| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 13697  [Dalších 12957 >>]
Andýs 65055
19.2.2012 13:13:27
Majko, jojo, každý se nám směje, že máme doma Black and White. I když T. začíná tmavnout a K. se vlásky zesvětlily, takže za chvíli se nám hošící můžou vyměnit ~t~.

Andýs 65055
19.2.2012 13:09:54
Moni, to jsem zvědavá na fotku Jašíčka.

Majko, tak to jsme s těma prevítama v krku na stejné lodi, většinou mívám Hemofila, jen jednou Streptokoka. T. mívá Hemofila a jednou Streptokoka, ani na jedno atb neměl, nezpůsobovalo mu to žádný problém, ani v krku ho nebolelo, jen měl jazyk do zelenohnědá, že se ho každý ptal, co jedl, tak mi to bylo divné a zašli na výtěr. A K. když kašlal ty dva měsíce v kuse, mu dr udělala výtěr a také měl hemofila, ale atb mu na to nedala. I homeopat potvrdil, že pokud dítě nemá žádné závažné problémy, tak zbýtečne léčit atb. Tam je důležité podpořit imunitu, aby tělo si s ním popralo samo.
Andýs 65055
19.2.2012 13:02:18
Majko, Moni, mluvíte mi z duše, jídlo také bylo pro mně vším, teda samozřejmně až za dětma a manželem ~t~, a hlavně bílé jogurty s musli Emco čokoládovými, mňam a teď útlum. Tak si kupuju sojové, ale bílé jsou fujj, ty ochucené újdou, ale dávají tam cukr, dokonce i do sojového mléka ~:(.
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
19.2.2012 8:31:48
My máme taky starý stoleček, dá se z něj udělat takové to interaktivní chodítko, ale už ho budu asi dávat pryč, protože malou to moc nebere.

Jinak Moni, buďte rádi, že ty neštovice nebyla žádná hrůza, my od hlavy po pupík jich měla 300 a měla je úplně, ale úplně všude a i dost teplotu.
19.2.2012 8:30:17
Ježiši holky, já mám ten mozek asi vážně ještě v plínách, no to jsem tomu dala. Moni díky, teď jsem si to přečetla znovu a už jsem to pochopila~f~~f~~f~~f~~f~

Těším se na foto z oslavy a ostříhanýho Jáchymka.
Moni, já tam taky vidím u Ondrýska a Anetky trochu podobu, náhoda.......~;)

Andý, jak jsou kluci každý jiný, že? Jeden šimláček a druhý tmavý? Adélka je taky tmavší, než byla L. v jejím věku.

My vstáváme pořád 2x na mlíko, pije jak o život a teď zase chodíme spát už v pět a ráno v 5,30 jsme na nohou~8~
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
18.2.2012 22:35:53
Ahoj holky,

konecne nam to tady trosku zije ~z~.

O ockovani proti nestovicim neuvazuji, oba kluci meli lehky prubeh a nebyla to zadna hruza.

Di, diky za pochvalu fotek. Stolecek je uz stary, mel ho jeste Prokupek, divala jsem se na net a nikde ho nenabizeji ani v bazarech a ted se vyrabeji jine a ty nejsou tak fajn, v MC mame takovy hudebni, ale neni tam tolik "udelatek" jako u tohoto.
Dej vedet jak se vam vydarila oslava a hlavne se tesime na fotecky.

Majko, myslim, ze Valentynkou myslela Di Stellinku. A radost z jidla tu taky znam ~t~, nejvic zeru na materske a v praci na nocni. Sraz bych taky brala, moc rada bych se se vsema videla, doufam, ze naplanujeme aspon neco na leto!

Ellen, dnes v noci mam naplanovany taky caj, zadne prso, max az rano, vcera spal malej po dvou mesicich v postylce a celkem se to dalo, brala jsem si ho na kojeni o pul ctvrte (predtim asi trikrat dudel), pak uz byl u me a dnes mu chci dat ten caj.

Koukala jsem se do denicku a u fotky s Anetkou jsem si rikala proc ma Ondrasek na dortu napsane Anetka, az pak mi to docvaklo ~5~, na prvni pohled jsem si spletla Misaka s Madelinkou.

Andy, mas pekne hosicky a dort je krasny.

Jinak jsme Jasicka vzali strojkem a je to uplne jiny kluk, jeste vam ho musim vyfotit.

Mejte se fajn a pistee.

18.2.2012 17:53:46
Jinak všem oslavenečkům, kterým jsem ještě nepřála, vše nej.....k prvnímu ročku a jen to nejhezčí do života.

