| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1660] Názory 16611670 z 22350  [Dalších 20680 >>]
maw 84192
27.3.2012 21:27:13
Luci, já právě myslím, že malé děti se často vztekají a vůbec nechtějí zlobit, o tom nemají pojem. Něco chtějí a ono je to jinak... Toť část.
A další část, že se vztekají, když jim nerozumíme.

Mně osobně už nějak netankuje, když se dítě rozčílí, já si taky potřebuju kolikrát upustit páru... Tak ať se čílí, když potřebuje... (Samozřejmě později nehodlám tolerovat ničení věcí, útok na jiné osoby, psa ap. ale sám do luftu... Vždyť je to i zdravé.
Nabízej, nenuť, oni taky můžou mít regres, že něco ne, když předtím jo, když mají vývojový skok dopředu.
Myslím, že Páťa jí toho dost, když ještě i kojíš, nic mu chybět nebude, tak já bych si nedělala těžkou hlavu... Nabízej, uvidíš, za týden dva se Ti předvede. Nebo čeká na čerstvé ~;)

Membrána - teče nejen to nasáté, fakt.

My se Evi neurazíme, já chtěla do roka taky kojit, plně ~t~ ~;)
~;)
Tady se můžeš svobodně vyjadřovat a kojit celý rok je krásný!
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
27.3.2012 16:28:46
Maw u nas ano. I kdyz ho nepreferuji kazdy den ani nejak zavratne mnozstvi. Maly ma rad treba i cocku takze i maso nekdy nahrazujeme takhle
maw 84192
27.3.2012 16:23:02
Tož maso dáváte, koukám?
Já že mi krade z talíře...
27.3.2012 15:55:11
Evi myslim, ze uz muze omacky treba s testovinkami. Ja jsem predevcirem treba delala svickovou. Meli jsme telecimsvickovou tak jsem si kousek urizla a lehce ho osmahla. Pak dala mrkvicku cibulku a malicko celeru, osmahla a nakonec vratila maso. Podlila a chvilku dusila. Pak jen omacku rozmixovala a chutnalo to moooc dobre. Jeste dala malicko tymianu a udelala k tomu malicke testovinky
Evikno+Valerinka 110426
27.3.2012 14:01:49
Díky Maw, dnes za ní jdeme, už je v Mostě, předchvilkou jí převezly.Add jídlo a ostatní, už mi docházejí inspirace, musím koupit nějakou kuchařku.Mléčný řez poprvé dostala od babí před týdnem, vozí jí ho známá z Německa.Sušenky nedávám, ona se teď navykla jíst sama, takže chlebík, řez, vše na kostičky, ona je štastná, že může kousat.To samé jablíčko, banán jí skoro denně, k tomu přesnídávky, jogurty(dětské) či bílé míchnuté s přesnídávkou. Chlebík dávám asi týden, rohlík měla snad jednou, já je domů moc nekupuji.Ze Sunaru jsem uvařila "sladkou rýži" ryži uvařenou s sunaru a míchla jsem do toho jablíčka a švestky.
Včera jsem vařila hov. vývar z nudličkama, ale jak říkám, chybí mi inspirace k vaření, už fakt nevím.
Wis ten Sunar se tedy pokusím nabízet více, ale ona moc flašku zase nepreferuje, jsem ráda, že mi vypije alespoň večerní kaši, před měsícem to pro ní bylo něco nového, ta flaška, ale teĎ to všude cintá, zase jsem párkrát dala na lžičku, pač tekuté nechtěla. Chjo, prso dnes měla asi 2 krát, to je co říct, včera se na něj šklebila a dělala u toho psí kusy:-) Musím jí nějak naučit, pač chci kojit do roka a je lepší, když ona už tolik nechce to utnout než potom dopadnout jako několik mých kamarádek. Můj názor, snad se někdo neurazí.
Silva81+chlapeček 104438
27.3.2012 12:59:39
"Plastovou membranou" myslim takove to gumove "tesneni" ~t~
Silva81+chlapeček 104438
27.3.2012 12:57:55
