| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 13697  [Dalších 12947 >>]
Di+N07 & S11 107841
18.2.2012 10:13:00
Ještě chválím fotky v deníčku,měla bych do něj nakukovat častěji~s~
Adélka,koukám tomu dortu dala,už jsem se musela smát na FB~;)Jáchymek byl teda obdařen a má čupr čepku,mimochodem Moni,kde jsi sehnala ten hrací stoleček?Už dlouho něco podobného plánuju a teď když jsem ho zbystřila tě musím využít~t~A dort měl parádní,fakt krásný.A malý je úplně jinačí,když má baclatější pusenu.Andý,malý je úžasný a fialová mu sluší.Dort je taky nádherný,podobný jsem někde viděla a původně jsem plánovala pro malou něco takového nechat udělat.A Anetka je taky kočička!

Teď se budu bát vyvěsit moje dortové veledílo~t~
Di+N07 & S11 107841
18.2.2012 10:00:35
Ahoj holky,
Máme před sebou oslavu,tak jen co se dáme dokupy,tak vyrazíme.Počasí zatím jakžtakž drží,tak se snad nic nepokazí.Včera jsme byli poprvé na prochajdě bez kočárku a docela jsem koukala,jak dlouho vydržela ale když jsme jí posadili příteli za hlavu,tak už z tama nechtěla,potvůrka.Ještě čekám až dopere pračka a Stella čučí jak se točí buben~8~
Holky chtěla jsem se zeptat,nevím jestli to tu už bylo ale doktorka nám na kontrole navrhla očkování proti neštovicím,vychází to na 2x2000 kč,plánujete někdo očkovat?U nás neštovice neměla ještě ani Náťa,pokud je nechytne než půjde do školy,tak spíš uvažuju nad naočkováním Natuly.
Jinak Stelluš začla bojkotovat denní spaní,teď když má pořád co na práci,tak spát nebude.Takže náš spánek je od 22:00 do 6:30 a pak až od 13:00 do 15:00.Myslím,že už to nějak nezměním,N. začla taky tak v roce bantovat a v roce a půl spánek přes den odpadl úplně.Takže pápá chvilko klidu.

Andý,děkuji za přání!Musela jsem se smát jak byl Kubík na kontrole~t~Malá to celkem brala statečně ale ona narozdíl od Kubíka poslech srdíčka nemusí.Jsme se jí dokonce smáli,protože teď seděla a povídala a když jí Dr. přiložila na hrudník to studené sluchátko,zarazila se,koukla na mě a v tváři měla asi takový výraz ~e~.
To je mi líto,že laktozu vůbec nemůžeš.To ani chleba s máslem jo?~6~Snad na to příjdou na co jsi přesně alergická a pak si budeš moci dávat do nosa.
My měli Valentýna spojeného s mojí Valentýnkou,tak jsme to tak oslavili naráz.Já dostala růži a hrneček ze srdíčky s pyramidálním čajem.My to nějak neslavíme ale byla jsem ráda,zrovna piju z hrníku Colu~y~

Ell,ať se oslava vydaří.To je dobře,že už čaji přichází na chuť,sladíš ho nějak?
Očkování nás čeká až někdy na jaře tuším ale ještě nevím jestli naočkovat ten Trivivac najednou anebo na dvakrát Priorix a Priorix Tetra~d~Ty 2 očkování se prý snášejí lépe a už tam jsou i neštovice.

Hani,zdravím~3~
Hanka+T+H+M 13604
16.2.2012 16:20:51
Ahojte maminy!
Jen vás zdravím, hlásím, že žijeme a přeju všem jednoletým všechno nejlepší k narozeninám a k prvním krůčkům!!!!
Tak jdu dočíst, ať mám aspoň trošku přehled, co se u vás děje a jak moc se máte krásně!
Andýs 65055
16.2.2012 15:35:38
Jé, i Toníčkoví všechno nejlepší k narozeninkám, hodně zdravíčka i štěstíčka ~x~ ~;(( a vydařenou oslavu.

Ell, to očkování na ty sarděnky jsem u T. také posunula jen co to šlo a Kubíka to mám taktéž v plánu. Akorát přemýšlím, T. to neměl moc kde chytit, ale Kubíkovi to může přinést ze školky, no ještě to zvážím.

