Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
28.3.2012 10:27:33
Tak jsem vás dočetla.
Mariko, tak to je krásný, jak píšeš, že si Eli už jde pro kapičky na vztek, to u nás asi taky zavedu a místo Bachovek jim nakapu citrón Jako vztek u těch našich prtat je fakt o něčem jiném jako třeba vztek našeho pětiletáka, to už se fakt dospělák často neudrží. Prostě čím dítě starší, tím je to víc na "vraždu" (prosím, chápejte, že vraždit svoje děti fakt nechci ) Zase u Davči už není takový ten dětský vzdor, jako u Matyáška, tam je to fakt to klasické vzdorovité období, že to nechci, tamto nechci, to bude tak a tak. Ale naštěstí s ním se dá vyjednávat, s Davčou ve 3letech to bylo mnohem horší, ale on je taková větší autorita a paličák.Tak koukám, další kojící matka dokojila. Tak jsem zvědavá, kdo tu bude se mnou kojit do sta let...tipuju Maw ![]() Evi, jsi natukla, že by jsi nechtěla skončit jako některé tvé kamarádky, jestli můžu vědět, jak dopadly? ...jen ze zvědavosti a zkušenosti jiných se ptám Co se týče jídla, tak ano, ono je to v tomto věku dost fádní, jídla se točí stále dokola, ale dítěti to prý vůbec nevadí, to spíš nám dospělákům. Třeba T. maso má pouze jako vývar, mixované on nechce, kousky ještě porozkouše, takže jedině takto. Jinak polívka hustá jak píše Luci- brambory+mrkev+červená čočka, já přidávám i trošku pohanku lámanku, je bohatá na rutin, v této konzistenci není hořká a polívku pěkně zahustí. Jinak třeba brokolicová polévka (dělám dnes), vždy trošku mixnu a nechávám pro něj pár kousků, které má rád. Jinak s bramborama nebo rýží, kus kusem se dá dělat fakt hodně kombinací, přidat květák, řepu aj. |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
28.3.2012 10:13:57
Evi treba misto mlecneho rezu bych radeji dala domaci pecio. Treba bananove muffiny. Pokud uz proste chces davat sladke. Cocku treba jen povar s malym bramborem. Dochut cesnekem a rozmackej. Delam i bulgur. Maso zeleninu podusim a pak zamicham bulgur. Uz vesmes muzou vse pokud nebudes korenit. Otazka je jak varite doma.
|
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
28.3.2012 9:55:32
Hm, tak já fakt už magořím. Dočítám vás a u Maw čtu:
Luci, my Ti rozumíme i bez interrupce..místo interpunkce ![]() |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
28.3.2012 9:30:31
Maso taky dávám ale né každý den, má ho tak 3-4x do týdne a moc chutná. Jen rybu jsem si ještě netroufla.
|
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
28.3.2012 9:27:50
Jupí,máme fotky. Kdo chce kouknout,může. Dala jsem odkaz do vzkazů do deníčku. Teď ještě vybrat ty nej
![]() Evi,zkoušela jsi kuskus,jáhly? Já většinou ráno snídám mléko s kukuřičnými lupínky a dnes jsem to udělala i Leuš z UM, lupínky se rozmočily,dávala jsem jí to po lžičkách a moc chutnalo ![]() |
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
28.3.2012 9:14:48
Maw - ty vztekloune
![]() ![]() , tak ja myslim, ze zalezi taky na povaze, ja se fakt vztekam malokdy a kdyz uz, tak s necim prastim, nebo upustim nejake to ostrejsi slovicko a v tu chvili si zacnu pripadat smesne....Fakt se vztekam minimalne , tak doufam, ze to neni nezdrave. Ja nevim, tak nejak si myslim, ze hodne malo veci na svete stoji za to, aby cloveka vytocily.....No a ja uz prave nekojim. Asi tak tyden. Tim jak se maly prestal budit kolem pate na mliko, ale spi az do rana, tak to u nas bohuzel padlo. On uz dlouho kojeni chtel jen v noci a nad ranem, kdyz byl rozespaly, kdyz se rano probudi a je uz opravdu vzhuru, tak prso akorat prohmata, olizne bradavku a pak prstickem do bradavky stoura a jeste se na me svudnicky usmiva - ale nepije Skoda, taky jsem chtela kojit aspon az do roka, navic pri frekvenci kojeni dvakrat v noci se dostavila i MS, konecne se mi prestaly nalivat prsa mlikem a po 9 mesicich jsem mohla chodit bez vlozek v podprsence....No ale nechce, tak nechce, on vlastne nikdy nebyl nejaky prsni zavislak, prso nikdy nechtel, aniz by mel hlad, nikdy u nej neusinal...... |
| Evikno+Valerinka | 110426 |
|
|
28.3.2012 9:13:05
Luci tak vařím "svíčkovou" pro Valušku, díky za tip, pokud máš ještě nějaké šikovné receptíkym tak šup sem s nima
![]() Jinak jsem dala Valče teď před spaním flašku se sunarem, a kupodivu ho pije dokonce usnula s falškou, hihihi. Ale nechci vidět tu postýlku až se vzdudí![]() |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
28.3.2012 7:36:53
Tak nastest Klarka se nikdy nevztekala natolik, ze by s sebou nekde placla nebo na me kricela jdi pry, nech me byt a podobne. Ale ja bych objeti take nechtela. Potrebuju spis jit nekam kde muzu byt sama.
|
| maw | 84192 |
|
|
28.3.2012 0:39:29
Jo, tak to na mě nezkoušej, to je jako dát na sopku pokličku
![]() Jednak jsem dost autonomní, druhak když mám přetlak, potřebuju upustit páru a ne se nechat svázat. Jednou jsem se nasr. tak, že jsem celej den vydržela bouchat omítku. To je efektivní upouštění páry. |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
27.3.2012 22:50:18
Mě osobně taky začalo točit to vztekání až u staršího, když ječí vzteky, plácá okolo sebe ručkama, dupe nejvíc, věty "nech mě,nic mi neříkej, jdi pryč" to jdu do vrtule, no ale určitě není správný ty negativní emoce potlačovat, u nás se bouchalo pet flaškou a ted dostala Eli k vánocům houpacího koně, co při plácnutí do zadku zařechtá, tak si vybíjíme vztek na něm, taky hodně pomáhají již zmiňované Bachovky, Eli už je naučená a vyžaduje kapičky na vztek.
Maw,zajímavý, mě obejmutí při vzteku nevadí, naopak, já třeba nemám problém s tím nechat se politovat (blbý, já vím ),le naopak bych vraždila, když mi někdo říká, at se nevztekám, stačí náznaky, pohledy atd., no moje máma, ta je vždycky chytrá,když jsem vytočená,ale když jsem byla já malá, tak mě vláčela po schodech a podobný hysterie, ted ví najednou všechno líp než já. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.