| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1200] Názory 12011210 z 22350  [Dalších 21140 >>]
Silva81+chlapeček 104438
30.4.2012 9:01:45
Nazdarek ~3~ No jo, je videt, ze se venku udelalo hezky ~R^ - my taky za chvili vyrazime ven, akorat me teda stve, ze u nas bylo cely vikend hrozne vetrno, vcera to byl extrem, fakt se nedalo byt delsi dobu venku ~o~
Taky me nastvaly vcerejsi zpravy - nevim, kdo videl, ale byly tam kukuricne krupky, ktere obsahuji lepek ~8~, no a presne ty kupuju u nas v le arne ~q~. Jako ja lepek uz normalne davam, ale stve me, co dalsiho jeste jime a nevime o tom, kdyz uz i kukuricny krupky muzou obsahovat lepek ~a~, clovek neco kupuje v dobre vire, ze je to zdrave a....~a~
Pro ty co to nevideli, tak to jsou takove ty se zelenyma priserkama na obale, maji tam napsano, ze jsou bez konzervantu, GMO a lepku (haha), vyrobeno v EU a distribuuje Pekkos s Veseli nad Luznici......
Tak my padime ven....
Jollajda+ Lea 98439
30.4.2012 8:46:06
Jo a ohledně žárlivosti... Moc bych se přála změnit, protože vím, že máte pravdu a ubližuju tím především sama sobě... Snad to časem půjde. Myslím si, že žárlím i kvůli mému nízkému seběvědomí...Nevím~7~
Jollajda+ Lea 98439
30.4.2012 8:46:04
Jo a ohledně žárlivosti... Moc bych se přála změnit, protože vím, že máte pravdu a ubližuju tím především sama sobě... Snad to časem půjde. Myslím si, že žárlím i kvůli mému nízkému seběvědomí...Nevím~7~
Jollajda+ Lea 98439
30.4.2012 8:45:00
Ahoj holčiny,
vůbec poslední dny nestíhám. Ve čtvrtek jsme byly s Davidem v Olomouci, v pátek sraz v Brně s Wis a nakonec i Katkou~t~ Ta země je tak malá~t~ a o víkendu Štíty. Teď tu lítám a poklízím, uklízím...

Venku je nááádherně, tak už se těším, až zase odpoledne někam vyrazíme. Taky se půjdeme podívat po letních botičkách. Jsem zvědavá, jestli ve Vyškově seženu a za kolik.

Katuš, pěkně se pochlub fotečkama s oslavy! Ach jo, škoda že Tadík nemá od problému pokoj~a~ Davča s Maty mají taky ekzémy? Vím od Štěpika jak moc je to protivné...

Lea od soboty od pátka dost kašle, ale jinak je bez horečky,rýmy, takže ven normálně chodíme a doufám,že se to nezhorší.
Katka+3 kluci 79533
30.4.2012 8:23:10
Dobré ránko všem,
tak já zírám, nakukuju po 4dnech s tím, že bude co dočítat a poslední příspěvek je můj??? ~e~ Nebo mi snad blbne net? No asi si všichni užíváte krásného počasí :-)
V pátek jsem narychlo odjela do Brna a v Ikey najednou Joll a Wis, super, že jsme se potkaly ~:-D
Tadeáš včera oslavil narozeniny, i když je má zítra, jenže to už budeme balit Davču do lázní. Narozeniny ok, dostal od bráchů prolízací tunel, tak je z toho nadšenej, od mojí mamky stůl a 3židličky, co jsem vybrala v Ikey a od druhé babičky vzduchovou fontánu slona, na co jsem v pátek narazila v Tescu za poloviční cenu a musím vám říct, tohle je úžasný ~R^~R^~R^, kluci si s tím od té doby furt hrají, jsem zvědavá, kdy je to přejde. Házím vám odkaz:
http://www.zbozi.cz/vyrobek/hasbro-playskool-slune-vzduchova-fontana/
No a z dárků je to prozatím vše, než s něčím přijde další babička. Ta teda čeká,že taky něco vyberu, nevím co, asi nic ~t~
No ale s čím se jdem pochlubit, jak měl ted tu kopřivku, já si teda myslela, že je to kopřivka, tak po 14dnech se to rozjelo v pěknej atop. Od pátku tak šílené zhoršení, celý tělo je jedna mega vyrážka, na hrudi a nohou atopická ložiska, no super ~n~ Takže mažem na kožní do dr, tam je super doktorka a hlavně nás vezme hned dnes, jinak se všude čeká. Tak mě to, holky, tak štve. Bude to asi pěknej kolotoč doktorů, jestli to není i nějaká alergie, pravděpodobně ano. No co dělat, s tím musím počítat, když máme toho tatínka atopáka ~7~
Katka+3 kluci 79533
26.4.2012 14:33:27
Wis, tak hezký v čem jsme se shodly ~t~ Chce to zestárnout a žárlivost pomine ~t~
Jo, taky doufám, že atb nebude třeba, ale zase když vidím, kolik vyblinká hlenu, je to hnus, no. Taky díky tomu vůbec nechce jíst, jen sem tam rohlík do ruky, jinak samé kojo ~a~
Silva81+chlapeček 104438
26.4.2012 13:45:46
No jo jasne, neni to tak jednoduchy, ze bychom Joll poradily, at nezarli a ona proste prestala....~;) Ale je pozitivni, ze se shodujeme, ze cim jsme starsi, tim je to lepsi, tak Joll neztracej nadeji ~;)~t~. Jako ja si obcas zazarlim, naposledy, kdyz jsem byla tehotna a vyzvedavala jsem MM z vanocniho vecirku, tak jsme vezli domu i nejakou kolegyni, byla moc hezka a navic mluvila slovensky, coz me teda prijde hrozne sexy ~:-D~f~, tak jsem prekvapive zjistila, ze zarlim, navic se mi pak o ni jeste tu noc zdalo, ze ji manzel nechal u nas prespat ~e~~t~. Ale vcelku to rozumove dokazu prekonat a navic o tom manzelovi i popovidat, myslim, ze mu to trochu zalichotilo, ze taky dokazu zarlit a zasmali jsme se tomu spolu.~d~
Ono na druhou stranu, ja zazila, jake je to zit s zarlivcem (paradoxne to byl ten, co me byl neverny ~t~) a je to teda hrozny.....~a~