Maw ale on drive to strouhane jablko jedl hezky a rad. Jen ted proste chyta nejake moresy ~;)~d~. Ja ale myslim, ze ovoce by jist mel a nechci mu davat jen banany. Treba se taky rozhodl, ze nebude jist polivku (driv jsem nedelala, neni na to zvykly) - takze kdyz udelam husty vyvar, tak tu tekutinu stejne musim slit a udelat mu z toho tu jeho kasovitou konzistenci. On jinak neji spatne - treba zeleniny k obedu sni proste tolik, kolik mu nalozim, rohlik ano, ale s lucinou ne, nepomaha ani to, ze to jim i ja. Totez s jogurtem. U neho nijak zvlast nefunguje to, ze by chtel jist to co my. Kdyz mam neco co muze zkusit, tak mu to dam, ale jist bude stejne jen to svoje oblibene....Jako me to zas tak moc netrapi, treba ta lucina, ale ovoce bych chtela, aby jedl. Takze budu nabizet ale nebudu nutit, asi tak....Avent jsme meli ten co Luci a netece, jako ano, kape, kdyz s nim mava, ale louze? Vsak na to je tam takova ta plastova membrana vevnitr (nevim, jak to nazvat :-) ) - a ta pusti jen to, co nasal a nedopil a nechal jakoby "za branama membrany" ~t~, takze louze, nevim, jak by to tu vodu pustilo ~d~....Podle popisu kapani souhlasim s Katkou. ~;) A to Nuby ma taky tu gumovou savicku, ne? To se mi zda spise pro mensi deti.~d~
MarikaP+3 82381
27.3.2012 12:32:53
Luci, určitě máš pravdu, já se na Elišku taky zlobím, když se zvteká a na nás křičí, ale zkus se na to podívat i z jejího pohledu (není to vůbec lehký, taky se někdy zlobím a nedokážu to)ona ten klacek asi opravdu moc chtěla a nesměla si ho vzít, kdybys měla věc, kterou moc cheš a musíš jí na ulici zahodit, tak bys byla určitě taky naštvaná. Jinak u nás to platilo právě, když byla Eliška menší, tak okolo roku a měla vztek, tak jsem jí vzala na klín a pomazlila.
Ještě k té výchově, já v tom zase nevidím úplný rozpor, dát dítěti najevo, že tohle ne, ale taky ukázat, že mám dítě pořád ráda. Ujasnit si, že tohle se nedělá, asi ti to bylo líto,ž e musíš zahodit ten klacek, tka pojd, chceš obejmout?
27.3.2012 12:16:12
S tim obetim si myslim, ze to bude platit na starsi ditko. Jenicek by to nepobral tak jak bYch si prala. Podle me. Larka uz je rozumna a rozodne by to uvitala. Jen mi prijde divne, ze kdyz se dite vzteka a me nejak zlobi tak ja ho za to jeste obejmu. Jasny, se starsim ditetem si to vysvetlime. To si umim predstavit. Jen tedy u neceho. Priklad: byli jsme na prochazce a Klarka si sbirala klaciky. Nedovolujeme ji je nosit domu takze vzdy nechavame venku. Naposledy bylo videt jak je vzteky odhodila. Sice chtela na travu, ale malem se trefila na jednu pani. V tom pripade by mi bylohloupe ji objimat a ptat se ji co ji rozcililo. Dostala vynadano. Protoze takhle se chovat nesmi.
maw 84192
27.3.2012 12:02:22
Hrneček máme stejný jako Luci dávala odkaz, a teče jak psala Joll.
Teče i když ho otočím dnem vzhůru, pokud není zcela kolmo, nýbrž šikmo dolů, tak teče. Má přeci tu dírku na vzduch, tak je jasný, že poteče, asi jako kondenzovaný mlíko z piksle s 2 dírkama. Vzduch tam, tekutina ven.
Je to jedno Katko, můžu prvně mávat, nebo napít a mávat, teče.
Dostali jsme ho darem...
Já taky potřebuju, aby pil z hrnku, z flašky ap., protože je to praktičtější, ale doma u jídla by mohl i sám... Takže picí hrneček dostává do vany.
[<<Předchozích 1660] Názory 16611670 z 22350  [Dalších 20680 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.