Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
3.5.2012 9:43:08
Jinak vysavac mame schovany na pristi vanoce. Mame moznost mit hracky od Hasbra. Pritelova firma pro ne pracuje.
|
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
3.5.2012 9:41:25
Tak u nas kratasky a tricko. Pod helmu jsem v utery nic nedavala a jeli jsme pres poledne. Deti mazu a opalene nejou. Pouzivame Daylong 15 a mame snim super zkusenost. V egypte ve dvou letech Klarka vudec opalena diky nemu nebyla. Stejne tak v utery, deti bile a ja zada rude.
![]() |
| Evikno+Valerinka | 110426 |
|
|
3.5.2012 8:30:21
Joll, takže bych chtěla tento kočárek, doporučila mi ho kamarádka
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=48172730&tab=4 pak do toho nějakou panenku, dále magnetickou tabuly, pastelky do vany, možná koupím už konečně toho mluvícího pejska od FP,nějakou stavebnici, ano a ještě spousty hadérků atd )) |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
3.5.2012 8:17:16
A lea se zamilovala do plyšového Františka. Vždy ho táhne do postele a chce s ním spát. Vytáhne si ho z křesílka a leží na něm na zemi, pusinkuje ho...
![]() |
|
|
3.5.2012 8:13:56
Wis, já dávám kraťasy ( jen ji jsou velké, mám všechny nakoupené ve velikosti 80. takže je má pod kolena), tričko s krátkým, ponožky,sandálky a klobouček se kšiltem. Chodíme ven dopoledne nebo po 15hod a jsme spíš ve stínu, ale i tak pořádně namažu opalovacím krémem. Zatím naprosto OK, je už docela hezky opálená,taková tmavší.
Evi, kdyby se ti chtělo,hoď seznam Vánoce se blíží, tak ať můžu taky plánovat![]() ![]() Mluvící hrnec má u nás taky úspěch, jen tatínek nesnáší jeho mluvení,ale hold si musí zvykat... ![]() |
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
3.5.2012 8:00:46
Evi, takze taky zakryvas....to jsem rada, ze nejsem jedina
Zajimave - mluvici hrnec ma u deti fakt uspech, jeste jsem nepotkala nikoho, jehoz dite by si s nim nehralo....Jen me uz ty pisnicky strasi i v noci ![]() ![]() "Ruzne tvary v hrnci mam, trojuhelnik dovnitr dam......." ![]() ![]() ![]() |
|
|
3.5.2012 7:54:53
Wis dva dny jsme Valince dávala body s dl. rukávem, 1 května jsme jeli z focení dopoledne podívat se na slavnosti, bylo kolem 11, takže jsem nechtěla aby se spálila, měla ještě k tomu elesťáčky a botičky.
|
|
|
3.5.2012 7:53:06
Joll, vysavač jí zatím moc nezajímá, babička ho měla možnost koupit za hubičku od známého tak ho vzala, bude to využitý dárek až bude chodit.Nejvíce si vyhraje s mluvícím hrncem a telefonkem.Polovinu hraček jsem stejně uklidila, pač do Vánoc je daleko, tak aby se jí za tu dobu neokoukaly.Jinak k Vánocům už mám připravený seznam, a postupně budu nakupovat
![]() |
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
3.5.2012 7:53:02
Holky, jak oblikate prcky v takovych vedrech, jaka ted byla? Ja jsem teda snazila nebyt venku mezi 11-16 hod, ale treba v utery jsme jeli na kolech uz kolem 14 hod, tak jsem Patu navlikla do bavlneneho overalku a bavlnene kuklicky pod helmu, ale jak jsem to tak pozorovala, vsechny i stejne stare deti byly v trickach a krataskach. Jen nas Pata byl v "pyzamku"
. Kdyz ja mam z toho ostreho jarniho slunce docela strach. Tak nejak jsem byla klidnejsi, kdyz byl cely zakryty. Jako jasne v lete bude chodit v letnim obleceni, ale poprve na slunci a hned v takovem vedru.... Jak oblikate vy? |
|
|
3.5.2012 7:02:58
Letní botičky už máme taky,koupila jsem je tentokrát v lékárně za 507Kč a spokojenost.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.