Katko - myslim na vas, at je Tadikovi lip a ATB nepotrebuje ~6~
Katka+3 kluci 79533
26.4.2012 13:14:17
No, co si budem povídat, je pravda, že žárlivosti moc člověk nezabrání, prostě to je v něm, takže já Joll chápu, že to v sobě má a těžce se tomu poddat ~;)
Joll, s mým bývalým jsem byla 8let a celých 8let jsem šíleně žárlila, ale tam jsem měla proč, on se tak vždycky móc kamarádsky choval k jiným holkám. Mě sice hodně miloval, ale asi hrál roli i ten můj věk, byla jsem s ním od 15 do 23let. On byl o 6let starší. Byla to moje první velká láska a dnes i říkám, že jediná tak velká. A bez skromnosti to říkám i svému Davidovi ~t~ Bylo to až chorobný a řekla jsem,že už se tak zamilovat bezhlavě nikdy nechci, protože mě moc zraňoval (zálety, nevěry atd), jenže já stále chtěla být jen s ním, no pako. A právě když takhle někam večer beze mě šel, tak já se doma tak užírala, fakt moc, nestálo to za to. Dnes se nad tím pousměju, jsem ráda, že už to mám za sebou, takové trápení ted s D. nemám, věříme si a já bych dokonce ruku do ohně za něj dala, že je mi věrný. On je prostě fakt jinej chlap, bavíme se o věcech narovinu, i takové ty narážky na jeho sekretářky v práci atd. Prostě pohoda. Ono asi taky člověk na to tak nemyslí,když už jsou tu tři zlobidýlka, která nás spojují.

No ted trochu mimo, v noci T. zase hořel, takže jsme ráno byli u dr, udělal CRP, tak to má lehce zvýšené, ale že už to zahlenění má dlouho, tak chtěl dát atb, tak jsme se domluvili, že počkáme do pondělka na výtěr a případně dá potom. Tak uvidím. Další atb jsem fakt nechtěla, měl od narození už dvoje ~:(
Silva81+chlapeček 104438
26.4.2012 11:55:27
OK diky za tipy na piskoviste...Asi to v reale nebude tak hrozne...Bobi, nedala bys odkaz, jake mate? Zelene by se mi libilo....~R^
Joll taky me zarlivost presla az s vekem.....~;) Byla jsem zarliva, neveru jsem zazila s jinym partnerem (tedy vlastne s obema predchozimi partnery ~8~ - moje prvni velka laska skoncila neverou, ke ktere se priznal tyden pred mou maturitou ~a~~n~, myslela jsem, ze zivot skoncil (~t~) - jako dnes se uz smeju, tenkrat jsem byla opravdu nestastna). Ale narozdil od Luci si nemyslim, ze jsou vsichni chlapi zvirata a mysli jen na to jedno...~d~ Myslim, ze muj muz si duveru zaslouzi, nemuze za to, ze jsem si pred nim dvakrat vybrala spatne~;). Jako ruku do ohne, bych asi taky radsi nedala ~:-D, ale verim mu, nepodeziram a nezarlim....tady s Luci souhlasim, pokud bude chtit byt neverny, tak bude a uz jsem prisla na to, ze zit se da dost dobre i bez chlapa, takze pokud by ho zlakala nejaka jina, on bude ten, kdo za to nepekne zaplati....~l~
A taky Davida moc neznam, ale nemam pocit, ze by to byl suknickar. ~d~ Tak se zbytecne netrap, zarlenim ublizujes nejen sama sobe, ale i vasemu vztahu. Vztah by mel byt na duvere zalozeny....
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
25.4.2012 17:58:02
Joll ja jsem to mela stejne kdyz jsme meli jen klarku. Bohuzel pak se stalo neco co jsem od nej necekala a proste krize. Ale ustali jsme to. Trvalo to sice pul roku, ale uplne se jeho postoj zmenil. Pak nas hodne sblizila doba, kdy jsme tu meli valinku. Vlastne od te doby, tedy te krize, jsem zarlit prestala. Ne ze bych uz nemilovala, ale poznala jsem, ze to nema smysl. Clovek ubiji sam sebe. Ted jsem si na 100% jista ze se nic nedeje. Samozrejme ruku do ohne za nej nedam, ale to bych nedala ta zadneho chlapa. Takze bud sebejista a urcite se nikdy nic nestane, protoze pokud by se neco delo, tak jen proto, ze ty si sama neveris. Vim, ze to zni blbe, ale je to pravda. Jinak se priznam, ze nepochybuji o tom, ze te D miluje a i pres to, ze ho neznam, na nejake ulety mi nesedi. Flirt mozna, ale tomu nezabranis. Chlap je proste zvire a premysli jinak a necim jinym.
Tak a ted jsem se projevila ~t~
[<<Předchozích 1200] Názory 12011210 z 22350  [Dalších 21140 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.