Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
24.2.2012 17:40:11
Moni, capáčky už máme, je v nich vyfocenej na tom odrážedle, jsou fakt skvělý, vzala jsem mu větší, ale ani se nezouvaj.
Jo a jinak s tím srazem, já myslím, že bysme se měli sejít zhruba někde ve Francii, pokud beru v úvahu místo pobytu Di ![]() . Co Francouzská riviéra, dámy?![]() |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
24.2.2012 16:55:05
A jeste preju vsem Matejickum i Matyskum vse nejlepsi k svatku
. |
|
|
24.2.2012 16:52:17
Ellen,
tak to jsme meli podobnou noc, malej se budil temer non-stop, uz tri dny moc nejedl a vcera vecer jsem mu radeji nedala ani tu jeho stovku UM a jen jsem nakojila, tak myslim, ze mel hlad. Uz mate doma capacky? Nam vcera prisly a malej je ma cely den na nohou a pekne mu sedi .Ja bych brala sraz klido na cely vikend, malej je spatnej cestovatel, tak kdyz uz se s nim budu harcovat, tak at se stihneme zregenerovat . Ale podridim se vetsine.S cervencatkama jsme jezdili sem: http://napodkove.hotel-cz.com/ Je to tak uprostred republiky, pro holky od Ostravy i pro holky od KV tak napul cesty. Kdyztak hazejte dalsi tipy, at mame z ceho vybirat. |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
24.2.2012 14:47:41
Tak jsem přežila další příšernou noc, spala jsem celkem asi 3 hodiny na desetkrát. Malej furt kašlal a budilo ho to. Teď jsme si dopolko trochu zdřímli, ale jsem tak utahaná, že mi to nejde ani pořádně spát, což zní praštěně
.Moni, tak to máte tu virózu co byla u nás před 10 dny, taky jsme to měli všichni, ta je fakt chytlavá. Já jsem ale pak přišla na to, že pomáhá Phosphorus 30ch a tak jsme si to vyžrali jen já a malej, ostatní už to měli mírný. Srazík bych brala, jen domluvit nějaký místo, aby jsme to měly zhruba stejně daleko. Brala bych nějaký všední den. Majko, horečka nad 39 je u našich dětí naopak běžná, když jim něco je. Já to srážím až nad 38,5. Je to zajímavý, jak se to dědí. Jo a přeju, ať vám to zdraví vydrží co nejdýl , už bude jaro, tak snad bude líp!Moni, váhu nahlásím až 8.3., tak to bude zdreslený .Madelinko, pochlub se pak s Ondráškovou čepičkou, jestli jsi něco ulovila... |
|
|
24.2.2012 12:07:15
Ahoj holky,
tak jsem se trochu unahlila, kdyz jsem psala, ze viroza je za nami. Do vcerejska mel malej prujem, nastesti to nebylo moc casto, sel za den asi petkrat, ale vzdy to bylo ridke. Dnes jeste nebyl, tak to tukam. Jinak nas to postihlo vsechny, od vcerejska je doma Krystof, ten se jen parkrat vyzvracel a vecer prijel tatka z Nemecka a sotva stal na nohach, mel 39,5°C, rano ho prepadl prujem a ted uz mu je celkem fajn, me boli jen zaludek, tak snad je to uz pryc! Ellen, snad nad nemoci brzy zvitezite a nepochytate to vsichni. Hlavne musim poprat Tonickovi k narozeninam, prejeme mu jen same stesti a hodne radosti a hodne brasky ![]() ![]() .Fotky z narozenin mate hezke a Tonik na odrazedle je super, jste nasi velci konkurenti co se vahy tyce , netrpelive cekam na vase miry .Majko, to je fajn, ze ti Adelka takhle otocila , ja se toho asi nedockam. Pres den mi jen visi na noze a v noci jak kdy, dnes des.A oranzovy papmpers jsou na dve veci, huggiesky jsem ted koupila a taky nic moc, kolem nozicek to blbe tesni, coz byl v poslednich trech dnech docela problem .Di, moc chvalim vase fotky, vzdycky z vasich fotek dostanu takovou prazdninovou naladu a na ty ruzove muffinky mam desnou chut. Mala byla hotova princeznicka, jak uz nekdo psal. Misaku, fajn, ze mas vidinu kvetnoveho stehovani. A ex je osel, muj ex nevidel nejstarsiho rok a mladsiho ctyri roky... Bell, opravdu ten rok desne utekl, porad s manzelem vzpominame jak jsme tu meli pred rokem malyho uplakanka a ted je to hosicek co umi spoustu veci. Mejte se fajn a jak uz jsme s Majkou nakously srazik, tak co vy na to??? |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
23.2.2012 20:31:32
Ahoj holky.
