Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
4.5.2012 13:40:15
Tak my čekáme přívalové deště, ale zatím jen včera byla bouřka, jinak je krásně.
Katko - věřím, že sis musela oddychnout s tím atopem ![]() Joll - já bych to vůbec neřešila, tak bude chvilku stávkovat s jídlem, to jí neublíží, když to necháš být a nebudeš nutit, zůstaneš v klidu,tak věřím, že se to zase vrátí do statých kolejí. Naopak nucení by mohlo vést k tomu, že získá trvale k jídlu odpor. Neleze nějaká stolička? Taky nemusí být moc chuti v tom vedru, i já mám pořád pocit, že jsem sytá a to je co říct, když bych žrala pořád. U nás s jídlem ted trochu zlobí Eli, ale má tukové rezervy, takže nás to neznepokojuje,ona ráda sní všechno mimo hlavní jídla, ale pak ten oběd, sní z něj tři lžíce (a není to tím, že jí nechutná, den předtím sní to samé a pochutnává si). |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
4.5.2012 13:19:50
Katuš,to je fajn,že se tam Davčovi líbí. Je šikulka.A paráda, že Tadík enmá atop, snad mu to tedy brzy zmizí.
U nás prší a to jsme měli plánu jít do ZOO, ale aspoň prý půjdeme na pizzu, tak jsem zvědavá, jestli se D. nakonec bude chtít jít. Mě teď dost trápí Lea s jídlem. Za dnešek kolem 6hod ráno vypila 150ml Sunaru, kolem 7.30 snědla krajíc chleba s Lučinou (bez kurky), svačinku nechtěla, v kočárku ujedla trošinku rohlíku, z oběda měla vě lžičky brambor s mrkví a Lučinou a zase nechtěla. Teď spí,tak jsem zvědavá,jestli po probuzení oběd dojí ![]() |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
4.5.2012 8:36:41
Katko to je fajn ze to tam ma D tak pekne. U nas doma se pije vincentka celkem casto. Tedy spise tatinek, ale ani nam neni cizi. Je super, ze T nema atop. Ambiderman u nas pro deti porad vede. Jen nam ho opet zdrazili. Jinak dekuji za krosnu. Nakonec jsem nasla jeste jednu pani z Prahy. Ma ji dokonce za 900 a je moznost ji videt tak tam asi dnes pojedeme. Kdyz se nam nebude libit tak ji proste nevezmeme. Pak uz tedy jen novejsi typ za 1990 nebo uplnenova za 2700. Za tech 900 by se mi to libilo moc. Preci jen nevime jak se mu tam bude libit a tak. Chceme to o vikendu vyzkouset a pak v lete tatry a tak. Moc se tesim.
|
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
3.5.2012 23:45:12
Ahoj holky.
Tak po několika denním blázinci konečně klid. Včera půl dne na cestách...pro babičku, do Luhačovic a zpět. Doma jsme pak padli za vlast. Jinak Davča v lázních zatím ok, snad mu to tak i vydrží, uvidíme za pár dní. Hned po příjezdu dostali s babičkou oběd a šup první proceduru, pak jsme šli na kolonádu a hned si dali tu dobrou Vincentku. Davča byl teda trochu více zaraženej, čekal, jaká to bude dobrota a on takový blaf Ale už si zvykl, tak to pije bez problémů, má to v rámci kůry pít 3x200ml denně ![]() No prostředí fakt nádherné, všude krásná příroda (chudáci pylový alergici), pokoj krásný s balkonem, sociálkou, tv atd. No mají se tam dobře. Já si dnešní den taky užila, že tu byl klid, tak jsem douklízela ten binec.No a jak jsme dopadli na kožním v pondělí. Prej je to kojenecká dermatitida, nemusím se prej něčeho horšího bát. Mělo by to přejít, kontrolu máme za 3týdny, tak uvidím. Dr samozřejmě radil to, co už znám, sprchovat minimálně a po koupeli natřít Jarishův roztok, co tu máme z lékárny. Pak Ambiderman, známe Luci, vid ![]() Na nejhorší místa lehce kortikoidní mast, tu jsem mu dala 2x, pomohla a končím, stačí. Taky teda upozornění na stravu, nedávat jahody atd...zrovna ty měl na narozeninovém dortíku hafo, ale nejedl je, nějak ted nechce jíst. Takže u nás tak. Jsem ráda, že se nehorší, uvidím, kdy se to zlepší.Luci, ceny použité Nikko nevím, já jí Joll půjčovala, i když jsem i prodej zvažovala, protože v tom počtu dětí už vybíráme lehčí trasy a nevím, jestli krosnu užijeme a máme i tu manducu. Jinak za 1200 je to určitě dobrá cena, my ji kupovali nějak kolem 2,5tis. Opotřebení- já ti nevím, my ji snad ani vůbec neponičili. Záleží, jak ji dotyční moc užívali. Pokud fungují všechny popruhy, přesky, sedací část pro prcka a