Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
3.5.2012 7:02:02
Evi,fotky jsou úžasný! Fakt se vám vše povedlo. A jak se Valince líbí ten vysavač?Babička už ho chtěla několikrát koupit,tak by m to zajímalo...
Jinak moc nestíhám,celé odpoledne jsme venku. Chodíme na hřiště MC a je to tam bezva,písek,hromada hraček, odrážedla,dřevěný domeček,klouzačka...vždy odcházíme s řevem a Lea se chce vracet ![]() Dnes odpoledne máme Štěpu, zítra taky (náhrada za jeden čtvrtek),o víkendu taky a v pondělí a úterý má David volno,tak snad některý den vyjedeme konečně na kolech a uděláme si i nějaký výlet, ráda bych do Lednice a taky už dlouho Š. slibujeme ZOO+Dino park, takže program nabitý. |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
3.5.2012 6:54:19
Katko mam prosbu. Jakou hodnotu ma pouzivana krosna nikko. Ta co jste prodali joll. Mam moznost ji koupit za 1190,- na fotkach vypada dobre. Da se nejak vice znicit?
|
| Evikno+Valerinka | 110426 |
|
|
2.5.2012 21:34:55
Ahoj holky, tak oslavička za námi, fotečky jsou na FB.Bylo to suprácký, ju a včerejší ateliérkové focení také.Jdu do hajan, jsme po těch dvou dnech K.O.
|
|
|
2.5.2012 6:38:54
Maw twd jsem mu ji zmerila a ma 14 cm.
Nektere prodavacky do obchodu s detskym zbozim, at uz boty nebo obleceni, nepatri. Ja jsem hrozne rada, kdyz vejdeme do specialky, ze se nam na 100% venuji. V nekterych obchodech jsem kolikrat musela radit ja prodavacce. A to me stve. Nastesti po Klarce uz nejakou zkusenost mam tak zvladnu boticku vybrat i sama. Ale prvni boticky jsem urcite chtela poradit. Preci jen ma Jenicek uplne jinou stavbu nozicek. Hlavne pekne buclatou ![]() |
| maw | 84192 |
|
|
1.5.2012 19:01:32
Luci,
jak má Jeníček dlouhý chodidlo? My kupovali před měsícem a něco capáčky 23 a teď v obchodě prodavačka naměřila vel 21, což se mi nezdá. (B nestál a krčí prsty, takže myslímm, že to moc neřešila). Díky |
|
|
30.4.2012 20:16:43
Holky uzijte si oslavicky
![]() |
|
|
30.4.2012 20:16:14
Ahoj holky. Koukam, ze nejsem sama co nema cas psat. Vikend jame byli u mych rodicu, dnes vylet a pak jsme byli kopit vodici tyc za kolo. Tak jsem zvedava na klarku, vlastne i na Jenicka.
Katko to me mrzi s tim atopem. Je to des. Jinak my uz konecne spime celou noc. Nevim jestli pomohlo to redeni mleka, ale asi ano. Pokud se vzbudi tak se jen napije vody a spinka dal. Ale ted spi v kuse az do sesti a pak po mleku do pul osme. Jinak my sandalky koupili dnes. Vyuzila jsem slevy z Dm a koupila elefanty. Uz ma 23. Hrozny. Ty celorocni mu jsou uz akorat takze se asi budou musetbrzy vymenit nebo nevim. Tu fontanku máe take. Tedy ne slona ale takovou tu druhou. Jenicek ji dostal k vanocum a je to fakt hezka hracka. Jo a krupky kupujeme take a fakt me to nastvalo. Ani ne ten lepek ale ze zase neco z polska co je klamave nebo spatne. Hrozny. Zacinam byt na polaky alergicka. |
|
|
30.4.2012 17:34:24
Evi, pěkně si Valinčinu oslavu užijte!
Musím říct, že přesně před rokem to tu bylo mnohem napínavější ![]() ![]() |
| Evikno+Valerinka | 110426 |
|
|
30.4.2012 9:06:37
Ahojky všem, Katko slůně je úžasné, manžel ho chtěl Valušce pořídit, ale i po slevě vyšlo asi na 750 kč, což se nám dá moc.Koupili jsme nakonec něco podobného za 300kč, tak uvidíme.Jinak Tadeáškovi vše nej k zítřejším narozeninkám, já nevím zda tu zítra budu, máme toho moc, foceníčko v ateliérku, pak prvomájové slavnosti, odpoledne mega úklid, pečení dortíku na středeční oslavičku.
|
|
|
30.4.2012 9:04:39
Wis, ve Štítech byl taky strašný vítr, spadla i udírna a odlítl plech ze střechy. Lea měla čepku na uši a chodila i v mikině...
Díky za info, tyhle jsme nidky neměli, ale je to fakt hrozný... Člověk už pomalu nemůže věřit ničemu. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.