| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 13697  [Dalších 12997 >>]
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
3.3.2012 22:27:00
Ellen,

divala jsem se na volne terminy v Bystre a na kveten jsou tam dva volne terminy, kdy je volnych pet pokoju.
Na cerven je tam i jeden termin a je tam volnych patnact pokoju. Nevim kolik nas pojede, ale jak tak koukam, tak pet pokoju asi bude stacit. Ja myslim, ze rozsiri pocty i Madelinka, jen co nakoukne a Majka snad taky. Pokud se odhodlaji pripojit i dalsi holky (coz by bylo bezva), tak budeme muset zamluvit ten cerven.
Prostrednaka budu brat urcite, pojedu autem, od nas je to zhruba dve hodky, tak to nejak malej necestovatel prezije.
Jo a nemoci neposilej ~j~

Jinak malej je nemocnej, sopli, kasle a navecer teplotuje, zatim si myslim, ze to zvladneme bez Dr.

Mejte se fajn, dobrou.
Ellen + 4 111184
2.3.2012 20:57:53
Jo, Moni je mi to líto s vaší potkanicí, je to hrozný když člověk vidí ty zvířata trpět.
Jinak prospanou noc jsem ještě u T. nezažila, takže to nás teprve čeká. Teď jsem zase v noci kojila jak byl nemocnej, ale už to zase omezuju. Chtěla bych už kojit jen večer před spaním a jestli se mi to nepodaří, tak asi s kojením skončím, jsem už hrozně vyšťavená.
Koukám, že zatím není nálada na plánování srazu, tak až se z toho všechny dostaneme, tak to musíme dát do kupy. Zatím jsme se nahlásili já, Monča a Andý myslím? Tak se přidejte ostatní! Já bych teda radši někdy v květnu, ten červen je u nás docela plnej, ale pokud vám všem vyhovuje červen, tak uvidím, snad to tam nacpu. Jela bych asi i s prostředním synem (ty taky Moni? Myslím, že jsou podobně starý). Co se týče místa, tak se přizpůsobím, jezdí nám dobře vlaky nebo dojedu autem.
Tak hezký víkend ~3~
Ellen + 4 111184
2.3.2012 20:48:25
Ahoj holky,
já jsem ani neměla chuť psát. Měla jsem teď doma všechny...
Nejstarší měl teplotu, pak začal kašel a přidal se průjem, prostřední kašle a v týdnu přišel ze školy zase s teplotou a nejmladší už je dobrej, ale je po nemoci rozmazlenej a roste mu 6. zub ~8~. A já už jsem byla zralá na Chocholouška...
Ještě že se trochu zlepšilo počasí, tak je naděje na lepší časy.
Majko, drž se, záda jsou prevít, taky mi dávaj zabrat.
Moni, vypadá to že k vám na Moravu ty nemoci chodí s mírným spožděním od nás z Čech. Napíšu ti až nám zas něco bude co máte čekat~;)~j~.
Andý, taky jsem na noc dávala Sinecod, pak když došel tak Stoptusin.
Tak hlavně ať už je líp ~;((~;((~;((
Andýs 65055
2.3.2012 20:11:49
Ahojky, tak u nás se také marodí, k rýmě se ještě přidal kašel, začal o půlnoci po mlíčku a až se z toho kašle poblinkal. Ještě, že jsem to slyšela, jinak by bobek spal v mokrém, vyblinkal vše. Nespali jsme do tří hodin, pokaždé když zakašlal tak se probudil a plakal. Pak mně napadlo dát Sinecod a už pěkně spinkal.
2.3.2012 12:46:56
Ahoj holky,
kde se vsechny toulate?

Majko, doufam, ze uz je aspon o trosku lip ~6~.

U nas tedy take nic moc, je to sotva tyden co jsme prekonali strevni virozu a dnes v noci mel malej horecku a lehce sopli a pokaslava, pres den vypada celkem v pohode. Noci ted mame hororove, posledni ctyri dny strasne spatne spi a dnes to dotahl do dokonalosti, pac se budil co deset minut, porad prdel a brecel, ja nestihala ani usnout. Nevim co s nim, do deseti mesicu mi na par vyjimek spal celou noc a ted tohle ~a~.

Jinak ted jel manzel pro Prokupka a jdou do hudebky a bral sebou i nasi potkanici. Musi ji vzit na veterinu a nechat uspat, protoze je uz uplna chudera, ma ochrnuty nohy, nador pod okem a zacala ji vypadavat srst. Uz presluhuje, tak jsme si mysleli, ze kazdym dnem umre a nechame ji umrit v klidu doma, ale ona porad bojuje a uz se trapi.

