Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
9.5.2012 11:13:22
Ahoj - tak u nas je usinani podobne jako u Joll, ale jak uz jsme tady resily, me to vyhovuje, nesnazim se ho ucit, ze musi usnout sam, ja si vecerni usinani vylozene uzivam, kdyz je ospaly, tak je strasne mazlivy, porad se tuli a pusinkuje me....
verim, ze na to za nejakych 15 let budu rada vzpominat . V noci ale porad spi spatne, docela se budi, i kdyz uz dlouho ne na krmeni, takze v prubehu noci ho pak stehuju k nam do postele. Uz jsem si na to tak zvykla, ze casto si jdeme lehnout a ja nemuzu usnout a cekam, az se vzbudi, abych ho mohla vzit mezi nas. Kdysi spaval prituleny jen ke mne, byl na mne uplne nalepeny, ale ted uz se klidne tuli i k manzelovi a on si na to taky zvykl, takze mi casto rika, jestli bychom si ho uz nemohli vzit do postele, taky se mu to zalibilo . Ale nad ranem se uz roztahuje dost, to je pravda . Rocni rozmazlene dite, to je teda pekna blbost, souhlasim.... Ja nevim, jak dlouho by vydrzel Paťa beze me - my jsme taky porad spolu. Jako s tatinkem bez problemu - kdyz potrebuju nekam nutne, ale priznam se, ze ho stejne pokud muzu vsude beru s sebou. On by mozna beze mne vydrzel, ale ja bez nej ne . Tchanovci si na hlidani netroufaji, dokud je tak maly, nasi by hlidali, ale bydli od nas 200km a me to stejne nevadi. Jako az povyroste, radi bychom si treba zasli vecer zase do divadla, ale tak nejak jsme si uzivali dost dlouho, nez se nam Paťa konecne narodil, takze ted nam proste pripada prirozene, ze jsme porad spolu. Od zari zacnu chodit na zumbu, tak pak bude pravidelne hlidat tatka, ale do te doby proste necitim potrebu si od P. odpocinout. Obcas mi nekdo rekne, ze to taky nedelam dobre, ale me to proste vyhovuje, takhle to citim, nemuzu za to. Ale stejne tak chapu, ze to nekdo vnima jinak, nevidim nic spatneho na tom, pokud nekdo potrebuje cas jen pro sebe na oddych, jen me proste nekdy mrzi, kdyz nekdo kritizuje to, jak to delam ja. Jsem nejak odbocila . Proste jsem chtela rict, ze se podle me neda dite rozmazlit tim, ze je zvykle na to, ze je mu mama porad na blizku. Doufam teda ![]() |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
9.5.2012 10:09:33
Joll, tohlem mi vždycky nadzvedne mandle, jak může někdo o ročním dítěti říct, že je rozmazlený.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
9.5.2012 9:29:23
Páji,Lea usíná taky se mnou. Lehneme si do postele, hladím ji a ona usne,pak přenáším. Poslední měsíc už zvládá ležet u sebe v postýlce a usínat přímo tam,ale hladit musím nebo aspoň držet za ruku. V noci se budu 1x na jídlo a pak je už u nás v posteli, což bych ráda začala měnit,protože se dost vrtí a a roztahuje, ale uvidíme.
Jinak je pořád hrozný mamánek a je mi stále v patách. Beze mě vydrží pouze se Štěpou a to tak 45min (většinou jdou s D. na písek nebo je nechávám doma a jdu nakoupit či do knihovny) a pak už mě taky hledá a pláče. Dle tchýně je rozmazlená...Dle mě je to tím,že jsme pořád spolu. David odjíždí 6:30, přijíždí 18:15, Lea chodí spávat v 19:30, moje rodina daleko,jezdíme tam 1-2x do měsíce na víkend, tchánovci hlídali pouze jednou na naše přání, jinak nikdy. Nikdy je nenapadlo zavolat, co děláme,že by s námi šli kočárkovat do parku a tak...Bydlí sice tak 30min.cesty od nás, ale vidíme se cca 1x za 14 dní jednou odpoledne. Tak se Leušce ani nedivím, že je na mě tak zvyklá... |
|
|
9.5.2012 9:10:56
Kacatko,jahody bych už klidně dát zkusila.Napřed málo a pak by se vidělo.
