| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Duben 2011 - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 7319  [Dalších 7259 >>]
Simeona+3 110315
23.6.2012 19:44:01
Minko, hlavně když malou ty sporty baví ! Náš nejstarší chodil 2x týdně na karate a jednou na plavání, jinak lítal s děckama na ulici.
Tady je to jiný, nedá se nikam jít pěšky, všechno je tu daleko (asi podobně jako v USA) a MHD tady není. Takže bude chodit od září na rugby a fotbal karate jsme tu našli jen jedno a nelíbilo se mu tam. Vedou to tady tak suše, prostě za peníze a cíl je umět karate žádné hry a stmelování kolektivu jako v ČR.
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
23.6.2012 18:32:53
Maly celkem chodi, i kdyz nestabilne. Leze dobre. Take se snazi lzickou, ale samozrejme je to vsude okolo. Slovicka zatim jen mama a ham. Zubu ma 14. Na atopicky ekzem nam zabrala mast Blue cap.

Pres leto se nikam nechystame. Byli jsme s manzelem v Recku v kvetnu, on ted jeste v usa, dcera jede na soustredeni v cervenci a v srpnu s babi a dedou na hory. Pres leto bude v soukrome skolce. Pojedu s ni akorat na par dnu na Moravu za nasima kamaradama. Jinak budeme uzivat Prahy v lete, kterou v lete mam moc rada. Odpadnou ti ulitani a ubehani pracujici davy~y~, turiste mi nevadi, naopak, hazi mi to do dovolenkoveho stavu, miluju obedy ve venkovnich restauracich, v parcich je prijatelne lidi, bydlime v zeleni, takze bez problemu. A vnitrni bazeny take nejsou narvane.

Dcera ma posledni tyden skolky. Je to takove zvlastni, tak rychle to ubehlo. Od zari zacne chodit na gymnastiku, moc si ji vyprosila. A ma jeste balet a sbor, takze opet budu jezdit jen po krouzkach. Prazske deti uz asi jinak volny cas netravi ~d~
Simeona+3 110315
23.6.2012 12:33:21
Taky koukám že je tu pěkně mrtvo :-).
My za týden letíme zpátky domů, už se těším až se ochladíme, tady je přes den 45 stupňů noční minima kolem 33.
Nejstarší už dostal vysvědčení, velice neformálně, taková složka v rychlovazbě, vůbec jsme nevěděli že ten den mají něco dostávat.
Takže dumáme co vezmeme s sebou na léto domů.

Taky jem tak nějak mimochodem odstavila nejmladší, kojila jsem ráno a večer a před pár dny jsem jí zapomněla večer dát a ona se nepřihlásila. Dnes nedostala ani ráno a bez komentáře :-). Takže asi dobrý. Jen ji ještě naučit na nějaké mléčné výrobky, zatím UM odmítá, musí trošku zapomenout na chuť mateřského mléka. Jí jen sýr, jogurt většinou nechce.

Zatím pořád ještě nechodí ale už o ni nemám obavu, leze krásně, stoupá si, chodí kolem nábytku, takže chození už přijde co nevidět. Taky trvá na tom, že bude jíst sama, takže po každém jídle musím vytřít- zkusí pár soust lžičkou, ale pak jí rukama a je to síla.

Jak se mají ostatní dubňata ? Pochlubte se co už děcka umí !
Pája (Vojtíšek 09+Honza11) 83902
22.6.2012 20:35:47
kdče všechny jste?
Minka
  • 
16.5.2012 17:23:32
Take si vzpomenu na Matynu, snad se ukaze .....

No ja bych rada uz presnula maleho k dceri. V zari jde do 1.tridy, tak bych byla rada, kdyby si pres leto spolu zvykli, hlavne tedy malej.
Benka+3 111386
16.5.2012 8:33:42
Ahoj Matyno,už dlouho ses neukázala.Tys psala už dávno,že čekaš další mimi?!Už je na světě?Jak se vám daří?
Benka+3 111386
16.5.2012 8:32:27
Belo,malá je krásná,okatá holka~g~

Jsou ty naše zlatíčka už velké!
Bela76 40728
15.5.2012 20:19:07
Hlásím, že jsem konečně vložila do deníčku fotky Beátky~p~~;)
Bela76 40728
12.5.2012 20:05:28
Homeopatika na kojení ricinus communis 5CH~;)
Pája (Vojtíšek 09+Honza11) 83902
12.5.2012 19:20:43
Holky nemáte některá napsané ty homeopatika na podporu kojení, jak jsme tu psaly na začátku? Nemůžu nikde najít ten svůj papírek. A hledat zpátky v diskuzi se mi nechce. Pomozte mi prosím.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 7319  [Dalších 7259 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.