| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 13697  [Dalších 12967 >>]
Ellen + 4 111184
23.2.2012 10:05:05
Ahojda,
tak mám doma 2 marody... prostřední syn měl od pondělí nějakou virózu s horečkou a kašlem a teď to má malej. V noci měl přes 39. V noci jsem si říkala, že před rokem jsem touhle dobou rodila, a jak jsme s malým byli vzhůru, tak jsem vzpomínala ~s~. Dneska už vypadá líp, snad už bude bez teploty ~6~.
Ale je to záhul - manžel ještě ke všemu včera odjel a vrátí se v sobotu. Takže znovu smekám před váma co jsou často doma bez taťky, je to psychicky i fyzicky hodně náročný ~x~.
Děkujeme všem za přáníčka k narozeninám!
Dneska u nás prší, tak mi ani není líto, že nemůžem jít ven.
Moni, tak to jste dobrý, jak jste tu střevní virózu krásně zvládli, já si vždycky říkám, že má zas o něco lepší imunitu...
S odnaučováním kojení je teď u nás zase šmitec, ta nemoc nám to vždycky překazí ~:(
Jo ještě se musím pochlubit - i když vzhledem k tomu, že nám je rok je to legrační - v pondělí začal malej trochu lízt, už přišel na techniku, takže až se uzdraví, tak budem pilovat a ono to přijde a na 15 měsících bude chodit ~;)~;((
Andý, hovínka má malej většinou jak broky, ale občas to má řidší, ale to jen spíš když na něj něco leze. Zkus dát třeba laktobacílky jestli se to tím neupraví.
Andýs 65055
23.2.2012 9:57:46
Mišáčku, obdivuji tě, musí to být těžké sama s dítětem a ještě dohlížet na stavbu, přejí hodně štěstí v novém domečku ~;((.
Andýs 65055
23.2.2012 9:55:11
Madelinko, holky jsou krásné lyžařky, fajn, že je to tak baví. T. na lyže ani náhodou, jeho spíš tak zajímá jeho dětská lopata a traktůrek a jezdí a odhrňuje sníh.

Moni, super že je Jáchymkovi líp ~6~.

Holky, dotaz, jaké hovínka kakají vaši drobci. K. měl předtím už jakoby bobky a teď je to asi měsíc co kaká 1 až 2x za den a to tak, že to přeletí plínkou na body. Průjem to není, ale má je řídší i když jí denně mrkev. Příští týden chci jít na očko, tak teď uvažuji zda je to normální. Zda je to ze zubů?
Andýs 65055
23.2.2012 9:50:28
Ahojky, zdravím, tak teď mám v tom guláš kterým malým oslavenečkům jsem přála a kterým ne, tak ještě dodatečně všem maličkým, kteří slavili hodně zdravíčka a štěstíčka ~6~ ~x~ ~;((.
Mišák81 + bublinka 50001
23.2.2012 9:07:10
Ahojda holky~;((

Tak už sem se konečně dostavila. Malá oslavila první rok, už začla chodit potvůrka malá. Dostala obrovitánskej dort s Rákosníčkem, tak bylo radosti. Tomáše malá nikterak nezajímá, jednou za měsíc dva se na ni přijede podívat, k narozkám ji nedal naprosto nic, prostě děs. S malou mi hodně pomáhá moje mamča, bydlíme zatím provizorně u babičky, protože s enám staví za Brnem domeček, stěhovat bysme se měli květen/červen.

Nejsu skoro na netu protože pořád lítám tam a sem, furt něco zařizuju, no je to mazec. Zrovna teď jsem řešila kuchyň a obklady a dlažbu do koupelny a wc. Anetka je pěkná tygřice, někdy už myslím že to prostě nedám ( a to mám jen jedno dítě, nedokážu si představit mít jich víc - právě k Vám vysílám obdivné pohledy ), ale faktem je, že si to moc užívám. To jen ve zkratce co u nás Novýho a teď du luštit co u Vás novýho~x~
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
22.2.2012 13:19:20
Ahoj holky,

tak nas vcera prepadla strevni chripajzna, nastesti to malej zvladnul vyborne a dnes je snad uz po nemoci. Vcera nad ranem zacal zvracet, po probuzeni uz neblindil a dokonce v sobe udrzel i kojeni, ale pak behem dopoledne zacal prujmovat, prujmoval asi do 16 h. a pak uz nic. Dnes behem dopo kakal dvakrat, ale uz to nebyla voda. Vcera jsem mu davala pit Vodnicka a dala mu jeden Enterol.

