| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1150] Názory 11511160 z 22350  [Dalších 21190 >>]
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
6.5.2012 10:49:00
Tak jsem dala vcerejsi vylet s krosnou na face. Tedy foto :-)
Katka+3 kluci 79533
5.5.2012 22:36:10
Tak vzpomínám, jak jsme si před rokem dovezli Tadeáška domů ~s~
Chtěli jsme jít udělat pár foteček na přehradu, kde jsme se i před rokem celá rodinka vyfotila, no jen nám chybí jedno dítko, tak jsme se na to vyprdli, bylo by mi to líto. Na Davídka dolehla menší krize, v telefonu mi odpoledne brečel~7~. Holt jak mají po obědě odpočinek, tak mu to v hlavince šrotuje a přišel smutek. Ale rychle jsem převedla diskuzi na veselé téma a bylo lépe, no hovor hodinovej, všechno mi musel říct a příští sobotu za ním jedem, tak se nemůžu dočkat.

Mariko, jj, jak jsem psala, já mám taky dobré zkušenosti s konopnou kosmetikou nebo A-derma nám kolikrát pomohla. Ale tenhle dr je určitě super, je to přímo dermatolog, jezdí za ním lidi z daleka, hlavně děti. Jako jeho názory beru, ale každý má pak svoji hlavu, takže budu u těch starších kluků pokračovat v tom, co nám vyhovuje. Jinak Tadeáš je mnohem lepší, teda nožky má skoro zhojené, ruce jakž takž taky, bříško a obličej ještě kropenatý, ty atop.kolečka na hrudi skoro zmizela. Dneska jsem ho hodila do vany, tak zase trošku zhoršení, ale pak ho potřu tím Jarischovým roztokem a hodně se mu to po něm zklidní. Na to ten Ambiderman. Denně trochu Fenistilu a má pokoj.
Luci, hmmm, tak to jste to s krosnou vychytali!!! ~R^
Joll, nespěchám na krosnu, klíííd ~;)
4.5.2012 21:18:33
Joll vim, ze rikaji, ze ryba je alergen, ale uz ji cpou do sklenicek od sedmeho mesice. Nedala bych mrazenou. Ryby kupujeme cerstve a nastesti se jenickovi nic nestalo. Mel ji tedy podruhe. Vlastne uz ji naprosto normalni jidla. Takze gulas, rostenou a tak. Jen to nesolim a nepeprim. My si okorenime na taliri. Koreni jako paprika, kmin a tak uz muzou, takze zkus udelat leince omajdu. Treba svickovou. Tam je jen zelenina. Nebo co vyvar. Kazdopadne se tim nestresuj. Ja se hodne stresovala s Klarkou a jen jsem se na ni zlobila. Ted vim, ze je proste takova a hotovo. Jasne, obcas si reknu, ze je to hrozne, ale co. No kazdopadne bych zkusila pravidelnost a nedavat nic okolo a nehrat si s jidlem. Pokud ani o nepomuze tak treba zoubky. Proste hlavne nic nehrotit. Chces nechces
Jollajda+ Lea 98439
4.5.2012 20:45:44
Večeře se vydařila a pizza byla vynikající. Dokonce i Leinka ochutnala trošku těsta a brokoličky:-)

Moc díky za uklidnění. Mě prostě přijde divný, že jako menší jedla mnohem víc, měla z jídla radost, pořád chtěla ochutnávat něco nového. Teď právě pokud něco jí, tak to co už zná, většinou skleničku něčeho nebo rohlík či chleba. Dřív třeba milovala těstoviny, teď si s nimi jen hraje a hází na zem... Je ale pravda, že hubená není, takže fakt asi hlad nemá. Pokud dostane něco od nás z talíře, tak si s tím zase jen hraje, ale nejí... Uvidím, třeba to zase přejde.

Luci, rybu jsem ještě nezkoušela, ale říkala jsem si, že zkusím v neděli. Snad z toho nic mít enbude, prý je to dost velký alergen.
Bezva, že máte krosničku a užijte si výlet! My snad konečně v neděli vyjedeme na kolech.

