| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Duben 2011 - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 7319  [Dalších 7249 >>]
Pája (Vojtíšek 09+Honza11) 83902
10.5.2012 12:25:34
Balo a nezkoušelas je fakt dát do společného pokoje? Já zkusila párkrát uspávat kluky zároveň v pokojíku - při pohádce.Malý vytuhnul během chvilky a starší ještě chvilku ležel. No ale musím říct že první pokusy byly úděsné, pak už to šlo. A jakmile o sobě ví - tak kupodivu spí celou noc. Ale jakmile tam staršího potom přenesem, tak se budí jak jeden, tak druhý. ??????
Bela76 40728
10.5.2012 10:01:16
Pájo, spaní Bei v jiném pokoji je u nás horší. Bydlíme v bytě 3+1. Starší Barunka(11) chodí do školy, tak ji nemůžu ještě do pokoje šoupnout Beu~a~ , ale zkusila jsem to, když byla Barča na víkend pryč a 1. noc byla úžasná. bea spala bez jediného probuzení~6~, pak jsme to opakovali a bez úspěchu, tak nevím nevím. Stejně se budí, dříve než jdeme spát, včera usnula 19.30, vzhůru 20.30 - 23!~4~

Simeono, zachovej klid! Mám kamarádku, její dcera začala sedět v 10m a chodila v 18m, taky plašila, lítala po neurol. a vojtova metoda..., dnes by to už neuělala, zkrátka byla holka líná. Dnes je premiantkou třídy a sport ji taky není cizí.
Bea taky zatím nechodí, vůbec to neřeším, vidím, že dělá pokroky a příjde to každou chvíli. Postaví se sama ve volném prostoru, vykročí jednou nohou jaké čáp~t~ a to je vše~p~
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
9.5.2012 17:32:49
Sebik taky jeste nechodi. Porad mi to prijde v norme, ja bych pockala na CR.
9.5.2012 13:27:17
No u nás je spaní jednou lepší a jednou horší. ale spí sám v pokoji. U našich jak jsme měli spát všichni v jednom pokoji - no nářez - nešlo to. Tak šel honzík na samotku. A je klid. Teď jsme tam byli podruhé a v pohodě, ale na samotce.
Sem tam se v noci vzbudí, dáme dudlíka a je klid.
9.5.2012 13:24:36
Simeono - myslím že jsi psala že je malá puclík. Já bych asi ještě počkala.
9.5.2012 13:22:30
Belo - já je měla ty bachovky - nevím jestli to přímo pomohlo, ale určitě souhrou okolností se to zlepšilo. Já bych to zkusila a když nepomůže tak holt budeš zkoušet dál. Ale hodně do podrobna to paní popiš - všecko co tě napadne s jejím chováním.
Podle toho se to míchá.
Jinak nevšímat si a nechat vyřvat nepomohlo? Ale samostatně v pokoji?

Benka+3 111386
9.5.2012 11:43:12
Ahojky,
Belo-no tedy to musí být náročné!My tedy taky nejsme žádní frajeři co se nočního spaní týče,ale od doby co spí se mnou v posteli,spí celou noc+kojení=21h-7,30h.Kojení je ještě hlavní zdroj,tedkom už zase týden docela jí,ale měsíc vše plival,prodělal virozu.
Kdo ještě koji?Myslím,že už je nás málo...a my tak hned nepřestanem.Chtěla jsem v roce.....

Simeo-myslím,že pokud počkate ještě těch 6 týdnů než se vrátite,pokud malá neudělá větší pokrok,tak bych šla u nás na neurologii.Kámošce malý do roku skoro nic nedělal,obešly všechny odborníky a ve 14.měs.začal postupně všechno a do měsíce i chodil.Já bych to taky spíš hodila na pohodlnost,většinou jsi psala,že je mála klidné dítko.Ale vyšetřením budeš mít jistotu.Takže bych počkala na návrat do ČR.
Simeona+3 110315
9.5.2012 7:56:12
Belo, promiň, vypadlo mi písmenko~f~
Simeona+3 110315
9.5.2012 7:55:27
Beo, to je mi líto že máte takové trápení, ale vydrž. Tvoje malá je asi hodně živé dítko. Naše prostřední byla taky dáreček a zkoušela na nás ledacos, ale vždycky jen pár dní, vstala třeba ve 2 ráno a tvářila se, že je vyspaná. My jsme ale byli tvrdí, dali jsme jí napít vody, zkontrolovali jestli není pokakaná a šla zase zpátky do postýlky. Pravda bylo to jednodušší protože spala sama v pokoji, protože se budila když jsme šli spát my, rušili jsme ji a ona nás.

Já mám zase obavy jestli je malá v pořádku vývojově, předevčírem jsem zakládala téma- v roce si ještě nestoupá, neleze, plazí se a ještě asymetricky. Na druhou stranu tráví všechen čas na čtyřech nebo vsedě, našlapuje že si stoupne, ale prostě neleze. Tak řeším jak moc panikařit, jestli hledat rychle odborníka tady v zahraničí nebo počkat do léta do ČR. Osobně si myslím že je jen líná, ale nerada bych něco zanedbala.
Bela76 40728
8.5.2012 22:22:58
Zdravím maminky,
vidím, že dlouho nikdo nic nenapsal. Jdu si postěžovat, stále máme trápení s nočním spánkem~h~, už jsem z toho zoufalá~7~ Bea chodí spát kolem 19.30, vzbudí se kolem 21.30 a je vyspaná, vyloženě plná energie, která je větší než přes den, nemůžeme ji udržet jak nám v posteli skáče po hlavě. Pokud ji nevytáhneme z postýlky ječí jak pardál, hlavně můj muž je měkký ji poslouchat!Dnes večer usnula až 21.45, což se nestává, nakonec jsem ji musela uspat u sebe v posteli, totálně přetažená škube sebou, háže sebou při usínání, protože odpoledne spala jen 20min! Já už zkusila homepat., ale spíše nám zabírají na zoubky než na spánek. zvažuji ty "bachovy kapky", ale muž o tom nechce slyšet, že bych si je nechala namíchat někde přes net~t~
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 7319  [Dalších 7249 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.