| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1490] Názory 14911500 z 22350  [Dalších 20850 >>]
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
4.4.2012 20:54:40
Katko Klarka nechtela mluvit vubec. Nechtela ani polykat. Pit jsme ji museli nutit. Zadrzovala i sliny a pak je vyplivla. Az druhy den byla uplne normalni. Jen obcas rikala, ze ji jeste boli v krku
Katka+3 kluci 79533
4.4.2012 20:21:51
Wis, jasný, ono je něco jinýho cestování přes den a cestování v noci, kdy ty děti spí. Jinak jsem nemířila přímo na vás, ale všeobecně, že děti delší cestování fakt zvládají, jen jsem to možná blbě napsala ~;) Jen nemít z toho strach a dělat po cestě pauzy, jako na zátah to je i pro dospěláka kolikrát opruz.

Tak my z postele taky zatím po hlavě, ale je to snad taky o tom, že my ještě nějak moc sami bez držení nestojíme, nechodíme, takže tak. Joll, se neboj, však ono to přijde ze dne na den a Leinka tě překvapí.

No, jinak my nakonec jeli navštívit Davídka, tak byl takovej trošku mimo ještě, hrozně se na pokoji nudil, do herny nesměl, pak usnul, vpodvečer přijel tatínek a dovezl dáreček- malé figurky rytířů atd., no radost největší, tak s tím zaplnil celou postel a už si pak hrál. Jen teda docela huhňal, taky to tak Klárka měla, Luci? Asi ten otok,že? No zítra dopo si pro něj jedu ~s~
4.4.2012 19:14:04
Tak schody po hlave se pojedou jeste dlouho. Jenicek se klidne spusti i kdyz tu zem neciti. Proste jsme mu ukazovali ze po nozkach, pak ho parkrat nechali i spadnout, jen pomalicku, ne plnou vahou, a on pochopil, ze ma slezt proste pozadu. Samozrejme strasne chvalit. Takhle jen kvuli me radosti me porad puinkuje
Lei 37503
4.4.2012 18:24:59
"napřed nožičky a potom Leinka" - tak z toho má být po právu zmatená ~t~, asi se bojí, že když půjdou nejdřív nožičky, tak tam Leinka zůstane ~:-D

M leze z postele tak, že spustí nohu, rukama se zavěsí za okraj postýlky, která je k posteli přiražená, a pak visí a spouští druhou nohu, jakmile se dotkne země, pustí se rukama. docela jsem koukala, jak si to sama vykoumala. chtěla by stejně i nahoru, strká tam stehýnko, ale je to ještě moc vysoko :-), tak se významně ohlédne a čeká, kdo jí tu prdelku popozvedne. nicméně jeden dva schody bere taky po hlavě.
4.4.2012 17:47:17
Joll Jenicek to zvlada.
Silva81+chlapeček 104438
4.4.2012 17:16:30
Joll, Pata jde taky do vseho po hlave....~t~

No a kdyz uz jsme u tech dovednosti, tak dneska myju v loznici okno nad posteli, jednou nohou stojim na zidli druhou na posteli vedle postylky, v ni stoji vedle me Patrik a ten rarach me v nestrezenem okamziku shodil ze zidle ~8~~t~. Jasne nestala jsem na ni obema nohama, ale i tak me neprestane prekvapovat, jakou ma to decko silu. Proste vzal za operadlo zidle, zatlacil od sebe a uz jsem letela dolu....nastesti na tu postel ~:-D

Katko to neni o tom, ze bych mela strach jet s Patem dal nez 200 km, ale prave tech 200 km jezdime k nasim a mam odzkouseno, posledni kilometry uz jsou fakt za trest....Tim ze pres den nespi, tak nespi ani v tom aute dyl nez pul hodiny a po hodine jizdy se zacina fakt nudit....
maw 84192
4.4.2012 16:22:24
Z postele ap. ano.
Jollajda+ Lea 98439
4.4.2012 16:14:21
Jj,prskání,mlaskání,vyplazování jazyka.

A když jsme u těch dovedností. Zvládají už slízat z postele,sedačky a tak? Lea to zkouší pořád po hlavě...Pořád ukazujeme, říkáme,že napřed nožičky a potom Leinka a pořád nic.~d~

maw 84192
4.4.2012 14:37:17
Tak o konopném krému jsem psala.. všechny vršky a deklíky umí demontovat... od zubní pasty po šroubovací s moukou...

Lei, zase ~g~
Já se nesnažím... ~R^
Akorát uklízet bych někdy mohla, že...
A říká perfektně NE a ve správnou dobu ~R^ Mám se na co těšit, vskutku. Už to pochopil.
Lampičky pochopil dávno, baví demontovat žárovky... a vařit kávu ~R^~s~
Když mu něco nejde dle představ, rozčílí se, řve a mlátí tím - fest.
Takže to je naše miminko.
Katka+3 kluci 79533
4.4.2012 14:08:20
Holky, jak čtu ty vaše nájezdy na krémy, tak ty u nás ještě T nenašel, za to ho baví kuchyn.nářadí, třeba cedník, tak to je zábava, děláme přes něj na sebe kuk a to je pro něj mega sranda. Pak záclony. Jinak mluvení mama, tata, a takové to dětské žvatlání. Co ho hodně baví, tak básnička o bramboře..některé asi znáte. Tak to s ním předváníme a už z toho umí spoustu sám (zavřít oči rukama, zavřít uši atd), klasika paci paci ~R^ Taky super je prskání pusou.
[<<Předchozích 1490] Názory 14911500 z 22350  [Dalších 20850 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.