| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
28.6.2013 22:22:13
Ahoj, taky se hlásím po delší době. My jsme v pořádku, měli jsme jen zatopený kousek louky, ale na to jsme zvyklí
. Lituju ty lidi co je ta voda už poněkolikátý vyplavila .Teď si hodně užíváme venku, když to jde a neprší. Malej už konečně komunikuje i jinak než slabikama a křikem, snaží se vše komentovat, jen je někdy hodně těžký přijít na to co který slovo znamená, no však to určitě znáte . A teda nevím jak vaše děti, ale ten náš je to teda vztekloun, ale ani mě to moc nevytáčí, říkám si, že je to jeho rozhodnutí si pobrečet, tak ho nechám, stejně si nenechá odvést pozornost na něco jinýho, no a pak je zase klid... .Poslední dobou se i rád vozí v kočárku, asi tuší, že si to ještě musí užít. Už mám pro něj doma koupený to prkýnko ke kočárku, tak už se pak bude vozit jen ve stoje. Jo a už spí sám v pokoji a ve velký posteli se zábranou, velký kluky jsme sestěhovali k sobě. Ale možná už jsem to tu psala. My dovolenou neplánujeme, manžel pojede na pár akcí s většíma klukama. Ale naštěstí máme zahradu, tak nás to nijak nenutí vypadnout .Těhotenství se mi už krátí, občas je to vyčerpávající přitom ještě zvládnout tu smečku, jsem ráda, že teď alespoň odpadlo ježdění do školy a na kroužky. Někdy je to už pro mě náročný i vyrazit s malým k nám na nákup a tlačit kočárek a u toho udýchat svou chůzi nebo ho ještě ke všemu honit když jede na motorce, ale zase dokud je miminko v břiše tak nebrečí ![]() . Tak si hezky užijte léto a dovolený , konečně to začlo, kéž by to počasí bylo už moudřejší a nebyly pořád takový extrémy jako doteď . |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
28.6.2013 21:48:12
Ahoj holky,
musím omluvit malou absenci, byla jsem tento týden v jednom kole. Dneškem nám na dva měsíce odpadne pár starostí, ale zase doma bude veselo... Zítra a pozítří slavíme Prokopovi narozeniny a dalsí tyden už frčíme na dovolenou do Čech. Křtiny máme za sebou, bylo to moc pěkné, jak se trošku urvu, tak dám do deníčku fotky. Jinak u nás nic nového, jen Kryštof si začal dělat řidičák, už mám doma skoro dospěláka .Doufám, že jste všechni v pořádku, zdraví a nikoho nepostihla povodeň. Mějte se fajn a krásné prázdniny . |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
23.6.2013 22:24:05
Majko, no jasně, to znám, je to na horizontu jako Svornost, ale na dětské nožky pro nás ještě moc daleko. Ale na Sněžku vy jste možná došli????
![]() |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
20.6.2013 11:37:15
Madelinko, my byli taky hodně nahoře, chata Výrovka
|
|
|
17.6.2013 21:51:09
Majko, my vás v Peci vystřídáme v srpnu, doufám v lepší počasí.A kde jste bydleli?
My jezdíme do boudy Svornost, nahoře. ![]() |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
14.6.2013 20:43:11
Ahoj holky.
Žiju, jak píše Madelinka, tak dneska slavíme 10 let od svatby, ale tak střídmě - vínko, pizza a doma o jedno dítko ( starší ) méně. Byla jsem sama s holkama teď od pondělí na horách - Pec pod Sněžkou. Bylo tam chladno, i Adélka vystoupala na nejvyšší horu, ale v chatě byla taková zima, že jsme se místo dneska vrátili už včera, protože A. má děsnou rýmu a měla včera v poledne 38. Dneska už je to krapet lepší, ale dostala Nurofen, protože se jí to pořád drželo kolem 37,7 - 37,9 a nešlo to dolů, tak jsme jí nechtěli trápit. Měli jsme ještě zůstat u známých v Semilech, ale ty jejich děti to taky odnesly, takže se nám tak trochu zhatil víkend, ale co, hlavně, abychom všichni byli o. k. Byl to super týden, ta příroda tam, to se nedá popsat. Až bude chvíle, hodím foto, průběžně jsem vkládala na FCB. No a týden předtím jsem také byla s holkama sama, taťka byl pryč, takže škola, příprava na pololetní písemky, balení, takže se omlouvám. Andý, gratuluju k přijetí do školky a Madelince samo taky, fakt jsou to starosti, když to nevyjde. |
|
|
14.6.2013 16:16:03
Ahojky,
Mončo, nenudíte se Mně taky za 14 dní končí školní rok Pak jedeme s manželem na 5 dní do Lednice, v rámci 10 let od svatby (dneska má výročí i Majka - nemluvila ještě+ o nějaké přestavbě či čo?) a pak jedeme s dětmi.Holky, hezké skoro léto! ![]() |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
12.6.2013 9:39:21
Ahoj holky,
gratuluji k přijetí do školky, hned je o starost míň .U nás nic extra nového, jen v neděli nás konečně čekají křtiny, pořád se to posouvalo a před týdnem jsme to domluvili skoro ze dne na den. Budeme to mít ve Křtinách, je to od nás kousek a je to tam krásné. Jáchymek bude mít druhé jméno Martin. Další víkend nás čeká v rodině svatba, pak oslava Prokopových narozenin a další víkend už frčíme na dovolenou. A to jsme měli tento víkend oslavu mamčiných šedesátin, máme teď ty víkendy náročné ![]() .Kde se nám toulá Majka? |
|
|
11.6.2013 19:40:02
Ahojky,
také Ondrášek byl přijat, byl 33. z 33. ![]() A máme tu předškoláky. ![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
10.6.2013 10:06:56
Holky, K. byl přijat do školky
. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.