Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
13.4.2012 18:11:57
Joll, však jsme Ti říkaly, že se to zlomí, může sedět, není nabalená, kouká ven a užívá si to. My zítra jedem na výlet a zkusíme vzít taky kočár, tak jsem fakt zvědavá, jak to dopadne. No šátek beru, samosebou.
|
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
13.4.2012 16:53:56
Asi mi dnes někdo vyměnil dceru. Vydržela sedět v kočárku a koukat po světě a držet v jedné ruce pampelišku, v druhé rohlík 45min procházkou k prababi, tam byla hodinová přestávka a dalších 50min. procházkou domů. To už ji v kočárku dělal společnost nové koupený větrníček
![]() Asi poprvé jsem si užila procházku s kočárkem. To byla taková paráda ![]() ![]() |
|
|
13.4.2012 10:57:17
Mariko, tady http://jollajda.rajce.idnes.cz/Leincina_oslava_prvnich_narozenin/
Lei, nakladatelství Baobab neznám, ale koukala jsem se na jejich stránky a knížky vypadají moc hezky. Pár jich mají u nás v knihovně, tak se po nich mrknu. |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
13.4.2012 10:46:26
Joll- ty jsi házela na ty narozky nějaký odkaz? Já mrkla na deník a tam nic.
|
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
13.4.2012 8:28:44
Luci
![]() no tos me potesila, ze jsem mladsi generace ![]() U nas doma se to asi nerikalo. Ja myslim, ze pokud je to z tvarohu, tak se po roce muze, ale opatrne, radsi pozdeji. Souhlas s Marikou - me tam vadi ten cukr, takze jak psala Maw, radsi vyrobit doma. U Patrika je to tak, ze bily jogurt nechtel, ale casem si zvyknul, dnes ho ma vylozene rad, takze bych sladke veci chtela davat fakt hodne omezene. Ale dort k 1. narozeninam dostane, to jo. Jo a ta nestravena mrkev, to je jen zpocatku, ne? Aspon ja uz teda v P. stolici nejsem schopna detekovat vubec nic, ani mrkev. Jako na kousky mrkve nebo zeleny hovinka po brokolici si pamatuju, ale uz teda dloooouho ne. ![]() |
| dadasa | 32953 |
|
|
13.4.2012 8:13:12
Myslim, že dr říkala, že pacholík od roka.
Pacholík=pribinák apod ![]() My to teda taky nekupujeme. Ondra to nejí a malý to ještě nedávam. Jen jsem si vzpomněla na ten dortík. jo a byl to dortík vyloženě pro něj. Korpus z 1vajíčka a pacholíčky tak 2-3ks. Vyloženě aby si koštnul sám, rukama a pořádně zapatlal steně ho nejedl.. |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
12.4.2012 21:28:09
Holky jste proste mladsi generece
pacholik se rikalo za totality pribinacku ![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
12.4.2012 20:56:59
Pacholík je pribiňák. Předpokládám, že se tak kdysi nějaký pribiňákový výrobek jmenoval, protože třeba moje maminka říká všem Bobíkům, Lipánkům apod. shodně pacholíky.
|
|
|
12.4.2012 20:55:46
Taky pacholíka neznám, tak už googlím. Znám jen Pribináčka a Bobíka a chuťově u mě vítězí Bobík. Složení ale neznám, nekupujeme. Jen jsem někdy ochutnala od Štěpika, když dostal od tchánovců. Zatím Leince nedávám. Akorát tu Hollandii a někdy ochutnala trošku Floriána ode mě.
Maso dávám tak 3-4xza týden a moc jí taky chutná. Až si občas říkám, jestli je vůbec moje ![]() Lei, kytky Leinku zatím nelákají. Vždy na ně ukazuje, ale nejde po nich. Možná i proto, že na sedačce moc nesedíme, spíš jsme s ní na koberci. Jen teď k svátku dostala pokladničku keramickou berušku a tu máme taky na okně, tak na ni ukazuje a chce podávat. Si tď říkám, jak se měním. Dřív bych takový kýč do bytu nechtěla a teď když tu berušku Lea dostala, tak se mi hned líbila |
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
12.4.2012 20:41:38
Pacholika neznam, co to je?
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.