Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
27.2.2012 12:48:27
Tak jsem měla napsaný dlouhý příspěvgek a smazala jsem si to
.Malej mi tady asistuje, hryže kabely a ťuká do klávesnice... Dneska to vypadá, že lehne i ten nejstarší, šel do školy nějakej nalomenej. Malej pořád kašle z rýmy, ale má ji vodovou, tak snad to zvládne. Andý, dort byl od oka, na dno formy piškoty, pak směs jogurt, zakys smet., cukr, přírodní vanilk.cukr, pak ovoce a pak to samý znovu. Moni, jak je u vás? Už dobře? Ten hotel vypadá krásně, pokud dáme do kupy termín, tak se ráda přidám. Andý, Zinnat jsem měla nedávno na moč. cesty, ale můžeš mít jinou bakterii, tak to nezabírá .Zeleninu dávám občas aby si zvykal, ožužlá to a zahodí... Mlíko občas taky do vaření. Di, to věřím, že jsi měla spoustu práce s oslavou, taky ji jednou za rok děláme pro 40 lidí na zahradě a každej rok si říkám, že naposledy. Hoď nám sem prosím recept na mrkvové muffiny! Houpací kůň je zatím ustájenej, ještě mu je velkej, ale za půl roku ho vytáhnem . musím jít než mi to tu zboří |
| Andýs | 65055 |
|
|
27.2.2012 12:36:09
Jo jinak pro ten srazík jsem pro, byl by fajn víkend a až bude teploučko co, my bychom si udělali výlet na celý víkend, nechám to na vás kde, asi někde kolem toho Brna že. Moni a kde to je, co jsi dávala odkaz?
|
| Andýs | 65055 |
|
|
27.2.2012 12:33:25
Tak jsme zase odložili očkování tu 4. hexavakcínu. V noci nespal od půl noci do půl druhé, plakal, ospalý byl, ale usnout mu nešlo, vypadalo to na začínající rýmu a asi i zuby. Ráno už mu trochu teklo z nosánku, tak jsem volala do kdy to musí být a prý do 18. měsíce. Se mi oddechlo, nechtěla bych ho nutně očkovat s rýmou a rostoucími zubama. Asi si sestřička zas říkala, že to moc řeším, ale očkování je velký zápřah na tělíčko, tak chci aby byl zdráv a v pohodě a to on teď není, něco ho zlobí.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
26.2.2012 21:07:35
Ahojky,
pouzivam hlavne pampersky a huggiesky od 7 do 18 kg, no je pravda, ze je hubenour, takze na nem trochu visi , momentalne nam roste dvojka dole, takze je s dudlem od rana az do rana a prez den ma dudle dokonce tri, jeden v puse a dva v ruce , chodi a porad to strida.Moni, to je mi lito, ze viroza neskoncila. U nas nastesti o vanocich nebyla tak chytlava,meli jsme ji v rodine jen dospeli, deti to nechytly. Jasicek je fraja v novem ucesu. Ell, psala jsi, ze jsi delala Tonickovi jogurtovou dortu s ovocem, pisni prosim receptik. A jak u vas, doufam, ze uz je malym lip. Di, super fotky z oslavy, Stellinka je nadherna. Holky, davate uz normalni mleko, uvarila jsem malemu detskou krupicku v mlece a on lumpik ji nechtel, videl v chlebniku rohlik a porad na nej ukazoval. Uvazuji jestli uz zaradit nejakou cerstvou zeleninu? Jidlo uz trosicku prisoluji. Na svacinku obcas davam tvaroh, ten mu moc chutna. Ale prozatim neochuceny,aby mi pak neprestal jist bile jogurty. Majko, tak jsme na jedne lodi s tema atb, nedavno jsem dobrala Zinnat, ale zcela zbztecne, jednalo se o alergii, a par dnu pred dobranim mne zacal bolet mocak, zjistili bakterii v moci a tim ze mi musi udelat vzsetreni, zda je nutne jit na ten zakrok do nemocnice, tak je nutne to prelecit, aby tim vysetrenim mi ji nezavedli dal. Takze mam Furrantoin. Nechapu, ze ten Zinnat teda nezabral i na ty mocove cesty. |
| Di+N07 & S11 | 107841 |
|
|
25.2.2012 17:16:24
Ahoj holky,