Katuš, taky se musíme domluvit na vrácení krosny.
4.5.2012 20:13:42
Jinak konopna mast nam pomohla na ekzem na obliceji, ale jen na nejakou dobu. Pak se musela vymenit.
Katko ja ten ambiderman beru ve vetsim mnozstvi. Asi 300g a za to chteji 150,- za tech 60,- je 50g
4.5.2012 20:11:46
Evi take nam leze druha stolicka. Jednu uz ma spicku venku a ted jsem nasla na druhe strane hned pod dasnickou. Takze co nevidet bude take venku. Takze je ukouranej a jidlu take moc neda. Jen to co mu chutna.
Joll nehrotit. Uz je dost velika a ladova urcite nezustane.
Krosnicku mame doma. Je naprosto v poradku a za 900,- tak se moc tesim zitra na vyslap. Urco hodim foto.
Joll jeste me napadlo, co trosku obzvlastnit jidelnicek. Jenda dnes mel losossa v pare s bramborovou kasi a moooc si pochutnaval. Ja tedy take. ~t~
Evikno+Valerinka 110426
4.5.2012 17:26:39
U nás stejný problém jako u Mariky~t~má své jídlo, když už jíme společně, což je sice málokdy, tak prostě ukáže a řekne to ci,a svoje už do ní nedostanu.Proto já jím když spí, největší problém je u babí, když jsme na obídku.Jinak také poslední dobou málo jí, jen pije mlíčko, teď i častěji.Dnes byla strašně ukňučená, a aby ne, konečně se jí prořízla další stolička nahoře, takže už hlásíme 9 zoubků~t~
MarikaP+3 82381
4.5.2012 15:58:41
Tak to se musím zastat, když píšeš o té konopné kosmetice, že existují i přírodní produkty, které právě žádné parfémy a další sajrajty včetně ropy neobsahují (z té se vyrábí i třeba vazelína) a třeba Canaderm vyrábí pro atopiky výborný krémy, pro děti jsou speciální, protože obsahují menší množství konopí, manžel používá nějakou mast s 50% konopí a fakt mu zabírá (má atop).
S jídlem, ne že bych záviděla, ale máme spíš opačný problémy a tak jsem to měla i u Eli. Krom toho, co sní z vlasního talíře, tak mu musím dávát i ze svého nebo mu to jeho přímo dám k sobě na talíř. Docela mi trvalo,než jsem přišla na to, proč u toho jídla tak řve, až mi došlo, že chce ochutnat jídlo, co jíme my?
Katka+3 kluci 79533
4.5.2012 14:50:37
Holky, jsem neskutečně ráda, že to atop není, i když nějaké malé ložiska na sobě má, přímo na hrudníčku, tam jsou jasná ohraničená kolečka atopu, ale mělo by to přejít s tou celkovou dermatitidou, uvidíme. CO je zajímavý, že neponičená mu zůstala akorát prdelka, tu má stále krásně miminkovskou ~:-D~R^ Jinak na sluníčko my taky dávali minimálně UV faktor 30...jak má Joll, tak Daylong Kids, ale momentálně to kožař zakázal, nedávat prej nic a kůži zakrývat, být ve stínu.
Joll, s tím jídlem, tě můžu uklidnit, Leinka jí mnohem více než Tadeáš. Ten ted je fakt skoro jen kojen, sem tam obrušuje klofáky na rohlíku či kůrce chleba, dá si pár lžic jogurtu nebo vývaru, nebo do ruky kolečko okurky, tot vše, prostě nechce. Jak dávám něco na lžice, tak pusu zamče, otočí hlavu pryč a je konec. Nechávám to být, určitě to nebude na furt, tak se určitě neboj, může to být přechodně z růstu zoubků, jak píšou holky. Ale i třeba jarní únava, teplo atd. My jdem na preventivku ve středu, tak jsem zvědavá, kolik váží, jestli bude mít prvenství v těžké váze Patrik nebo Tadeáš ~;)
Luci, ani nevím, kolik Ambiderman stával, ale měli jsme vše zdarma na recept, jeden ten krém jsem teda brala navíc Davídkovi do lázní a stál kolem 60Kč. Musím říct, že je fakt fajn, ani mastnej ani suchej, mažem se s ním všichni. Jsem se kožaře ptala, co říká na A-dermu, konopné masti atd., že s tím máme taky dobré zkušenosti, tak mi řekl,že tyhle marketingové krémy jsou dobré akorát pro dospěláckou zdravou kůži a že pro děti jedině ten Ambiderman, který je bez všech sajrajtů, parfému, alkoholu aj. Tak mi opět otevřel oči, no. A k té krosně, devět stovek super cena, jsem zvědavá, co pak napíšeš, jak vypadala, asi krosna byla více užívaná nebo se paní holt toho chce už zbavit.
Jollajda+ Lea 98439
4.5.2012 14:35:19
Mariko, snad máš pravdu. Teď se probudila a skoro většinu snědla,tak jsem klidnější...

Ještě jsem se chtěla zeptat,nevíte co dávat na chrapot? Le nekašle, nemá horečku,rýmu, prostě nic, jen to v ní občas zasýpe a když dýchá, cítím jak to v hrudníčku trošku chrastí... Ve středu jdeme na roční prohlídku, tak snad to vydrží do té středy... Nebo je na to nějaký sirup?
[<<Předchozích 1150] Názory 11511160 z 22350  [Dalších 21190 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.