Majko, to ti mala spi opravdu hodne. Jasicek chodi kolem pate teprve na odpo spanek. Malej chodi spat kolem 21,30h., vstava kolem 8,30h., pak jde spat asi ve 12,30h., to spi hodku a pul a pak po pate ma jen takovou ctvrt hodku na osvezeni, aby vydrzel do vecera.

Ellen, nocni kojeni celkem zvladame odbouravat, dnes jsem kojila az kolem seste, ale stejne se porad budi, caj nechce, vetsinou jen dudel. Dnes spal spatne, budil se snad co hodinu, ale nekdy je to lepsi.

Musim utikat, dnes jedu pro Prokupka ja, snad jeste vecer nakouknu a dopisu co jsem chtela, zatim papapapa.
Madelinka+3 andílci 78772
20.2.2012 9:41:44
Ahoj,
zdravím skoro po týdnu.
My si užívali prázdniny, taťka měl dovolenou, tak jsme jezdili lyžovat a byli jsme v Aquaparku ve Františkových Lázních.Musím říct, že holky už lyžují docela pěkně a hlavně je to baví, takže jsou to docela hezká odpoledne na čerstvém vzduchu.Na horách je sněhu dost a dost, tady dole bylo o víkendu ošklivě,tak jsem ráda, že jsme jeli nahoru.
Ondrášek byl u babičky, ale do bazénu už ho chceme příště vzít, myslím,že by se mu to mohlo líbit.
Jinak žaludek i střeva dobrý, jen to v týdnu ještě vlezlo na babičku.
Ellen, nám ten čaj nějak nepomáhá, Ondrýs chce stále cucat.My jsme naprd spáči, večer usne kolem 20h, ale do 23h je vzhůru, pak dneska po 1h a ve 4h zase.Asi mu zkusím nějaké jiné mlíčko. I tak cucá ještě aspoň jednou přes den.Fajn, že jste si užili oslavu.
Tak kdo ještě zbývá, Bell, nebo ještě někdo?~;)~;)
Ellen + 4 111184
19.2.2012 20:01:44
Ahoj holky, tak oslavu máme za sebou, nakonec přišla ještě prababička a pradědové, tak nás bylo celkem 12.
Malej si to opravdu užil, svíčku mu pomohli sfouknout bráchové, udělala jsem mu dětský dort s piškotama, jogurtem a ovocem, tak to zblajznul jak nic ~2~.
Dostal houpacího koně, odrážedlo, bundu a další věcičky.
Majko, teda ty máš spáče, teda na naše poměry - malej spí od 20.30 do 6.45 pak jde spát kolem 10. hodiny asi na 3/4 hoďky a pak kolem 3. hodiny taky na 3/4 hoďky a to je všechno... no každý dítě je jiný.
Naši kluci měli neštovice pře rokem a půl a zvládli to dobře. Každá dětská nemoc je určitě prospěšná a dítě si buduje imunitu, snad jsem někde četla, že je to prevence rakoviny do budoucna...
Pro větší kluky jsou myslím riziko spíš ty příušnice než neštovice, ale možná se pletu.
Takže za mě - nebudu dávat navíc určitě nic a i to povinný se budu snažit oddálit, třeba to mezitím chytí a pak bude proti té nemoci mít doživotní imunitu narozdíl od očkování.
Moni, držím palce na noc, ať to zvládnete bez kojení. U nás už se to ustálilo tak, že se vzbudí v jednu, nabídnu čaj, většinou ale zase nechce a pobrekává a pak v půl pátý a to už jde ke mně do postele. Takže docela dobrý. Ještě kdyby chtěl vynechat to buzení v jednu ~d~.
Di, tak co oslava? Vy se máte s tím počasím, v tuhle dobu bych chtěla být ve vašich krajích a vrátit se až v dubnu ~;).
Andýs 65055
19.2.2012 13:18:40
Omlouvám se, že příspěvky rozepisuji na několikrát, ale někdy píšu a píšu a pak mi celý příspěvek zmizí a tak co na jazyku hned odklíknu.
Andýs 65055
19.2.2012 13:16:34
U nás se chodí spát po 20 hod., a na mlíčko se vstává někdy 2x a někdy 1x a budíček kolem 7 hodiny, někdy i později. Přes den spí už jen jednou, kolem jedné a půl až dvě hodiny.
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 13697  [Dalších 12967 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.