| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 13697  [Dalších 13057 >>]
Andýs 65055
13.3.2012 21:36:04
Ell, ta medvědicová směs není jen na zánět ledvin? Já nemám žádné potíže při chození na záchod, žádné pálení, štípaní, jen mně občas bolí močak, tak mám obavy, abych zas tam neměla tu bakterii.
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
13.3.2012 20:38:32
Jééé Andý, tak já to popletla, tak to jsou spalničky a takové, ale Dr. teď o žádném očkování v roce neříkala ( o HEXE ). Pneumokoka jsme neměly a poslední očkování bylo někdy okolo půli roku.
Ellen + 4 111184
13.3.2012 20:35:06
No tak malej spí a já půjdu taky, musím něco naspat.
Ten sraz klidně můžem nechat na září. Teď jde o to vymyslet místo, aby to vyhovovalo vám co jste z opačných konců republiky.
S tou váhou - taky jsem si v poradně myslela, že se sestřička přeřekla o kilo, ale bylo to tam. Hned mě míň bolí záda, když vím že nemá ani 10 kilo~k~~:-D.
Jinak očkovat se naše dr. snaží co nejdřív, já se to zase snažím nenápadně oddalovat, tak kličkuju jak zajíc, ale ono jsou pořád nějaké ty rýmičky. Ale ty spalničky bych chtěla oddálit co nejvíc, to už jí budu muset říct narovinu.
Fluor dávat nebudu, stejně si myslím, že ta kvalita zubů hodně závisí na genech, já fluor jako dítě zobala a zuby mám strašný. Náš nejstarší taky zobal a zuby má strašný po mě. Prostřední nezobal a má je celkem dobrý.
Andý na ten močák zkus tohle, já jsem přes močový cesty taky zkusila leccos a tohle mě zabralo bazvadně: http://www.dedekkorenar.cz/zbozi-a-produkty/lppk---medvedicova-smes-p8.html. Klidně to můžeš kombinovat i s klasickejma lékama.
Prázdniny už máme taky docela naplněný. Pojedeme zase do Jižních Čech a pak zase stanovat a pak mají něco děti a já něco s kamarádkama.
Jinak na rýmu jsem si teď objednala pro malýho nosní olej od Eoné, tak poreferuju jak funguje.
Tak já to tu pofackuju a jdu do pelíšku s knížkou ~3~
Andýs 65055
13.3.2012 19:32:56
Majko, fakt, až v 15. měsících, tak to máte fajn, u nás se chodí v roce a v patnácti je už očko spalničky atd.
Andýs 65055
13.3.2012 19:31:29
T. jsem nedávala, dost dlouho jsem ho držela od sladkosti, sladkého pití a i tak má teď zoubky v strašném stavu, má kazy a dost z nich nejde zaplombovat.
Andýs 65055
13.3.2012 19:28:14
Holky, ptala jsem se už vás na fluor, zda budete dávat dětem v tabletkách?
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
13.3.2012 18:38:42
Holky, my máme jít na hexu v 15. měsíci.
Elen, zapomněla jsem taky okomentovat váhu, ale podle fotek vypadá malej, že má víc.

Já bych to nechala na to září a co nejdříve se domluvila.
Jen musí přijít více holek.

Moni prosím tě, jak udržuješ ty bačkorky. Malá už je má jak čuník a já přemýšlím, jak je alespoň trochu očistit.
Andýs 65055
13.3.2012 18:10:06
Ell, chtěla jsem jít tento týden na hexu a zase nic, tři dny byl bez rýmy a zas znova a opět začal kašlat. Tož jsem zvědavá, kdy tam dojdem, musí se do 18 měsíců, bude nám 14 měsíců, tak máme na to čtyři měsíce.
Andýs 65055
13.3.2012 18:06:25
Moni, Majko, myslím, že s tím září je to dobrý nápad. Bývá ještě krásně.

Olis, Sárinka je krásná a pořádný kus ženské.
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
13.3.2012 15:45:32
Prispevek jsem psala tri hodiny, nez to dodatluju, tak tu pribydou dalsi.

Majko, taky me to napadlo, jestli to nenechat na zari. Ale i pokud to planujeme na zari, tak bude potreba se domluvit co nejdriv, protoze i zari uz bude z pulky zamluvene.

A malem bych zapomnela pochvalit Sarynku, je to pekna panenka.
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 13697  [Dalších 13057 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.