| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 13697  [Dalších 12937 >>]
Andýs 65055
16.2.2012 10:12:01
Di, zahradní slavnost ~g~, to si to Stellinka užije. Na zahradní slavnosti my si ještě dlouho počkáme, v noci nás tady zasněžilo.
Andýs 65055
15.2.2012 16:12:33
Jé, Di, už ses ukázala. Zrovna jsem chtěla napsat děvčatům, že jsi psala, že má ti přítel odjet do Ameriky.
Andýs 65055
15.2.2012 16:11:29
Dalším malým oslavencům Stelince a Anetce hodně zdravíčka a štěstíčka ~x~ ~s~ ~;((.
Di+N07 & S11 107841
15.2.2012 15:51:01
Ahoj holky,
jen hlásím,že žijeme jen totálně nestíháme.Měli jsme toho teď hodně,Julian byl celé 2 týdny pryč a ještě ta oslava Stellinky.Moc a moc děkujeme za gratulace,malá mi sedí na klíně a je fascinovaná smajlíkama,takže děkuje~x~Já bych taky chtěla dodatečně popřát vše nejkrásnější k 1. ročku Matýskovi,Anetce,Apolence,Adámkovi,Aničce,Adélce,Jáchymkovi,Ondrýskovi,Liborkovi a Šárince~x~~x~~x~~x~~x~~x~ Uff...~t~
Oslavu už máme za sebou,zatím teda jen v rodinném kruhu o víkendu se suneme směr prarodiče,kde si uděláme zahradní slavnost.Hlásí nám sluníčko,tak doufám,že se zadaří.Máme se pořád fajn,malá už ťape jak o život,zuby má jen 4 a už umí slovíčka no,ne,sí,mama,papa,tý (Naty),brr a tím asi končíme.
Dočetla jsme poslední dvě stránky a koukám,že nám tu přibylo chodců~g~
Moni,to je fajn,že si vyhlížíš konec kojení až na druhý rok.Taky mi to příjde jako ta nejoptimálnější doba,kdyby to šlo,tak bych taky pořád kojila.Snad už teda nebude kousat,dareba.
Na doma máme capáčky tyto: http://www.nanozicky.cz/kozene-capacky--na-doma-/kozene-capacky-mini-feet-kyticka už jsem je tady myslím jednou dávala.Jsem spokojená,nedokáže si je zout a to je pro mě hlavní.Na venek má teplejší botky až ke kotníkům ale v tom moc neumí chodit,potřebuje asi volnější nožku.

Ell,super,že dělá malý pokroky~R^Já v noci taky dávám jenom čaj,už mě ani nehne dělat UM,to jsem matka co~t~Ale je fakt,že si na mléko v noci odvykla,jen je trošku větší průtokáč.

Madelinko,jen sť se střeva pěkně umoudří.Tobě už je dobře?
Ondrýsek je fakt drobek Stelluš už ho předběhla.My byli ráno a skore 8180 g a 76 cm.
U Majuš koukám beze změny,nemoci řádně řádí pořád~6~
Popisu Adélčiných proporcí jsem se nasmála~t~Ale je to šikovná holka,nám by se pár deka Jášíčka a Aduš hodili.

Sůl už máme taky dávat ale nějak moc nepřehánět.Dneska jsme měli holandský řízek s kaší a jedla~R^
Moni co voda?Už teče?

Ukážu se asi zítra večer,hodím fotky s oslavy a kouknu na ostatní.Jdeme pro Natálku~3~
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
14.2.2012 18:04:14
Majko, miry mate taky krasne ~;), ja jen upresnuji nase, poslouchala jsem asi kolenem, v prukazce mame 10 640g a 78 cm. Solit mame taky zacit, jen rikala, at to neprehanime, dnes na obed jsem poprve dala malinkou speticku, delala jsem dusenou kedlubnu s mrkvi a jahlovyma vlockama.
Dalsi ockovani mame taky az v 15 mes., stve me, ze jsem si poradne neprostudovala vse kolem ockovani, s tim pneumokokem jsem mohla taky pockat, nastesti dnes to bylo naposled.

Madelinko, to je dobre, ze jste ten prujem zvladli, ja z nej mam strach. Zrovna dnes Dr. zvazovala jestli nas dobne, pac u nas byla v patek znama a v sobotu cely den prujmovala, ale Dr. rikala, ze od patku uz by to mel, tak jsme dobnuti.

Ted sedime s Jasickem v obyvaku a tatka se natahl na sedacce, aby si zdrimnul, pac jede na otocku do Nemecka a hlasite zarezava a Jasa celou dobu dela chro, chro, mysli si, ze tata dela prasatko ~t~.
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
14.2.2012 17:45:38
Ještě jsem chtěla k té náladě u Dr. - Moni, my od prvního očkování řveme už od dveří, naštěstí paní Dr. to chápe........další očkování máme až v 15.měsících a na pneumokoka jsem se domluvila až ve dvou letech - to už je jen jedna vakcína. Dr. souhlasila, že A. vůbec nemarodí, tak by to mělo stačit. A ještě chci dát žloutenku A. a L. na ty klíšťata, jestli se z toho nějak vyhrabe včas.
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
14.2.2012 17:43:30
Ahoj holky.

