Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
29.3.2012 3:48:16
neco takoveho
ale my tam mame pritmi- jinou muziku- lepsi instruktory a ja do toho mlatim opravdove. =))) http://www.youtube.com/watch?v=0VNSYqZuiKw&feature=relmfu |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
29.3.2012 3:36:31
MAriko- jestli teda dotaz ohledne na boxovaci pytel byl na mne- tak ano zkusenost mam. Chodila jsem pred tehu do posilky na classy obcas- tam ty pytle nebyly zavesene- ale na takovem podstavci- vzduy jsme museli ty pytle odtlacit na pla a pak po hodine zpet. PRi hodine jela muzika- takova rychlejsi- a ztlumili svetla na pritmi. Box rukavice jsem mela- ale ne ty uplne bambulovity- vis jaky- ale mela jsem jen takovy bez prstu s polstarky pres klouby. JEdnou jsem boxovala tak- ze jsem mela krvave klouby i pres ty rukavice.
JE TO SUPER!!! Zkusim kouknout na yotoube jestli tam nekde nebude nejake takove video.. |
| maw | 84192 |
|
|
28.3.2012 21:30:52
Tamta byla na návštěvě, já dávala krapet červený. Rozumíme si, že?
|
| maw | 84192 |
|
|
28.3.2012 21:28:17
Tamta červená nebyla, ale já zkusila jednou do něčeho krapet dát, do polívky, a byla to dost krize na to množství. Tak aktuálně nevím přesně.
Normálně mě nenadýmá nic. |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
28.3.2012 20:47:34
TAk jsem schválně zkusila spočítat, kolikrát jsem dneska kojila, vyšlo mi to 6x, z toho 2x v noci.
Luci, ten boxovací pytel, to vůbec není špatný, máš s tím osobní zkušenost? Nepotřebuješ na to rukavice? Že bych si ho přála k příštím vánocům? Jinak samozřejmě na vztek pomáhá být v pohodě, nebýt sociálně frustrovaná, mít dostatek spánku a času na sebe - to pak člověk zvládá spoustu věcí s nadhledem, že? Vše co nám, matkám chybí. Katko kultivovaně - mě často pomáhá odejít a ono to ze mě vyprchá nebo máme nějakou tu petku a dobrý je taky třeba říct, teda já mám takvej vztek, fakt jsem naštavaná, ono to docela pomůže, když to člověk řekne nahlas |
| maw | 84192 |
|
|
28.3.2012 20:36:13
Luci,
na záchvat po lžíci čočce ve velkým hrnci zeleninový polivky jen tak nezapomenu... Takže radši nee. A B prdí po všem, jak vy jíte zelí, řepu... My oba prdíme po celeru v polívce, po brokolici... Ale to nám dřív tak problém nedělalo, celer možná trochu, ale broko vůbec... Když to problém nedělá, čočka je zdravá... Já bych asi luštěniny do roka moc nee, jenže zase jíte jinak... Takže ono to záleží na rodinných zvyklostech a dítě je zvyklé prenatálně a z mlíka. Česnek pokládám za nejzdravější plodinu vůbec, akorát je to teda síla... No co, ale když madam Marta ho jí od půlroka syrovej rovnou, co byste si trochu nedali... Mně to přijde dryják, ale když odvaří i mě (ne že bych ho nejedla, mrzí mě, že nemůžu víc, ale nemůžu). |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
28.3.2012 20:25:37
Evi my zacali tak nejak varit az s Klarkou. Proste clovek musel zacit. Takze neboj. Oo to prijde
![]() |
| Evikno+Valerinka | 110426 |
|
|
28.3.2012 19:46:25
Tak já zatím kojím,ale nevidím to na dlouho, za dnešní den, 3 krát usnula s flaškou sunaru, asi jí zachutnal
))Jinak díky za tipy, no ono se upřímně u nás moc nevaří, a už vůbec zdravě ![]() ![]() Já před den se něčím odbydu a pak vařím manžovi furt to samé dokola, on je totiž hodně vybíravej a zeleninu tu nejí skoro vůbec. Teda holky, už ani nevím a nechce se mi to hledat co jsem měla těma kamarádkama na mysli - ale asi si myslím to, že kojí ještě ve 3 letech po nocích a dítko to ne a ne odnaučit, asi tohle, pač si vzpomínám, že jsem psala že jsem ráda, že se Valča pomalu odstavuje ![]() Jinak NUNU golfky máme už doma, jupíí a jsou parádní.Dnes jsme byli za babí v nemocnici, takže jsem je poprvé projela, do našeho pidi auta by se vešli klidně 4 ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.