Ell, ani jsem si an začátku neuvědomila jak to bude těžké, že se to vlastně netýká jen mléka, ale všech výrobku z něho dělaných a to ještě pořádně nevím jakou alergii mám, zda jen na tu laktózu, tož bych pak občas mohla zakýsané, ale jestli i na bílkovinu, tak by to bylo v pytli. Psala jsem si s jednou paní a ta říkala, že ať to teď dodržuji aspoň dva měsíce, ať se ty střeva vzpamatujou a pak občas můžu zhřešit a dát si klidně chleba s máslem a tvrdým sýrem.
Ellen + 4 111184
16.2.2012 13:57:00
Andý, to je dobře, že jsi to tu zahltila ~;), aspóň je co číst.
Očkování nás taky čeká, máme jít na roční až 8. března. Jo a chci se s dr. domluvit na odkladu toho dalšího očkkování MMR (to jsou zarděnky a další vyrážkový onemocnění). Děti to hodně špatně snáší, přitom to nejsou život ohrožující nemoci, tak by se to klidně mohlo očkovat později.
Moni, jsem zvědavá, jestli vás co se týče váhy ještě trumfnem, nebo jestli jste nás předhonili.
V neděli budeme slavit narozeniny trochu dřív s babičkama a dědečkama, tak něco trochu uchystám.
Dneska v noci vzal T. poprvé čaj na milost - trochu si cucnul, jinak na protest nepije celou noc nic.~:-D
Andý, vůbec si nedovedu představit držet nemléčnou dietu! To je těžký, kéž by se to aspoň časem postupně zlepšilo, viď.
Jdu za bobkem, brečí~3~
Andýs 65055
16.2.2012 10:37:28
My ještě nemáme naočkovanou tu hexu, zrovna v době když jsme byli na roční měl tu vysýpku, no a teď pokašluje, tak musím zavolat do kdy to musí mít, ať to nepropásnem, ale i tu třetí dávku měl o dost později, tak snad to výjde. Nějak jsem to tu zahltila ~8~. Určitě jsem na něco zapomněla.
Andýs 65055
16.2.2012 10:34:29
Majko, jak to že, že nejdřív ti dali atb na streptokoka a pak teprve zjistili, že je to Hemofil? Ať už konečně ti zabere atb a hlavně ta autovakcína a máte s Lucinkou pokoj, už jste se s tím obě natrápily až až.

Madelinko, a co střevní chřipka, už dobré? T. měl střevní chřipku asi v roce a půl prvně, dávala jsem mu tu Smectu, nevěděla jsem, že existuje ten Enterol, doktorka a i lékarnicy mi vždy tlačili Smectu. T. to teda vždy pěkně spapal, snažila jsem mu to zamaskovat do přesnídavky, on když byl maličký, byl fakt poslušný pacient, ale teď jak už je straší to nedal a vyzvracel a od té doby Smecta domů nesmí. A také jsem mu dávala lactobacilky.
Andýs 65055
16.2.2012 10:28:36
Jinak jak u vás Valentýn, dostala jsem od manžílka tašku ovčích a kozích sýrů ~t~, když ani tu čokoládu nemůžu, všude je laktóza ~n~. Postupně mi dochází, jak těžké bude se stravovat mimo domov. Vždyť ani tu zmrzku si nebudu moci dát, jedině tu vodovou ovocnou, což moc nemusím, o tiramisu si můžu nechat už jen zdát ~n~, ani koláček, kynuté se dělá na mléku a másle. Mně vadí když si nudle s mákem poleju máslem. Byli jsme na plese, všechno jídlo bylo s mléčným, tak jsem se naštvala a jedla vše, jo na druhý den jsem se svíjela bolesti, křeče ve střevech, takže dieta bez mléka fakt nutná.
Andýs 65055
16.2.2012 10:23:11
Teda míry Jáchymka a Anetky snad budeme mít v roce a půl, ale spíše to vidím na dva ročky ~t~.
Andýs 65055
16.2.2012 10:21:07
Madelinko, tak s mírama jsme na tom asi podobně, měl 8 kg a 45 cm. Sice je o něco delší než Ondrýsek, ale váhově jsou na tom asi skoro stejně. I když manža říká, že sestřička ho špatně zvážila neboli spíše špatně spočítala. Když jsme měli jet na roční prohlídku, K. tvrdě spinkal, takže jsme ho museli probudit a tím byl protivný a nechtěl spolupracovat, že by se v klidu posadil na váhu, tak ani náhodou, musel se s ním manža vážit na dospělacké, pak manža sám a sestřička to odpočítala, jenže prý špatně podle něho. Doma se spolu vážili a vyšlo nám 8,3 Kg. A žeby se lehl a nechal v klidu změřit, tak to také ne ~t~, tak kdoví jak to bude i s výškou. Takže snad v roce a půl spolupracovat bude, ať víme na čem jsme ~t~. Vždy se mu líbilo, jak paní doktorka poslouchala srdíčko, to skoro ani nedýchal a ten den, se mu ani to nelíbilo ~t~. Měl všechny na háku.
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 13697  [Dalších 12947 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.