Mejte se fajn a zlepsete trosku dochazku ~;).
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
29.2.2012 20:27:21
Ahoj holky.
Moc děkuju, ale změna k lepšímu žádná. Manžel musí zítra do práce, protože je jich málo, tak si vzala dovču mamka. Jsem totálně neschopná a rozhozená. Kudy chodím, tudy řevu, protože nejdřív ATB, teď tohle, už takovou dobu jsem nepoužitelná.....
Dostala jsem opichy, další léky, protože nic nezabírá a jestli se to do neděle nezlepší, tak hospitalizace. Opět jsem nespala, dostala jsem límec a modlím se, už aby to skončilo.
Andýs 65055
29.2.2012 10:22:13
Ahojky,

Majko, držím palečky ať je ti líp ~;((. Doufám, že noc byla u vás klidná, když jste byli bez tatínka a Adélka horečky neměla. To tak je vždy, když manželé nejsou k ruce, něco se do toho vyse.., chjoj.
27.2.2012 22:03:41
Majko, drzim palce, at je rano lip.

Divala jsem se na cenik hotelu v Bystre a je to celkem financne narocne, tak pokud mate i jine tipy, tak sem s nimi ~;).
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
27.2.2012 18:56:18
Ahoj holky.
Já se omlouvám, ale písnu až zítra, blokla jsem si páteř, je mi na zvracení, na omdlení, celou noc jsem nespala, potím se jak vrata od chlíva a jím Brufeny jak bonbony, postarat se o Aduš je přímo horor, ten nahoře nás fakt miluje, protože od odpoledne má Adélka teplotu a já nevím proč. Trochu chrochtá, tak jestli slabá rýma k zubům nebo jestli na ní něco leze?????????????? Fakt nevím, doufám, že to moc nevyskočí, protože já s horečkama nemám zkušenosti.
Tenhle příspěvek píšu už 15 minut, fakt je mi bídně. Zítra jedu na další píďadlo, tak snad už bude líp.
Držte nám palce na noc, manža je v práci ~7~
27.2.2012 17:23:15
Ahoj holky,

konecne jsme vsichni dobri, malymu trval prujem tri dny, nastesti to nebylo uplne akutni a nechodil kazdou chvili.

Ze zeleniny jsem malymu davala mrkev, z ovoce uz snad mel vsechno. Normalni mliko mu jeste nedavam, max ochutnal bramborovou kasi, z mlecnych vyrobku davam jogurty.

Co se tyce srazu, tak by bylo potreba se domluvit co nejdriv, protoze si nejsem jista jestli jeste bude volno, asi by nebyl problem zarezervovat jeden az dva pokoje, ale objednat vic pokoju naraz muze byt problem. Vim, ze se tam poradavaji ruzne srazy a konference. Takze vas vsechny prosim, at se rozmyslite jak s terminem a s pocty rodinnych prislusniku. (Samozrejme pokud nema nekdo lepsi tip a souhlasite se srazem v Bystre.)
V Bystre jsem byla trikrat s cervencaty a byla jsem celkem spokojena, nejvetsi plus tohoto hotelu je obrovska herna, takze i kdyz nam nevyjde pocasi, tak je kde byt. Venku v uzavrenem dvore je piskoviste, trampolina a posezeni. V hotelu je uzasny bazen s teplou slanou vodou. Co byvalo trochu slabsi, to bylo jidlo, ale naposledy jsem tam byla skoro pred trema rokama, ted je to mozna jiny.
Bystre je male mesto na Vysocine, kousek od Policky. Vyletovali jsme do Policky, na hrad Svojanov, na prehradu Vir a taky jsme se vypravili na hrad Pernstejn.
Jeste jsem chtela napsat, ze jsem uplny jouda na jakekoliv zarizovani a nikdy jsem nic nedomlouvala, toz pokud se domluvime a pojedeme sem, tak se mnou mejte trpelivost.
Ja bych hlasovala asi pro cerven, je uz solidni pocasi a nejsou prazdniny, tak by tam nemuselo byt uplne narvano a hlavne nebudeme jeste rozprchle po dovolenych a nebude takovy problem vymyslet termin.

Jdeme na ukoly, tak ~3~.

[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 13697  [Dalších 12997 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.