zipy, tak je to ok. Nebála bych se to brát z druhé ruky, není to tak běžná věc, kterou užíváš denně, tak snad zničená nějak nebude. Tak a dodatečně přejeme i my Valerce vše nej. Už jsem se dívala na fotky na FB, krásný, i z atelieru Ach jo, jak to letí, že? Ted to tu bude samá oslava. I když vám řeknu, že s tím třetím dítětem to teda už tak šíleně s manžou neprožíváme (chudák T). Když si vzpomenu, manžel DAvídka i v noci natáčel, když měl rok, narodil se ve 3.35h ráno a on si tehdy manžel fakt přivstal a šel ho v noci natočit, jsem říkala, jaký je blázen. A ted Tadeáš oslavoval rok o 2dny dříve a v den jeho skutečných narozenin, když bylo půl jedný odpoledne, tak stojím v kuchyni a říkám všem, že Tadeášek už je 5minut na světě, tak jen slyším od ostatních "hmm" No nezabili by jste je? Ten chudák bude ošizen o tolik věcí, ale co, snad nebude takový cíťa jak prvorozený![]() Jo, k těm tužkám do vany. Ehm, jestli můžu, neradím to dávat mladším dětem cca 4-5let, protože nějak to dítě nechápe, že to jsou speciální tužky do vany a že tam teda čmárat může, ale kdekoliv pak po bytě nééé! Starší dítě pochopí, mladší né. Doma je pak všude vymalováno ![]() ![]() |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
3.5.2012 21:25:39
Mariko nejsi ostuda. Jen tak nahaty jsou nejlepsi.
Jinak obleceni take tesco, kik, lindex, hm, ca a proste kdyz jsou slevy tak next a zara. Samozrejme mimibazar. |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
3.5.2012 21:15:58
dadaso, já kupuju oblečení v Tescu (většinou pokud mají něco ve slevě) nebo v Kika ( zrovna včera dvoje kraťasky), zatím spokojenost. Hodně oblečků mám ale od jedné paní z mimibazaru, od které odebírám pravidelně. Má o rok starší dcerku než Lea, takže to i dle velikostí skoro vychází. Vždy mi pošle fotky, já napíšu ano nebo ne a až toho je víc, tak pošle. Pak ještě od jedné z FB. Má jednu holčičku, ulítává na oblečkách,malá to nestíhá odnosit, takže většinou prodává oblečení jak nové a za bezva cenu...
|
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
3.5.2012 21:08:04
Fixy do vany taky neznám a dárek k vánocům jsem koupila už po narození M. protože se mi to moc líbilo, myslím, že toho pořád moc dávat nebudem, protože bude mít M. hračky po Elišce.
|
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
3.5.2012 21:06:10
Zdravím, dnes jsme se vrátili z Kerska a bylo tam nááádherně, teda tchánovci v rámci plánované rekonstrukce porazili několik stromů a hned to bylo znát.
Já jsem teda ostuda, ale obě děti mi tam běhaly/lezly úplně nahé, ale jak to jinak udělat, když se rachtají v umyvadle a vaničce, M. měl původně body a návleky, ale byl tak zlitej vodou, že jsem ho musela svlíknout.Mazala jsem 30. Nás roční čeká až za nějakých 20 dní, ale jsem zvědavá, jestli se M. vyšplhá na 8 kilo, Eli měla 8700g. |
| Bobík* | 31283 |
|
|
3.5.2012 18:45:43
Ahoj,
tak o pastelkách do vane som ani nepočula... My chodíme von denne, ale stále má P. čiapku alebo šatku na ušká. Dosť tu fúkalo, tak neriskujem.... Obliekam dosť opatrne. Kraťasy ešte P. nemala, máva body s krátkym rukávom, tenké nohavice, prípadne tepláky, ponožky, topánky. Boli sme na poslednú hexu spolu s prevenarom v pondelok, váha 8350g, výšku neviem, a v stredu mala P. 13 mesiacov. |
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
3.5.2012 14:05:32
No, ani na kole nema krk ve stinu porad. Zalezi odkud sviti slunce, ne? No, ale hlavne na kole fouka i pri bezvetri, tak mu kukla chrani usi.
A asi mam stesti, Pata cepicku na usi snese bez problemu, ani nema tendence, ze by si ji sundaval. Kdyz nad tim tak premyslim, tak on vlastne nikdy nebyl venku bez cepice, ktera by nebyla pres ouska - vzdycky jsem mu davala jen tyhle cepice. Jako jo, pokud je vylozene horko a bezvetri, tak mu ji sundam, ale vzdy ji mam v pohotovosti. My bydlime na kopci a fouka nam tady hodne, takze ji nosi i na terasu....Ale asi to moc resim, ja mela jako mala s usima porad nejake problemy, tak se toho proste bojim. ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.