| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1630] Názory 16311640 z 22350  [Dalších 20710 >>]
Kacatko-75 13776
28.3.2012 17:17:12
Joll- fotky pekny- urcite si vyberete- ja mam favorita LEinku s tim kocarkem. =)

Luci81+Klárka+Jeníček 30166
28.3.2012 16:06:10
Maw pouziva cervenou cocku a cesneku jen zdibec. Myslis ze spatny?
Jinak take nevarim v UM takze ani brkasi maly nemel. I kdyz by uz mozna mohl.
Reci jen mame rok za dvermi
Katka+3 kluci 79533
28.3.2012 15:21:40
Káč, o uspávání vícero dětí mi povídej. Tadeáš teda unaven usíná rychle, ale pokud ho ti dva řvouni vzbudí, tak uspávací rituál znova a znova a je to na prd, že se čas krátí, abych mohla být s těma dvouma, ale tak jdou spát za asistence tatínka. Horší je,když manža je na hokeji a uspávám sama, někdy se to podaří zaklidit všechny tak akorát včas a někdy je to na palici, lítám pak jen mezi pokojema ~a~

K té kaši, bych se nebála, když to není velké kvantum a denně. Já třeba UM na vaření nějakého příkrmu nepoužívám vůbec.
Katka+3 kluci 79533
28.3.2012 15:14:24
Hi hi, válečný pokřik a přicucnutí ~t~~t~~t~ U nás se nemluví, u nás se baští, pokud to jde, tak rukou žmoulá druhý prso, ale jelikož ten čudl mám dosti citlivej a kozosajka má drápky, tak ho dlouho nenechám a hračku schovám ~:-D
Kacatko-75 13776
28.3.2012 15:10:30
Na vztek je dobry box nebo kickbox :-) obcas jsem ve fitku dosla na class a teda je to super uvolnovac stresu a vzteku. Uvazovala jsem ze si pytel koupim domu - je to super i na hubnuti.

Kojeni- kojim staleba docela dost. Mezi kazdym jidlem, nekolikrat za noc, kdyz ma zizen.... Ms se dostavila presne 9 mesicu po poeodu- jako s Tomaskem. Presny.

K jidlu- mala miluje repu. Taky ji jen podusim s nejakou zeleninou co mamw doma- rozmixuju. Vcera mela kousicek sekane a br kasi. Az potom jsem si uvedomila ze v kasi je mleko- ale moc toho nemela.

Diky za postrehy o spani. U nas teda porad stejne- uspavani trva a dost se budi . To uspavani me nevadi- ale kdyz jsem sama s detma doma- tak potrebuju ulozit jeste Tomika- on se osprchuje a pod sam- ale tak bych chtela trochu vic byt s nim- a kdyz ta jesterka ne a ne zabrat. :-))
maw 84192
28.3.2012 14:26:58
Wis: "prso akorat prohmata, olizne bradavku a pak prstickem do bradavky stoura a jeste se na me svudnicky usmiva ~t~ -" -- jako u nás, akorát že u nás následujě vítězný válečný pokřik a následné PŘICUCNUTÍ. Opakuje několikrát, baví.

Tady to jede teda - čočka česnek ~e~

U nás s prvníma soustama změna stolice - hustší, jen obden, ale - kadí ve spaní (dopol) - to neznám, co s tím????

A já zas u Katky četla: "Jo, další prcek, tak u Nás proč né" - ale že mi ta úplná pohoda s nadšením úplně nepasovala, tak jsem četla ještě jednou a lépe. ~t~

Takže Katko, jako Ty seš zvědavá, kdo tu bude s Tebou kojit do sta let, čarodějnice se hlásí, tak mě zajímá, kdo tu bude první těhotnej.
Že, Wis! ~;)
Katka+3 kluci 79533
28.3.2012 13:47:18
Mariko, přesně...jak dostat ten vztek ze sebe kultivovaně?! Až budeš mít recept, tak mi ho napiš, protože já bych nikdy do sebe neřekla, že jsem nějaký nervák, nikdy jsem neměla potřebu se nějak někde vybít, byla jsem klidas, ale co není může být, že. Takže postupem času a s přibývajícím věkem dětí a jejich počtu, tak se nepoznávám. Někdy na mě musí být fakt pohled, dusím to v sobě, zuřím, ta školka doma mě vytáčí a já pak tady řvu,že se zdi otřásají ~7~
MarikaP+3 82381
28.3.2012 13:12:41
Já Matějovi vařím ve vodě a pak pomačkám, ona je dost tvrdá, někdy se mi nechce mačkat, tak jí nastrouhám nahrubo na struhadle, jinak nám jí přidívám do jídla běžně nakrájenou na nudličky nebo nastrouhanou a dobrá je i syrová, třeba do salátu.
Ještě k tomu vztekání, Eli se taky neválí po zemi, to ne, ale cloumá to s ní hodně, zatíná zuby,pěsti, fakt je vidět, že s tím třeba i bojuje a když říká ty věty, tak ve skutečnosti myslí něco jinýho, protože, mě to většinou naštve, tak opravdu odcházím a to hned otočí a říká zase neodcházej, já tě chci apod., prostě si s tím moc neumí poradit.
Wis - souhlasím, že věci za to nestojí, já bych dala nevím co, abych se nevztekala, nesnáším to na sobě, ale občas mě věci tak vytočí, že mám chut něco rozkopat. Nejhůř nesu to, že mě děti při tom vidí a učí se to ode mě. Když máš povahu, že Tě věci nerozčilují, tak to nezdravé není, špatné je, když má člověk vztek, ale potlačuje ho, ono to stejně někde vyplave, třeba v podobě nějaké nemoci. Jen je těžké se naučit, jak ten vztek ze sebe dostat nějak kultivovaně.
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
28.3.2012 12:54:41
Katko dekuji, zkusim to.
Katka+3 kluci 79533
28.3.2012 12:33:03
Luci, já ji dělám jen na páře nebo povařit ve vodě..jako ostatní zelenina ~;) Nakrájou ji mám bud na tenká kolečka,aby to bylo v té páře lépe udělané, nebo kostičky povařit. Mohla bych ji ted i doma odštavnit, mám dva obrovské kusy od tatíka, jenže by mě to nikdo nepil, tak jen vařím.
[<<Předchozích 1630] Názory 16311640 z 22350  [Dalších 20710 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.