Tak ono se jede k nám jo? Tak řekněte kdy vás mám čekat a já pronajmu celé patro ![]() Děkuji za pochvalu fotek!Oslava se nakonec povedla,horší bylo všechno uklidit.Bylo to fajn,dokonce nám chvilkama svítalo sluníčko,jen už takovou velkou oslavu nedělám.Toho jídla a všeho ale tady oslava prvních narozenin událost, příští rok už to oprdím.Jinak u nás vcelku nic nového,rostou jí horní dvojky a odmítá teď maso a zeleninu.Ale řádí pěkně,nejradši leze po výškách a stoupá si na jídelní židličku,tak jí má rozloženou na židli a stůl.Taky jsem jí včera poprvé koupala ve sprše ale moc jí nemusí,pořád chtěla lozit ven ![]() Jdu vás dočíst. Majuš,jj,Valentýnkou jsem myslela malou,musím se naučit lépe vyjadřovat Spánek máte super zařízený,večer aspoň můžeš hodit nohy hore,tak jsem si to taky plánovala.Neštovice pro Stelluš definitivně očkovat nebudu a s Naty ještě chvilku počkám,když to po první třídě nechytne,tak zakročím.To mám právě strach,že čím je dítě starší,má jich více a do toho ještě teplotu.S tím 11letým chlapcem bych neváhala ani minutu,to máš recht.Moni,ty spolehlivé multifunkční stolečky už snad ani nevyrábí.Už na ně číhám dost dlouho a pořád nemůžu najít.Asi nakonec pořídíme ten obyčejný s Ikey,ať to má i později na malování a tak.No ale těch hracích blbinek už tam tolik není.Jinak koukala jsem do deníčku a ošmikaný malý je frajer ![]() Ell,koukám,že jste si oslavu taky parádně užili!Jé houpací koník,umí se na něm houpat? Madelinko,to je fajn,že jste si udělali rodinný týden.Holky jsou parádní lyžařky a co Ondrášek a voda? Mišáčku,jsem ráda,že jsi se ukázala Na tatíka prď,však ono mu to později dojde,že dělá blbost.Ale fakt tě obdivuju,sama na všechny přípravy.Hlavně,že si to s Anetkou užíváte,z fotek z ní vyzařuje úplně energie,takže se asi nenudíš![]() Ell,všechno nejkrásnější Toníčkovi k prvnímu ročku,hlavně se dostaňte s teplot ![]() A gratuluji k lození,jen aby to teď nebral úprkem a nezačal hned ťapat.Ahoj Bell Tak ať přípravy na narozeniny jdou pěkně od ruky!Co vůbec taťka,už lepší?Majuš, v těch košíčkách jsou normálně mrkvové muffiny,posirupované se ztuženou šlehačkou a pár kapkami potravinářského barviva a dozdobené.Dala jsem je malé,místo likvidace dortu ![]() Andý,myslím,že slabý průjmík bude ze zubů.Malá má taky tuhé ale teď jak jsem zaregistrovala,že jí rostou ty dvojky,tak to má řidší.Pokud to z něj neteče,tak to bude dobrý. Madelinko,šťastný lov čepiček! Moni,Ell,snad vám bude líp a z těch horeček se vyhrabete ![]() Snad si srazík užijete a budete aspoň hodně fotit,závidím vám to.Pokud v srpnu dojedem,tak taky doufám v nějaký sraz,jasný? ![]() |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
24.2.2012 18:51:42
I my se přidáváme se vším nej......k dnešnímu svátku Matyáškům a Matějům
![]() ![]() |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
24.2.2012 18:49:28
A tak to já jsem pro, rovnou za Di, nač jí harcovat do Francie, když ve Španělsku je taky krásně
![]() ![]() ![]() Ale potřebuju sponzora na letenky ![]() ![]() ![]() O těch capáčkách taky přemýšlím ![]() Ty jo holky, tak snad ta naše malá taky nemá nějakou virozu, kakala dneska 2x, řídké, ale je protivná, zase mi visela na nohavici, což jsem včera zakřikla, ale já to fakt tipuju na ty zubále, taky jedla míň, ale ruce v puse..... |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
24.2.2012 17:45:31
Tak OK, ja hlasuji take pro Francii
![]() ![]() . |
| Andýs | 65055 |
|
|
24.2.2012 17:44:41
Holky, tak balme kufry a jedem za Di
. |
| Andýs | 65055 |
|
|
24.2.2012 17:43:26
Ahojky, kukla jsem jen na chvíli, večer se ukážu, jen reaguji prozatím na ten srazík, ELL
![]() ![]() Francouzská Riviéra by byla skvělá, perfektně jsi to vyymslela . |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.