Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
4.4.2012 14:04:55
Jj, s prvním dítkem se člověk častokrát bojí, to je jasné, s druhým už je otrkanější, dělá věci takové jaké s prvním né. Já byla asi exot už od prvního, cestování jsem se nebála, cestovali jsme hodně, teda za hranice jen to moře 1x v létě, někdy v zimě hory u nás, jinak po ČR.
Na Zakynthosu jsme byli 12dní začátkem června 2008 a byly tehdy pěkný vedra, D měl necelé 2roky, takže pro něj první zážitek s letadlem Já tehdy ve 4měs, takže taky ok. Si pamatuju, jak v prvním těhu manžel nechtěl jet se mnou ani tady za roh, jak se bál, ale u druhého, to jooo, to klidně i tím letadlem do Řecka. Proto už jsem se ani nebála u třetího dítěte, letět v jeho 4měs do Turecka, ale kolik lidí na nás zíralo, věřím, že jsem asi vyrazila dech i tady pár maminám Chorvatsko, tam jsme byli s manžou 3x (poblíž Omiše, pak Pag, Zadar), nějak se mi ale nejvíce líbí na těch ostrovech, tam je to úplně o něčem jiném než na pevnině. A vždy tam jezdíme až koncem léta, v druhé polovině srpna, léto si užíváme doma. Nic, se oblíkáme a razíme ven, možná sjedem do Třebíče za Davídkem. |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
4.4.2012 13:04:06
Joll nakonec ho taky bastil
a svetlo miluje jen me nebavi ho drzet u toho. Je fakt uz tezky |
|
|
4.4.2012 12:58:54
Tak u nas se zase zamerne nemluvi. Mamamama rika jen kdyz neco potrebuje. Rika tata ale ne na Pavla. Proste jen tak. Dela paci paci, jak je veliky, jak se ma, prosim prosim, varila mysicka, kde je Jenicek kuk, papa, sam si nahne hrnicek aby se napil, vcera se sam klouzal na klouzacce
ale proste krom jidla a chozeni si moc nepamatuju jak to bylo u klarky |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
4.4.2012 12:53:32
Pokud objeví jakýkoli krém, otevře si ho zubama a už baští. Ještě ráda zapíná a vypíná světlo...
|
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
4.4.2012 12:40:15
Luci, ve srovnání s Leou je fakt moooc šikovný! To u nás vůbec. Řekne máma,táta,dělá "nene",ukáže na fotkách Štěpu,mě,Davida,sebe, ukáže na akvárko s rybičkami,na ptáčky nad postýlkou,dělá pápá a to je tak vše. Teda ještě ukáže když chce pít a čepici nebo botičky si akorát sundává
![]() |
|
|
4.4.2012 12:34:50
Tak jenicek si ted otevrel krem na nohy, co se tu valel na zemi a najednou ci prstikem na jterem mel krem zacal mazat oblicej. Ja si u klarky napamatuje ze by vyla tak sikovna. Vcera mi pisel dam klarky ponozky, chytil me za chodidlo, ja totiz stala u linky a neco delala, a jak zjisil, ze na nej koukam tak si je zacal davat na svoje nozicky. O botickach a cepici nemluve
delaji to i vase ditka? Ja jen abych se tu nechvastala a ono je to bezne![]() |
|
|
4.4.2012 12:30:08
Katko je super ze to ma D za sebou. Zitra uz bude dobre.
|
|
|
4.4.2012 12:26:31
Katko ja si Chorvatsko zamilovala. Byla jsem predloni na Makarske riviere a skvele. Jinak jsem take za to nebat se. S klarkou jsem se strasne bala, ale ted byh se uz neomezovala. Proste jet kamkoliv lavne bez stresu. Nam se to recko naskytla tak, ze Pavel bude ted delat komplet grafiku pro reckou restauraci a majitel ma i cestovku zamerenou na recko. Takze to nejak vyresi jinak. Prace za zajezd. Pro nas je hlavne nejdulezitejsi all inclusive.
Jinak Chorvatsko mozna take dame. Do recka chceme tak konec kvetna a pak v lete neco vymyslime. Chorvatsko samozrejme autem. Dovolena tam me vylozene chytla. Nebyt na nikom vazana. Fakt super. |
|
|
4.4.2012 11:33:24
Lei, správná tot matka
"uděláme jim bojovku po pokojích" Taky bych to nějak nehrotila, vždycky se děti spolu nějak zabaví, my třeba nikdy nebyli v nějakém penzionu zaměřený na děti, i když věřím, že to musí být velice příjemné. Jen teda nevím, co seženeme. Jo, včera my to na netu vyhodilo chaty a chalupy s bazénem Vysočina pro 22osob a tam najednou baráček 10km od nás, to bych tam mohla jít pomalu pěcha ![]() |
|
|
4.4.2012 11:30:36
Hezké poledne všem a hlavně malé velké oslavenkyni, krásné první narozeniny, Leuško !!!
![]() ![]() ![]() Tak Davča už má po zákroku, vzali ho hned o půl 8, vrátil se za hodinku, pak byl 2hodky na jipce s babičkou, pro bolesti dostal další opiáty a ted už jsem s ním mluvila, jsou zpátky na dětském odd. Tak jsem ráda, že to vše snad bude ok a zítra je vyzvedneme. Dnes tam asi nepojedu..s těma mejma svištěma, by tam dělali bunkr, tak se tam staví manžel po práci. jooo, dovolená, s dětma budete za plácání u moře móc rádi. Za svobodna to samozřejmě bylo o něčem jiném, ale my teda vždy na každé dovolené nějaký výlet podnikáme, neplácáme se stále na stejné pláži. A samozřejmě se vždy snažíme ušetřit a vždycky to nějak šlo, nikdy jsme třeba nebrali výlety nabízené CK, když se teda přes CK jelo. Výhoda zase, když jedeme autem do Chorvatska, tak tam není člověk tak omezený a autem si zajede kam chce. Musím říct, že my cestujeme každé léto co je D. na světě, takže od jeho 1roka a jak čtu, že se některé bojíte jet s prckama více jak 200km, tak věřte, že třeba tyhle dlouhé trasy oni zvládají překvapije dobře, určitě líp než nějaký 2leták, který už má větší rozum, ale zase to my cestujeme přes noc, takže je v autě klid, jen pár přestávek na kojo, přebalení, protažení a jede se dál. Maty měl 10měs, když jsme cestovali na Pag, tam to bylo super, 14dní v krásném apartmánu, dostali jsme tehdy dost slevy, jelo nás více lidí a Pag jsme za tu dobu procestovali. Letos by jsme taky chtěli někam razit, je to hlavně kvůli D. astmatu a atopu manžela, moře je jediná zaručená léčba A taky, že jsme konečně někam jako rodinka vypadli,když už máme našeho tatínka tak málo doma. Akorát v našem počtu se to pěkně prodražuje, takže na nějaké letecké zájezdy nebude a pofrčíme autem, bud Chorvatsko nebo Itálie, uvidíme.Co ostatní s dovolenou? Jedete? |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.