Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
3.5.2012 11:59:04
Wis, pastelky do vany jsou super. Dostal je Štěpa k Vánocům a během chvilky počmáral vanu i všechny kachličky
![]() Čepičku na ouška teď nedávám, má jen klobouček nebo takové ty háčkované. Mažu tkay průběžně a to Daylong Baby 30, mám z minulého roku. Máme i pro Štěpika Daylong Kids a nikdy žádný problém. Jen se hůř rozetírá. Evi, díky za odkazy. Kočárek mám taky napsaný, pak odrážedlo, Lego Duplo, nějaké vkládačky se zvířátky...a ono se to zase nahromadí ![]() |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
3.5.2012 11:21:58
Wis na kole ma preci krcek schovany, ne?
Ja samozrejme resim opaleni, ale s kremem se nebojim. Beru ho i s sebou a mazu prubezne. Preci jen chceme za mesic k mori tak at si zvyka cepicku na usi by Jenda asi nesnesl. Ma jen kloboucek. Pokud ma zabavu tak si ho ani nesundava. |
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
3.5.2012 10:51:06
Jo jeste at nevypadam jak upny exot, to obleceni resim jen v te dobe mezi 11-16 hod a kdyz vim, ze budeme i na slunci. K veceru na terase, kdy jsme porad ve stinu je normalne jak plazovy playboy v kratasech a tilku (ale s cepickou na usi
) ![]() |
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
3.5.2012 10:44:38
Ja teda na ty zbytky kuze, co nezakryvam (rucicky a obliej) mazu krem s OF 50, takze teoreticky je tam chraneny vic, nez pod tim oblecenim, na druhou stranu nevim, jak dobre je namazany, on to mazani totiz nesnasi....
Opaleni bych se teda chtela opravdu vyvarovat. Kuklicku davam i kvuli vetru, asi jsem nejaka precitlivela, ale porad mam strach, ze mu nafouka do usi, asi to prehanim...no a zda se mi prima, ze ma diky ni poradne chraneny krk vzadu, ten je na slunce hodne citlivy. Zase nemela jsem pocit, ze by mu v tom overalku bylo nejak teplo, jen proste nebyl tak hezky obleceny jako ostatni deti.... ale co, on stejne venku proleze kde co, tak je hned jak cune . Do letniho pujde pozdeji, az se trosku aklimatizuje na letni pocasi. Dadaso - ja mam mraky obleceni po kamaradky chlapeckovi, letniho mam spousty, tak uz jen dokupuju drobnosti jako cepicky, kuklicky aspol. Ale do Tesca mam nejakou slevu na detske obleceni, tak snad tam neco vybrat pujde. ![]() U nas se porad chodi v capackach - porad vice lozi po ctyrech nez chodi, botky jsem zatim neresila. ![]() Evi - pastelky do vany? Neznam, musim to nastudovat, to zni dobre. ![]() |
|
|
3.5.2012 10:21:11
Tak zvysena asi byla. Rozhodne byl protivny ale dostaval i prevenar k hexe. Jinak dpk jsou tyto. http://dpk.cz/eshop
|
|
|
3.5.2012 10:11:36
Dadaso plne mame DPK a sandalky Elefanten. Jinak u nas rocni ocko probehlo bez teplot. Vaha 11,5 a miry 80cm
|
| dadasa | 32953 |
|
|
3.5.2012 10:04:29
holky jaké jste koupili dětičkám botičky? Nevim jestli plné, nebo letní.. jakou značku?
|
| dadasa | 32953 |
|
|
3.5.2012 10:01:58
Ahoj holky, taky jsem tyhle vedra dávala bodýčko s louhym a dlouhý elasťáčky. Koupila jsem v Tesco klobouček, kterej Kačka neustále sundavá. Vlastně všechny čepice Zjistila jsem, že nemáme vůbec žádné oblečení na léto.Musim začít nakupovat. Kde holky nakupujete? Já mam ráda tesco, ale tady je momentálně nějaký prd výběr. K narozkám máme spíš drobnosti, knížku, kostičky, mluvící mikrofon a nějakýho delfína do vany. Ale mluvící hrnec má koupenej babička s dětou! Druhá tento kočárekhttp://www.mimibazar.cz/foto.php?id=21009263&tab=1švagrová prý koupí motorku. Jinak zítra jdeme na roční prohlídku a jsem zvědavá na Kačenky míry. Je to drobeček bohužel bude i očkování, tak předpokládam teploty. Oslavu narozenin jsme odložili až na úterý, aby byla Kačenka fit. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.