| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1250] Názory 12511260 z 22350  [Dalších 21090 >>]
Katka+3 kluci 79533
23.4.2012 22:09:42
Holky, si děláte srandu, né??? ~e~ To jsem dnes tady jediný strašidlo??? ~n~
Katka+3 kluci 79533
23.4.2012 9:01:33
Hezkej novej týden všem :-)
Hm, Luci, u vás asi nic moc, ale snad jste tu novou informaci nějak přes víkend v sobě "zpracovali". Já v tomhle moc informovaná nejsem, takže se ani nevyjádřím. Znám tu se dnou jednoho člověka /náš bývalý pronajímatel baráčku/, super chlap, velkej jak hora, nikdo by do něj neřekl, že na to trpí a trpěl dost a tiše ~7~ Jaká je ta dieta, taky neznám, ale jak píše Maw, je třeba to vzít z druhého konce, protože třeba můj synovec, tak od malička nesmí vajíčka, laktozu, kakao, lepek, spoustu ovoce a zeleniny ho dráždí k atopu...tak tohle je pak síla mu navařit a to má život před sebou ~7~ Ale je pravda, postupem času se malinko lepší, ale nedovedu si představit, mít takové dítě doma.
No nic, já mám dnes Davídka doma, sjedem na různé dr kontroly, za týden nastupuje do těch lázní. Taky zajdem do školy ukázat papíry o odkladu, to naštěstí klaplo, nedovedu si ho ve škole představit, tintítko jedno :-)
Jo, holky, nemáte někdo zkušenost s pražskou klinikou Paracelsium? ...léčí poměrně úspěšně atop, astma atd. Princip léčby se zakládá na podání autovakcín...jsem tam objednala manžela, už se na něj nemůžu dívat, jak se tu furt drbe...Tady na rodině jsem našla nějakou diskuzi, ale bylo toho málo. Tak se ptám vás.
maw 84192
22.4.2012 23:27:34
Mně teda pomohlo vzít to z toho konce, že jsem na tom moc dobře, když nemůžu jen lepek, plus teda že stopa tu a tam nevadí, někdo z toho má děsný potíže... Hlavně ale třeba děti (i dospělí), kteří nemůžou lepek + vajíčka + laktózu + několikero ovoce zeleniny.... Pak jim uvař, aby se najedly a v pořádku vyrostly... Takže jsem na tom dobře, když mi toho ještě tolik zbylo....
Osobně bych asi téměř vyloučila potraviny s vysokým obsahem, ale vzhledem k tomu, že puriny jsou takřka ve všem... a něco jíst se musí, jinak si člověk zadělá na jiné problémy... tak ty miniobsahy bych asi neřešila, nemůže žít na chlebu s meruňkama.

Mlíko vejce mají toho málo, bych moc neřešila... kakao bych vynechala... Brzlík a tresčí játra taky nemáte asi každý den...
Tak dej vědět, jak si stojíte.

maw 84192
22.4.2012 23:18:44
Mi povídej...

Zase může žitnou a pšeničnou mouku bez omezení...

Luci81+Klárka+Jeníček 30166
22.4.2012 15:04:41
Maw ale ta dieta je silena. Nesmi skoro nic~:(
maw 84192
20.4.2012 16:19:24
Tak to je zas možná lepší, když bude teď na dietě, tak ho to třeba nebude tak trápit...
Ty puriny se ukládají v kloubech, když je tělo metabolicky nezpracuje a dělá to ty dnvoé problémy... ale jak tomu předejít, ví Pán Bůh. Někdo žere maso celej život, a jaký!, a nic...
Hodně sil!
20.4.2012 12:33:43
No vylozene dnovy zachvat jestenemel, ale dr se divil, ze ho jeste nemel a klouby ho take neboli. Pry to ze ma v krvi kyselinu mocovou je to nejmensi. Pry je horsi ta latka co mu vylucuji ledviny. Mluvila jsem s nim jen po telefonu a on si toho moc nepamatoval. Byl z toho docela mimo. A to mi neprijde ze nejak extra nezdrave jime.
maw 84192
20.4.2012 12:20:29
Luci, to mu dnu, ne?
20.4.2012 11:03:45
Takze se jen potvrdilo co jste tu psaly. Moc masa skodi. Ted si chudak da max dvakrat tydne 90g masa.
20.4.2012 10:35:13
Tak nam zacina nova etapa zivota. Memu muzi zjistili v krvi kyselinu mocovou a jeste ze mu ledviny vylucuji nejakou latku. Spatnou latku. Takze dostal spoustu leku a musi drzet bezpurinovou dietu. Dieta dost narona pro obyc cloveka. To jsem zvedava jak to budeme delat. ~s~
[<<Předchozích 1250] Názory 12511260 z 22350  [Dalších 21090 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.