Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
28.3.2012 12:27:10
Holky a jak delate repu? S tou zkusenost vubec nemam. Znam ji jen zavarenou
![]() |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
28.3.2012 12:13:10
Joll, ještě k té řepě, jsi mě připomněla, Davča miloval šťávu z řepy, ve zdr.výživě prodávají. 700ml biořepy stálo kolem 40Kč, já mu to tak 1-2x za měsíc koupila, brala jsem to jako příjemnou změnu pití a hlavně zdravou, tak pokud chceš, zkuste. Tu dávku pak pil tak 3dny. DNeska to do pusiny nevezme
(prej, jak jsem to mohl pít) |
|
|
28.3.2012 12:11:05
Luci, díky moc za info, jsi mě tím nakopla a snad se doberem konce. Mě to odebrání mandle doporučovali na ORL už skoro před dvěma lety, ale já ho nechtěla hned nechat řezat, jsem si říkala, no jo, výmysl řezníků, hned každou zvětšenou mandličku nechat odstranovat
Ale jeho stav se nějak moc nezlepšil, spíš zhoršil, takže jí necháme odstranit. Doopravdy moc díky za veškeré info, snad to v dubnu stihnem.Joll, tak já myslela, že jsi po porodu psala, že už MS máš. Já teda zatím taky nic, ale jj, mám taky šoufky, protože tehdy u Matyho jsem to dostala přesně 10měs po porodu, kojila jsem stejně zběsile jako ted T. a zatím nic, ale tak čekám to už brzy snad. Jo, další prcek, tak u vás proč né U nás bych šla asi do kolen a manžel by si mohl začít dělat řidičák na autobus. |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
28.3.2012 11:51:09
Wis, já už taky nekojím a zatím MS nic, jen slabé špinění,tak doufám,že je to práškama a nečekáme prcka
![]() Červená řepa Leince moc chutná a přijde mi,že to jídlo nemají zase až tak moc fádní.Druhů zeleniny je dost,vždy se dá změnit příloha,přidat zase něco nového...Docela si to mixování užívám. ![]() Luci, paráda, že je Klárce takto dobře. |
|
|
28.3.2012 11:50:58
Katko jen doporucuji. Zkuste jit co nejdrive. Dr nam povolila uz zitra prochazku. Pokud pry bude ten tyden doma tak by pry stacil dalsi tyden bez aktivity. Proste ten jeden tyden je nejdulezitejsi. Pak tech 14 dni hlavne bez aktivniho sportu a plavani. Jeste dam vedet co presne reknou dnes na kontrole.
|
|
|
28.3.2012 11:32:59
Luci, měl by jet 2.května,ale ted si říkám,že tam naopak nebude možná tak řádit jako tady ve školce nebo na kole, že by na tu mandli mohl jít i v polovině dubna, pak ty dva týdny doma a pak do lázní. Nechce se mi čekat do podzimu proto,že u něj už to začíná být chronický, nosem nedýchá, chrápe a stále opakovaný katary horních cest dých. K tomu pokud by fakt musel na dvě noci do nemocnice,tak chci ted dokud nemá 6let, v červenci jak je oslaví,tak mu odzvoní pobyt v nemocnici s maminkou, i když asi bych si to zařídila i pak nějak, nebo spíš manžel, ale na hrazený doprovod už nárok nebude.
|
| Bobík* | 31283 |
|
|
28.3.2012 11:06:03
Luci, díky. Som rada, že je Klárke dobre.
Evi, aj mňa by zaujímalo, ako dopadli tvoje kámošky. Moja malá tiež odmietla prso a tak sme museli prejsť na UM. A to som chcela dojčiť čo najdlhšie... |
|
|
28.3.2012 10:45:48
Kdy jede D do lazni? Ona ta rekonvalescence je docela dlouha. Tedy kdyz pocitam tyden prisnejsi a pak 14 dni zakaz sporty. Ale dr rikal, ze sporty jako treninky a tak. Asi klasice ekreacni tolik nevadi. Ja jsem se schvalne ptala. Protoze samozrejme ve skolce klarka lita a jezdi na kolobezce a tak. Tak to pry v pohode. Pry jenne velka zatez.
|
|
|
28.3.2012 10:44:03
Katko uz vcera vecer si hrala. Cele odpoledne vlastne prospinkala. Nechtela ani tu zmrzlinu. Takze az vecer mela krupicovou kasi, jen jsem ji musela nechat v lednici vychladnout. Dnes uz je naprosto v pohode. Rikala, ze ji trosku boli v krku, ale je v klidu. Jsem moc rada, ze to mame za sebou a jsem taky rada, ze mohla byt hned doma. Za ty penize to stalo. Deti se nemusi stresovat nemocnici. Klarka by z toho byla hotova. Dnes uz jdeme jen na kontrolu.
|
|
|
28.3.2012 10:28:46
Luci a co vůbec KLárka? Jak je dnes? Já ted volala na ORL, že by nás prý vzali za měsíc, ale to je blbý, to už se bude pomalu D. chystat do lázní. Tak nevím, jestli to nakonec nenecháme až na podzim.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.