mi chybi to jeho zlobeni...

Mejte se fajn, jak bude lip, tak napisu vic.
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 13697  [Dalších 13267 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.