| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1430] Názory 14311440 z 22350  [Dalších 20910 >>]
dadasa 32953
11.4.2012 16:21:41
Ahoj holky. Nevim, jeslti si na mě ještě pamatujete, vyskytovala jsem se tu v těhu a asi trošku na začátku..
Uběhlo to jako voda a naše květňátka už budou slavit rok, co?
Občas sem nakouknu ale fakt tu jedete jak fretky ~b~ tak nestíham ani náhodou.
Naše Kačenka je tintítko. Teď má tak 8kg (možná ani to né)
2 zoubky (už teda lezou další 2) chodí kolem nábytku a je to naše vzteklý zlatíčko ~t~
Stále kojim, ikdyž už ne moc. V noci řádí hodně až 9X za noc a já jsem k.o.
Tak to je ve zkratce od nás.
Koukam že řešíte golfky- já taky. Nanu je můj favorit, ale zeptatm se, je to i do terénu?
Mám Jané slalom jeslti si dobře vzpomínam, měla i Valerinka a s tim jsem 100% spokojená. Ale nechce se mi tu doma "sušit" trojkombinaci.
Tak bych chtěla jen golfky.
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
11.4.2012 16:18:23
Joll s tim dortem. Klarka nic takoveho neji. Neji mlecne vyrobky. A zele by nepozrela taky. Jedine co ny z toho snedla by byl ten cokoladovy korpus, jen by nesmel byt umazany od niceho tvarokoveho a tak. Neji ani bonbony. Jen tic tak haribo cocacola a lentilky. Ani zmrzlinu nechce pokud neni cokoladova a nanuk chce jen jeden druh. Proste je jina nez ostatni deti.
11.4.2012 16:03:33
Joll no uvidis sama jak to utece. Cas je nemilosrdny~:(
Jinak my prave klarce kupovali vse a kolikrat jen tak. Sli jsme videli jsme neco co se nam libi a uz to mela. Nastesti nedela sceny kdyz ted rekneme ne. Je rozumna, ale zkusi to pokazde. Ted o vikendu jsme byli v obchode a videla polstarek se sipkovou ruzenkou. Byla sleva z 300 na 50 kc tak jsme rekli ano. Nakonec u pokladny chtela tic tac tak jsme ji rekli, bud jedno nebo druhe. Vybrala si radeji bonbony za deset kc ~t~. Nakonec jsme ji ho stejne tajne vzali a dostane ho jako prekvapeni~:-D
maw 84192
11.4.2012 15:53:44
počet babiček dost převyšuje potřebu hraček ~t~~g~~g~~R^~3~
Jollajda+ Lea 98439
11.4.2012 15:37:33
Wis, nosítko moc krásný, veselý, prostě se k vám hodí. Mě se třeba i moc líbilo u vás doma, hlavně ty obrazy~R^

Luci, Klárce všechno nejlepší. Nevím proč, ale měla jsem pocit, že bude mít šest a půjde už v září do školy. Asi jsem to popletla s Davídkem od Katky.Krásně si užijte oslavu! Vůbec si neumím představit, že Leince bude taky jednou pět~e~~t~ A nechutnal by Klárce dort, jak jsi sem jednou dávala odkaz, že ho budeš dělat pro přítele? Byl myslím z piškotu, velké vrstvy tvarohu a nahoru ovoce-ten mám v plánu dělat pro Š. a D.

U nás je s hračkami hlavně problém u tchánovců. Mají dost peněz a na vnoučata málo času, tak si to žehlí dárkama. Jen k Velikonocům od nich Štěpa dostal velkej balíček se sladkostmi, k tomu 500Kč a ještě velkou stavebnici Lega(cena min. 500Kč), Lea nic, protože jsem jim psala, ať nic nekupují, že sladkosti nejí a hraček a oblečků má dost, tak jsem byla ráda, že poslechli, protože třeba D. babička přinesla modrého plyšového králíčka. Je roztomilý, ale Lea si zatím s plyšáky nehraje a už teď jich má dost a jen se válí v postýlce a na poličkách. Mnohem raději bych byla, kdyby třeba šli s námi kočárkovat nebo se jen zastavili a pohráli si...
Leince jen tak žádné hračky nekupujeme. Od Vánoc dostala jen dvě knížky( z toho jednu k svátku) a jinak jsem se vše snažila vymyslet a rozdělit k narozeninám, pak zase třeba k Vánocům, protože počet babiček dost převyšuje potřebu hraček. Už teď na Vánoce máme vymyšlené to odrážedlo, malou židličku,stoleček...Je jasný, že kdyby teď nedostala hračky an písek, tak bychom jí je koupili třeba za měsíc, ale není to tak, že by se nám líbila třeba panenka a tak ji koupili.

maw 84192
11.4.2012 15:31:44
Katko, kolik má teďka Tadík?
Jedno známé miminko 10 m 12 kg... Takže v tu dobu jich kočárkuje ještě dost.
Hodně dětí okolo má 15 kg v roce a půl, to jich kočárkuje ještě hodně. Tak jsem prostě překvapená.
Katka+3 kluci 79533
11.4.2012 15:10:42
Maw, na který koukáš? Nuna pepp? Jako někde udávají 15kg, někde 18kg, ale tohle je udávaná tolerance výrobcem, věsměs můžeš vozit i těžší dítě, né teda o moc, ale můžeš, nic se nestane. Jinak pak třeba 17kilové dítě máš ve 3letech i později, což asi už moc lidí nekočárkuje ~;) Ale kolečka to teda do terénu fakt nejsou ~8~

Klárce vše nejlepší ~x~~x~~x~~x~~x~~x~
maw 84192
11.4.2012 14:59:35
Tak mi to nedalo, koukám na ten golfáč (taky jsme nějakej very simple uvažovali pro babičku a tak... No, tak mě to zas pobavilo, a hned 2x
- díky širokým kolům a pevné konstrukci se skvěle přizpůsobí i terénním projížďkám - tak pod pojmem "terénní projížďka si já představuju teda něco úplně jinýho... se mnou by nedal ani vycházku
- a druhak, děcka, jak oni to myslí, že ten golfáč je jen do 15 kilo? Tak to by ho některý děti nestihly ani využít... (Leinka ho může mít do 4 let, to jo)

Pardon, já se chtěla inspirovat, zůstávám u nosidla, to nemá váhová omezení. ~;)
11.4.2012 14:19:38
Wis je to znam z domova. U nas je jen vHoda, ze jak uz chodi tak je proste zase svobodnejsi. Ale venku je to des. Chce zkoumat vsechno. Od louze po hlinu, kaminky a tak.
Jinak dnes ma Klarka pet let. Tak strasne to uteklo. Nedavno to bylo miminko a ted je to uz velka slecna. Pomalu zacinam plasit jak s dorty. Budu muset delat dva. Klarka nepeceny neji. Nebo ji koupime takovy cokoladovy co maji v ikei. Nastesti ho maji i v globusu. Dnes rano dostala jen malickost a o vikendu to oslavime i s Jenickem.
Katka+3 kluci 79533
11.4.2012 13:44:36
Wis ~R^~R^~R^~R^~R^~t~
[<<Předchozích 1430] Názory 14311440 z 22350  [Dalších 20910 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.