Holky, škoda, že bydlíte všechny tak daleko, dala bych nějaký srazík.~n~
18.2.2012 17:53:02
Andý a ještě k těm nemocem. Já byla u své Dr. 2x s tím, že mě bolí v krku, vždy mi dala ATB bez výtěru, výtěr mi pak dělali, když zjišťovali, jestli nejsem bacilonosičem a to byl dobrý, i krev jsem měla dobrou. Ale L. i když měla výtěr dobrý, tak se jí vrátil a mně zřejmě taky, fakt toho moc nenaspím, jsem oslabená a pak chytnu, kde co. Jenže ten den právě, kdy mě začalo bolet v krku, tak jsme byli u té naší známé homeopatky, nasadila mi Penicilin a udělala výtěr, fakt to dost bolelo, tak nechtěla čekat a nasazovala mi to podle toho, co jsem měla předtím. No a z výtěru vyšel hemofil, tak mi to změnila, ale Penicilin prý jsou ATB, které nemají vedlejší účinky, tak alespoň tak. Já teď mám Clomhexal nebo jak se to jmenuje, prý to nejsou vyloženě ATB a L. s manžou mají ty silný - Augmentin.
18.2.2012 17:49:37
Ahoj holky. Mám doma jen Aduš, tak jsem přišla načíhnout.

Andý, chjooo, mně přijde, že krom dětí teď na té mateřské mám většinou radost i z jídla, z čeho taky jiného a teď ještě, když toho plno nemůžeš, ze spousty potravin se čerpá i energie, tak držím palce, ať to nevypadá tak hrozně, jak se cítíš.

Di, užijte si oslavu.

A pochopila jsem dobře, že jsi taky měla narozeniny? Jestli ano, tak všechno nejlepší a hlavně hodné dětičky, odpolední siesta třeba taky ještě nějakou chvilku bude. Nebo co byla ta Valentýnka?

No, u nás se chodí mezi 17-19 hod., někdy se budíme už ve 23 hod. někdy až ve 3.00 a kolem šesté už jsme hore, málokdy kolem půl sedmé, pak chodí kolem deváté na hodinu a pak kolem jedné a to spí jak kdy, někdy 30 min, někdy 1,5 hod., a proto večer nevydrží. Ráno ji udržet dýl nelze.

Di, já neštovice určitě dávat nebudu. Pro holky prý v pozdějším věku nejsou tak nebezpečné, jako pro kluky a Dr. říkala, že by si měly děti vybudovat trochu imunitu, je to svinstvo, ale myslím si, že je fakt blbost rvát do nich očkování proti všemu, ale každopádně záleží na tobě. L. je měla ještě ve školce, ale klidně bych počkala s Naty do cca druhé třídy.......Kamarádka má kluka, tomu je 11 a ještě je neměl, tak tam bych očkovala ihned!!!!, ale takhle z mé strany si myslím, že to je zbytečné.
Pneumokoka jsem posunula až na 2. rok, budeme si sice platit 1400,-, něco přispěje pojišťovna, ale bude mít jen jednu. Teď na jaře jí ale nechám dát žloutenku A, tu má i L. a L. nechám za měsíc, pokud se z toho všeho vyhrabeme na klíšťata, ale spíš počítám, že díky imunitě nám to nevyjde.
V pondělí musím ještě s A. na výtěr, protože toho hemofila už má i manža, šíří se to rychlostí světla a je to děs, tak doufám, že alespoň ta bude bez ATB. Už jsem z toho fakt vyčerpaná.
Jinak naše Dr. není moc pro posouvání očkování, tenkrát na mě byla naštvaná i kvůli tomu penumokokovi, je taková zásadová a už dlouho přemýšlím, že jí změním, protože i ten výtěr pro A. mi řekla, že jí přijde zbytečný, ale jestli prý chci mít klid v duši......~q~
Tady docela řádily příušnice, tak se tak trochu bojím a člověk neví, kdy se ty děti můžou nakazit, takže nás asi to očko v 15. měsících nemine a jsem zvědavá, jaké to bude mít následky, L. byla protivná, ale bez teploty, tam snad ta reakce může být až 10. - 14. den, že jo?
Andýs 65055
18.2.2012 11:03:28
Di, ani chleba s máslem. Vše mléčné jsem vynechala a jen ten chleba jsem si mázla a i tak břicho bolelo. Takže buď jsou střeva ještě podrážděná a aneb fakt ani to máslo. Pokusím se vše na chvíli vynechat a pak znova zkoušet. O očkování ohledně neštovic neuvažuji. Už tak bobci malí toho mají ~n~. T. je prodělal když jsem byla těhotná. A Kubula je snad také někde pak chytne, teda doufám až ve školkovém věku. Nejlehčí průběh je od tří do pětí let.

[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 13697  [Dalších 12957 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.