Tak hlásím info z poradny - 80 cm a 10,26 kg.
Moni upřímě, taky jsem myslela, že budeme mít už k 11 kg, jako docela se to hádě pronese, na zadku má celulitidu a vepředu na pupíku vanu jak hospodský ~t~
Jinak míry máte taky dobrý....skoro vás máme~t~~t~~t~

Musím se na ty botičky podívat, my máme klasika dětské kotníčkové bačkorky, myslela jsem, že se holky botkama taky vejdou, ale asi ne. Lucinka měla zimní kožené šněrovací botky číslo 21, je rozená v listopadu a kupovali jsme je asi v únoru, ale A. jsou ještě strašně velké a až začne chodit venku, tak si myslím, že už bude mít rovnou jarní. Kupujeme od Fare se žirafou, taky žádná levná záležitost. A stejně teď má L. ortopedické vložky do bot.
Jinak se nám oběma dělá autovakcína, tak snad budeme mít na chvíli pokoj. Jen mi teda kamarádka řekla, že prý autovakcína má většinou smysl, až když se vyndají mandle, tak jako teď nevím......

Jinak i od nás letí samo vše nej...... Valentýnskému oslavenečkovi Stellince k jejím prvním narozkám.~;((~x~~m~

Moni, nám už taky Dr. řekla, že může vše míň kořeněné, nesmažené, ale že už mám dávat i trochu soli, že sklinky jsou už taky osolené a děti, že tu sůl taky v malém množství potřebují.

Jdu dodělávat s L. úkoly, jak zase dneska nebyla ve škole, tak toho máme hafec. Zatím pa......
Madelinka+3 andílci 78772
14.2.2012 17:27:45
Ahoj,
tak střeva už se začínají uklidňovat,i nálada je u O.lepší.Teď to prozměnu padlo na babičku, co u nás byla o víkendu na oslavě.Tak to je asi nakažlivé.
My byli dnes lyžovat, bylo to fajn.
Moni, ufrnkli jste parádně.
Stellinko, také všechno nejlepší, hlavně lásku,zdravíčko a hodnou sestřičku.~x~
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
14.2.2012 15:26:35
Ahoj holky,

Stelince blahoprejeme k narozeninam, prejeme same stesti, hodne legrace a zdravicko ~;((~;((~;((~;((.

miry z poradny jsou 10 600g a 79 cm. Nakonec je Jasicek s vahou uprostred z nasich tri chlapu. Myslela jsem, ze uz ma Jasa 11kg, jeste si ho prevazim, pac u Dr. to maji vzdycky plus minus. Muzu uz varit vse, jen nesmazit, nekorenit a moc nepresolovat, vodu muzeme pouzivat normal prevarenou, budu davat jeste nejakej cas kojeneckou, protoze tu mame hodne tvrdou vodu.
Jachymek se na pani doktorku mracil hned ode dveri, dokonce na ni i vrcel a kdyz na nej sahala, tak rikal nenen, pak se zacal trosku kamosit, ale to uz byl cas na pichanec, tak bylo po dobre nalade.

Jinak voda opet netece, tak se manzel vcera nedrel zbytecne.

Ellen, objednala jsem jedny zateplene, ty maji na sobe autickovou stuzku vel. 21 a jedny normalni se lvem Vaclavem modre vel. 20. Me se libily taky ty ptackove a jeste mysickove, ale manzel chtel ty se lvem. On ted Jasa napodobuje rvani tygra, tak se mu to pry bude hodit.
Ellen + 4 111184
14.2.2012 8:24:04
Všechno nejlepší Stellince k narozeninám! Hodně zdravíčka a štěstíčka! ~s~~x~
Di má asi chystání s oslavou, že se neukáže...
Moni, to jste to měli včera zajímavý, tak aspoň že už vám večer voda šla.
My máme za sebou 2. nekojící noc, řekla bych že to už bylo lepší, myslím, že loudil asi jen 3x, ale jen chvilku a pak spal. Ale čaj si v noci nevezme ani za nic.
Andý, já myslím, že zatím nebudu řešit, jestli kotníčkový nebo nekotníčkový boty, ono se možná stane, že než se náš malej rozchodí, tak mu ty nolenky budou malý a pak mu na doma koupím kotníčkový bačkorky na tu přesku. Asi když už víc choděj, tak jsou ty vyšší lepší.
Mončo jaký jsi objednala? Já s tím ptáčkem, líbí se mi i to že je vidět která je levá a která pravá ~:-D.
Majko, tak pevný nervy na dr.~;((!
Madelinko, jsem zvědavá který z těch našich broučků se první rozchodí, necháme se překvapit ~;).
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 13697  [Dalších 12937 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.