|
|
|
9.5.2012 9:05:38
Ahoj,
nějak enstíhám. Jsme pořád venku. V pondělí a úterý byl David doma, tak jsme si ho aspoň užily Včera jsme byli na nákupu v Ikee a pak v ZOO Brno. Lea naprosto nadšená, na každé zvíře strašně dlouho koukala, ukazovala a z výběhu od koz, kam se mohlo jít a kozy hladit, jsme ji nemohli dostat. Tak si říkám, že s ní zajdu v sobotu i k nám do ZOO, taťku budeme mít na exkurzi, tak nám ta sobota alespoň rychleji uteče.Luci, s tím kolem nevím Možná byla ospalá, možná ji chyběl dudlík, možná byla naštvaná z předchozího zkoušení a štelování helmy, kterou nakonec ani neměla, protože je prostě moc velká, nebo fakt měla strach. Netuším. Až budeme u tchánovců ( svoje kolo mám ještě ve Štítech), zkusíme to znovu, až bude pěkně vyspaná a bude mít dobrou náladu. Tak ráda bych s ní jezdila!Dámy, co pořád vaříte? Dochází mi inspirace...Myslím pro dospělé, ne pro naše prťata. |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
8.5.2012 20:41:56
Kačátko, to víš, u nás je státní svátek a tak jsou taťkové doma, mamky nemůžou vysedávat u pc. Navíc, tady je hezky, my se ted vrátili z výletu.
Jahody podušený zbavený semínek jsem dávala někdy v 8.měsíci, syrový od toho roka bych zkusila taky, ale opatrně, zralý a nejdřív asi jen pár, jestli se prcci neosypou. |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
8.5.2012 16:01:50
PRisla jsem nakouknout a tady nikdo...
KDe jste vsechny? Tady ted prsi a prsi, tak se ani ven neda- cekam jestli vitr trochu mraky nerozfouka- doma nas to nebavi. Dnes jdu koupit nejaky darek VErunce- premyslela jsem o kresilku- ale maji vsechny tak desne ruzove- brala bych neco neutralniho. Jako nejsem uplne proti ruzove- malou do ni porad strasim,a le ze bych musela mit ruzovy i nabytek(nebude to kreslo v jejim pokojicku-ale v obyvaku) no tak snad neco najdu. Treba tam narazim na neo jineho- nevim... Holky- uz nektera davate detem jahody? ODkdy se muzou? MAla se muze outlouct po ostruzinach, reakci zadnou nemela, ale jahody se zatim bojim.... |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
7.5.2012 17:56:55
NEjdrive vsem kvetnatkum co uz meli narozeniny a ja tu nebyla preji dodatecne vsechno NEJ! NEkere z vas co mam na FB - tak jsem uz i videla fotky z oslav- je to neuveritelne ze uz je to ROK!!!!!
JA zatim nemam nic nachystane-a VEru ma narozeniny v patek. TEd jsem vydala vsechnu moji energii na planovani tatinkovych narozenin- jsou s VErunkou od sebe jen tyden- tak jsem planovala, chystala a leteli jsme na 4 dny do NEw Yorku- tam jsme se potkali s kamarady M- koupila jsem jim listky na The Cranberries, a oblitali jsme tam nejaka ta turisticka mista- a jsem z toho KO =) Bylo to tedy pekne- ale namahave. Tak ted bych nejradeji zalezla do perin, ale to mi ta mala jesterka nedovoli! =) Jinak spinkani- naucila jsem si ji, ze neusne sama- nejake polozeni do postylky a odejiti- ZAPOMEN! - musim si s ni lehnout, zpivam nebo broukam, a nejak vzdy usne. V noci se na mliko budi porad- v posledni dobe casteji- mozna zuby? )chudaci zub- vsechno na ne svadim! )No- tak vas vsechny zdravim, snad ted nakouknu casteji- na solavu se moc tesim- jo holky- jake jste delaly dortiky? |
| Evikno+Valerinka | 110426 |
|
|
7.5.2012 15:13:54
ahoj holky, tak u nás se zatím spinká také 2 krát denně, dopoledne a pak kolem 1-2.Večer usíná mezi 18-19 a spinká až do rána.
Jinak dnes jsme byly na roční prohlídce, dostala 2 včeličky, tak snad to bude bez reakce.Jinak míry naší modelky 79 cm a 10,35 kg:) Za 2 a půl měsíce vytáhla o 7 cm a přibrala 900 gramů.Tak už se to přibírání zpomaluje, díkybohu, už to není moje malá tlusťoučká bambuča ![]() |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
7.5.2012 10:33:08
Pajo, na osamostatnování je ještě opravdu malej a to co popisuješ, mi přijde jako skutečně období, nevíš, jestli nemá nějaké sny nebo co se mu honí hlavinkou. My máme společnou postel, Maty spí s námi a v noci se budí 1-2x na kojení, někdy stačí, když mu dám ruku (a on si bohužel při tom najde paleček a cucá) a spinká dál nebo pak dojde na mlíčko. Chvíli to vypadalo, že už bude pít jen jednou, tak mě ted taky v noci štve, že se zase vrací ke dvěma, ale na druhou stranu, co já vím, jestli ho něco trápí, naposledy se mu prořezával zoubek, ted to třeba jen nevidím.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.