Tak jsem v rychlosti něco dočetla, podívala se na fotky a jdu něco málo napsat, bo jsem k. o. Ell, ty jo, 39 teplotu, to ještě nikdy mé děti neměly a doufám, že mít nebudou. To musí být šílený. Zase se říká, že čím vyšší teploty, tím lepší imunita, ale u nás v rodině nikdo na vysoké teploty netrpí, uvidíme, co Aduška. Moni, je fajn, že jste to takhle ustáli. Vy když už přestanete blindit normálně, tak Vás postihne zase nějaká viroza. Di, Madelinko, El, fotečky z oslav jsou nádherné, dětičky nám rostou, letí to jak z vody. Di, malá teda byla fakt jak princezna. A co to bylo v těch kelímkách na stole? Jsem zvědavá, co? Bych taky brala takové počasí jen na svetr a šatičky, ještě v březnu má sněžit, ale snad se také lepšího počasí dočkáme, už tady alespoň nemáme tak velké mrazy. Belinko, Mišáku - ahoooooj holky. Belinko, jak je po operaci a co doma, dobrý? Mišáku, máš mou velkou poklonu, být na všechno sama a taťka, ten ať se jde vycpat, co čekal od života, když jste spolu plánovali miminko? Jinak my už si jsme takoví jistější v tom chození. Je to sranda. Jinak teda musím malou pochválit, protože jak jsem si v poslední době stěžovala, že je ďáblík, tak začíná otáčet. Vydrží si sama hrát, už není taková protivka a hlavně, ťuk ťuk, už druhou noc spíme od 19 - 6.15, což je super, pak si dá hoďku dopoledne a odpo už jen tak 30 min. Hlavně, že načerpáme ale síly v noci. Uvidíme, snad jí to vydrží. Lucinka chodí do školy, tak snad po těch návalech ATB budeme chvíli všichni zdraví. Andý, Adélka má taky občas tuhoně, jak říkáme a spíš častěji průjem, mrkev denně nedávám, jí hodně jogurtů, pije pořád dost mléka, stravu pořád střídám a stále mixuju, takže si myslím, že to je normální. Navíc teda teď se prořezávají středy těch stoliček, takže si myslím, že to je i k tomu, protože tuhoně už neměla delší dobu, zase začala slintat a má pořád ruce v puse, Bůh ví, jestli už neleze někde něco dalšího, dost kouše, takže se to nedá zjistit. Ale je fakt, že se neprokaká. A není to plínkama? Mně tohle dělají Huggies a oranžové Pampers. |
| Bellinka+Šimonek03/2011 | 107778 |
|
|
23.2.2012 16:03:29
Ahoj vsem!
Preji vsem detem dodatecne jen stesti a usmev k prvnim narozeninam!!! ![]() nejak sem nestiham chodit pravidelne, ale myslim na vas![]() Nam se uz narozeninky taky pomalu blizi a ja mam pocit, ze ten rok zivota se Simonkem utekl mrknutim oka... ![]() Jak prozivate letosni rok? Citite ty zmeny, ktere nas obklopuji? ![]() |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
23.2.2012 13:27:38
Ahojíček,
Ondrýs je fakt podobný manželovi, holky jsou takový mišmaš nás dvou, ale jinak se všichni 3 nezapřou, že jsou naši ![]() Ell, tak ať jste rychle zdraví. Mišáčku, ty se nejspíš nenudíš.Máš můj obdiv, že to musíš zvládnout sama, když to byl chlap na 2 věci..je to hrůza, jak se některý chlapi dokážou zachovat. Jdu kouknout na mimibazar, chci Ondrýskovi objednat háčkovanou čepičku,dokud spí, jinak u nás dnes počasí příšerný. ![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
23.2.2012 10:47:14
Tak další marodi malí, Ell ať je malým brzo líp
. Myslím, že je to tím, že se teď tak najednou oteplilo. Tak to je blbé, že zrovna teď ti manžel odjel, ať to zvládneš, drž se. Právě má můj obdiv Moni a Hanka, tři kluky a často samé. Holky, fakt smekám . Ell, dávám BioGaia, ale furt to samé. Nevíte do kdy musí být 4. dávka hexavakcíny? |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
23.2.2012 10:15:48
Jo koukala jsem na fotky - teda Di to byla pořádná oslava! To jste si to užili viď. Ale muselo to dát práce. A Stellinka je opět sladká princeznička.
Moni Jáša měl super dort! A tobě to tam sekne, vypadáš jak jeho ségra .Madelinko, holčičky vypadaj, jak kdyby pro ně lyžování byla brnkačka . A na tý rodinný fotce mi připadá, že holky jsou podobný tobě a O. manželovi.Jak jsem to po sobě četla, tak jsem myslela odnaučování nočního kojení, s kojením bych chtěla ještě chvíli vydržet, když je nemocnej, tak je to velká pomoc. My to teda v noci máme složitější že nemáme dudel, takže není co mu místo prsa strčit... ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.