| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1680] Názory 16811690 z 22350  [Dalších 20660 >>]
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
27.3.2012 11:32:44
Holky mame tento a rozhodne netece. http://www.aventbaby.cz/kouzelny-hrnecek-260-ml-s-drzadly-de-magic-cup
Jollajda+ Lea 98439
27.3.2012 11:26:36
Mariko, tvoje rada trošku asi vychází z pevného objetí. Teď o tomhle mám půjčenou knížku a začínám číst a nepřijde mi to jako úplná hloupost. Jen to asi musí být hodně těžké na psychiku rodiče,vydržet.

Lea pořád pije z cucátka od Nuku,ale začínám přemýšlet o nějakém novém pítku, prtože u něho je silikonové a to se mi nezdá pro roční dítko ideální. Máme i láhev s takovým tím sportovním uzávěrem,dávám z ní napít každý večer před převlíknutím do pyžámka, protože pokaždé je z něj totálně zlitá.

Avent jsme měli jako dárek od tchánovců,tekl šíleně, mohla jsem vždy celou převléct. Kdyby byl odsud,šla bych reklamovat,ale byl to dárek z Německa. Tak teď přemýšlím,jestli ho ještě jednou nezkusit a nekoupit~d~

Luci, paráda,že už to má Klárka za sebou!~x~
MarikaP+3 82381
27.3.2012 11:14:41
Tak s hrnkem jsme na tom podobně, pije prostě ze skleničky, protože jakýkoliv pítko gumový je skvělý, ale na kousání, nikoliv na pití.
Občas zkusím i sportovní uzávěr, docela dobře mi to ted pil na výletě z té zdravé láhve.

Ke vztekání - já doporučuju - možná nezvykle - dítě obejmout, říct mu, Tebe něco rozčílilo, vid? ono je to pro ty děti asi dost těžký, setkat se s touhle emocí a když byla Eli malá a opravdu se vztekala (o dost později, to bylo určitě až někdy po roce). Zkusím si uvědomit, co cítím já, když mám vztek:frustraci, bezmoc....
Dodnes při vzteku, když se zeptám, jesti nepotřebuje obejmout, tak často otočí a chce potulit, jen je těžký ovládnout se, protože její vztek vyvolá i můj vztek, když to překonám a vzládnu to v klidu, výsledek je o dost lepší než když mě naštve a seřvu jí, ať se nevzteká.
27.3.2012 11:06:17
Ted to po sobe ctu. Fuj. Mela bych pouzivt diakritiku a oddelovat vedlejsi vety :-)
27.3.2012 11:04:42
Zapomnela jsem napdat, ze uz v 9:30 jsme byli doma.
27.3.2012 10:48:03
Wis doufam, ze se Evicka nebude zlobit:-) me tedy Jenicek ji jen ochuceny jogurt, ale kupuji jen ten Jihocesky ve skle nebo holandii a micham to jen opatrne. Proste na dne zbyde jeste ta prichut. Ale kysely mi ho nikdy nechtel.
27.3.2012 10:45:29
Tak nastup na operaci byl v 8:15. Sli jsme na sal vsichni i s Jenickem. Pavel drzel Klarku v naruci a drzel ji masku dokud neusnula. Pak jsme odesli a za 25 minut jsme sli za Klarkou na pooperacni pokoj. Pomaluse tak 20 minut budila. Mezitim nam sestricka rikala co a jak. Museli ji zaroven vycistit obe ouska. Mela tam tohopry dost mandlicku pry take mela velikou. Tak snad to pomuze. Ted spinka. Cekame co se bude dit dal.
Jinak to vztekani u Jenicka ustava. Vcera to uz bylo klidnejsi. Take jsme byli cely den venku. Odpo i na hristi. Tak doufam, ze ten vztek byl jen k te nemoci.
Silva81+chlapeček 104438
27.3.2012 10:40:40
Jejda Evi, omlouvam se, ze o tobe pisu ve treti osobe, nevim, co me to napadlo, vypada to hrozne, spis jsem tim jakoby odpovidala Luci....~f~
Silva81+chlapeček 104438
27.3.2012 10:38:31
Tak mlecny rez me taky prekvapil, ale spis proste proto, ze je sladky a zbytecne se na to dite bude ucit, aniz by mu to prineslo cokoliv dobreho, ale nebezpecny asi nebude ~;) (Teda nevim, pokud hlavni slozka neni tvaroh, to by asi vazne vadilo, ale tipuju, ze to bude spis ze smetany)....Tak kazdy na to ma jiny nazor a ja respektuju, ze si to Eva dela po svem.
Jen me prave prijde jako rozpor, ze nechce, aby byla Valinka burt, tak prave proto bych mlecny rez nedavala - proto ja Patrikovi nedala jeste ani susenku, ja myslim, ze takove veci se dite nauci jist kdykoliv, ale pokud ted zacnu davat treba ochuceny jogurt, tak ten bily asi uz nikdy chtit nebude, nevim, proto mu ho porad nabizim a cekam, ze si na tu chut zvykne, stejne jako si zvyknul na UM. Ale mozna me praxe vyvede z omylu ~;)
Bobík* 31283
27.3.2012 10:31:02
Ahojky,

tak mi so spánkom nemáme vôbec žiadne problémy, ťuk, ťuk.

Vstáva okolo 6-6,30hod, dostane cca 120ml UM, potom má chleba, alebo jogurt,+ ovocie, okolo 9,30 ide spať, položím do postieľky, dám čaj, napije sa a odídem. Rozpráva si a zaspí. Vstane má obed, pred poobednňajším spánkom má buď ovocie, alebo jogurt, záleží čo mala do obeda.. ide spať pred 15,00, vstane má kašu okolo 16,30-17,00 a pred spaním 210ml mlieka. Zaspáva sama...~s~
[<<Předchozích 1680] Názory 16811690 z 22350  [Dalších 20660 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.