Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
15.3.2012 13:50:06
Ahojky,
tak my taky na 4.hexe nebyli, 12.4. nás čeká Synflorix a nějak mi připadá, že ho je ažaž, když za každý doplácíme cca 160-190 Kč.O hexe nám dr. nic neříkala, ale v 15.měs. mají být ty spalničky, takže nás asi čeká očkovací jaro. Pamatuju se, že po 4.hexe jsme měli největší reakci (s holkama). Připadá mi taky, že se nám prořízne první zoubek, vidím tam dirku, ale ještě ne nic bílýho, tak uvidíme. Pořád přemýšlím o tom srazu,neslibuju nic, ale pro mě by asi taky bylo nejlepší září. ![]() |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
14.3.2012 19:20:03
Andý díky. Já myslela, že Hexy jsou jen 3.
![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
14.3.2012 18:32:19
Majko, ta 4. hexavakcína má být do 18. měsíce, koukni na očkovací kalendář, http://www.vasedeti.cz/mimiko/pece-o-miminko/pozor-na-zmeny-v-ockovacim-kalendari/. Takže možná vaše dr nejdřív očkuje v 15. měsících spalničky a pak teprve hexu. Až bude K. zdráv, tak půjdem na tu Hexu, takže každopádně spalničky budeme mít později. T. měl spalničky až ve 21. měsících.
|
|
|
14.3.2012 18:16:07
Jinak my budeme doma i srpen, takže když by Di přijela, není problém se domluvit.
|
|
|
14.3.2012 18:15:40
Moni, jestli to bude až v září, tak si myslím, že bychom tu Vysočinu dali, ale teď bych těch dálek bylo hodně. V květnu nás čeká Břeclav, to je 300 km, za týden Semily, to je 2,5 hodiny jízdy a kolem 140 km a pak v červnu to moře, taky se toho bojím.
V tom září bychom mohli zase pouze ze soboty na neděli, a to v termínu od 15. - 16. 9. Holky, jak je to s tou hexou? Proč ji někdo už má doočkovanou a někdo ne? Jo a chtěla jsem se zeptat, naše Aduš dokáže sníst nemixované vše, co jí chutná, ale oběd, krom skleniček ještě docela dost mělním, mačkám, mixuju, jak to mají Vaše dítka? Známá mi říkala, že už malému ( je o 14 dní starší než Adélka ) dává na talíř normálně maso zvlášť, brambory zvlášť a zeleninu zvlášť, nic mixované a on zobe, ale já když to tak zkoušela, tak A. nic nesnědla a špatně to, co pak snědla, trávila. |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
14.3.2012 12:12:15
Divala jsem se na ten odkaz co davala Majka na tu Vysocinu, pac to se mi libilo asi nejvic, jak to vypada se zarim a ejhle v nasem kvetnovem terminu se uvolnilo misto a nabizi 14 volnych pokoju. To jen kdyby trval zajem o ten kveten
. Jinak v zari uz zacinaji terminy ridnout, tak se zkusme domluvit na miste a terminu co nejdrive, at se letos vidime . |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
14.3.2012 9:03:00
Ahoj holky,
Majko, jeste jsem capacky necistila, ale uz se na ne chystam, zrovna nosi ty druhe, pac ty prvni ma taky jako cunce a navic si je vcera pocvrkal. Pisou, ze se cisti mydlovou vodou a nechat vyschnout. My uz mame Hexu doockovanou, aspon teda myslim. V 15 mes. mame jit na spalnicky. Fluor mam doma, ze ho mame davat, ale zatim jsem nedala zadnou tbl. .Ja i dva nejstarsi mame zuby nic moc, Prokop ma vrozenou vadu skloviny a ten by mel jist ctyri tbl. denne, mno, davam kdyz si vzpomenu. Vcera mel Jasicek prvni vaznejsi pad, sedel vedle me a chtel si stoupnout ke stolu, klekl si a uklouzl po papirech a oblicejem se bouchl do stolu, tak ma podlitinu na tvari i na cele, chudacek a to jsem sedela vedle nej .Dnes se mi zda, ze ma malej zase bilej jazyk, jsem uz paranoidni, ale mam pocit, ze pulku veci pochytame v cekarne u Dr. V pondeli jsme tam cekali mezi nemocnyma trictvrte hodiny a ja dnes v noci zacala chrchlat. Priste reknu Dr., ze na kontrolu dorazimejedine mezi zdravyma, nebo vubec. Sraz tedy nechame na zari, bylo by fajn, kdyby nas jelo vic, treba nakoukne Hanka, Bell, Misak a pridaji se . |
| Andýs | 65055 |
|
|
14.3.2012 8:54:55
Kubula bere dlouhodobě Aerius, lék pro alergiky, ale i tak mi zase začal kašlat, v noci až tak šíleně, že jsem ho budila a dala ten Sinecod, pak přestal. Zase ten Stoptussin je lepší v tom, že umožňuje vykášlavání, což ten Sinecod jen tlumí, je vlastně jen na suchý dráždivý kašel. Jakmile už je kašel mokrý, dávám Amprobene a na noc jen ten Sinecod.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
14.3.2012 8:51:38
Ell, a to se kupuje jen přes net? Volala jsem manželovi, ať mi z práce skočí do bylinkářství a poptá se.
Jo Ell, ten Stoptussin na nás vůbec nepůsobí, K. dávám Sinecod. A nejlepší zkušenost mám s Dithiadenem, dávám čtvrtku, ale to fakt vyjímečně. |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
14.3.2012 8:24:36
Andý, v příbalu píšou, že je to na celkové ozdravění močových cest. Může se to pít několik týdnů s jedlou sodou. Tak by ti to mohlo pomoct.
Malej v noci zase hrozně kašlal i po Stoptusinu, jestli ho to nepřejde do pátku tak s ním skočím k dr., achjo. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.