Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
27.3.2012 10:30:22
Holky, ja ten nocnik vubec nehrotim, spise mi jde o to, aby pochopil, na co slouzi....Vcera uz vecer neplakal, naopak se hrozne chechtal, mysli, ze je to takova nova hra, ja ho na nej posadim a on musi seskocit....Porad mu rikam, ze tam musi delat cury cury, ale evidentne mu to nic nerika....
![]() Taky myslim, ze ten nocnik mame opravdu debilni, jako na pohled krasny (dostali jsme od kamaradu nejaky Hoppop), ladi nam s kuchyni , ale myslim, ze poridim nejaky uplne obycejny....Maw - ja jsem tady taky psala, ze nam ten Avent netekouci netekl, teda obcas neco ukapnul, ale spis to bylo tim, ze s nim Pata vecne mlati o zem, je pravda, ze piti pres nej je narocnejsi nez pre Nuk, co jsme meli predtim, takze v konecnem dusledku Patrik pil trosku mene nez driv. No kazdopadne mu asi moc nevyhovoval - v sobotu ho mel v kocarku a nekde ho asi v Hornbachu odlozil tak nenapadne, ze jsme si toho ani jeden nevsimli.... Tak taky zvazuju, co mu koupit - z hrnicku trenujeme, ale zatim to na samostatne piti fakt neni, zdravou lahev zatim taky nezvlada, tak nevim, asi znovu ten Avent ![]() Usinani naseho mazanka vecer probiha bud tak, ze si s nim lehnu a koukame na promitacku, az usne, nekdy ho polozim do postylky a staci, ze ho drzim za ruku, zalezi jak je unaveny....Na jidlo uz se nebudi, ale i tak se budi dost - nez jdeme spat, tak k nemu nekolikrat musim, pohladit, dat dudlik nebo jen chytnout za ruku. Kdyz se zacne budit a my uz spime, tak se proste prestehuje k nam a pak spi v klidu az do rana (vetsinou) - nekdy nad ranem place, kdyz se probudi a nejde mu usnout, ale vetsinou to trva jen chvilku. Vztekani k nam nastesti jeste nedorazilo, spis je v posledni dobe takova vesela kopa, porad se chechta, rozesmeje ho kazda blbost.... ![]() No a s jidlem me zaclo zlobit hlavne to, ze prestal jist nastrouhane syrove jablko, zuzla ho jedine vcelku, nastesti uz to docela zvlada, ale i tak, kdysi snedl cele jablko, ted ozuzla ctvrtku, ovoce ji jedine podusene, nebo takove ty 100% ovoce koupene, ktere mu proste davat nechci, jen vyjimecne na cestach...Jo a banan, ktery mu taky moc casto davat nechci. Dobre ji kupodivu obedy, obzvlast, kdyz je tam maso a pak miluje krupky a rohliky. Ovsem nejoblibenejsi je porad asi Sunar (Evi me ho taky strasne dlouho odmital, ale porad jsem nabizela, az jednoho dne proste vypil celou lahev - ted pije dvakrat denne sunar ze sedmi odmerek + kase kterou davam do Sunaru ze sesti odmere) - akorat si nejsem jista, jestli ma smysl mu porad davat hypoalergenni, kdyz uz mu davam jogurt?? No i kdyz jogurtu taky moc nesni, tak pul kelimku a musi byt zamaskovany v necem sladkem, treba v bananu, nebo v presnidavce Ja mam prave pocit, ze by mohl jist i trosku vice, nez ji, nevim, jako on by mohl jist porad krupky, rohliky a Sunar, ale moc nechce nic noveho, jako rohlik s lucinou do nej proste nedostanu.....![]() |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
27.3.2012 10:27:26
Tak jsme doma. Doctu a budu reagovat. Jen tedy musim reagovat na Evicku. Ja myslela, ze davam Jenickovi uz hodne druhu jidla. Kolikrat jako i vic nez by mel. Ale mlecny rez by me fakt nenapadl a to ho mame doma denne. Klarka ho ma rada. Ale tohle bych se fakt bala.
Jdu docist a napsat co a jak |
| AsiD | 110366 |
|
|
27.3.2012 9:51:29
Lei, díky moc za info. Dejte vědět, jak bude nějaký náhradní termín a kde - kdyby to bylo v rozumné vzdálenosti, určitě bych se s váma ráda viděla/poznala
Jinak s tím usínáním jsme na tom hodně podobně, taky jsem zkoušela prso nedat, jenomže je hned na nohou a z pláče je schopná přejít do řevu (nevím, jak dlouho by to vydržela - zatím jsem to většinou psychicky nevydržela já a to prso prostě dala). Pořád se uklidňuju, že stejně zatím kojím a až prso nebude k mání, tak snad už bude mít víc rozumu, aby se jí to dalo vysvětlit a nechala se ukecat k poklidnému usnutí i bez něj![]() maw - hrníčků jsme vyzkoušeli hodně (s prvním, i s druhým), ale nakonec tekly všechny (asi částečně i tím, že děti s nimi nezachází právě šetrně) - asi nejdéle nám vydrželo dvojbalení tuším z Tchiba. |
| Evikno+Valerinka | 110426 |
|
|
27.3.2012 8:55:16
U nás právě to UM nefrčí, nechce ho, takže je to asi v normě, samozřejmně křupky baští celý den, plus pije čajík.TeĎ je v postýlce, dá svojí hoĎku a asi půjdeme ven.
Jinak jsem to napsala špatně, babí jako Valušky babí, manželovo maminka, 47 let:-( Ale je v pořádku, byla v Ústí pročistit cévu, dnes jí převážejí do Mostu, chjo |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
27.3.2012 8:51:32
Evi, k tomu jídlu.Lea ráno po probuzení ,kolem 7hod. vypije 150ml mléka,kolem desáté sní třeba celý banán nebo takovou tu malou skleničku od Hami ovoce, v poledne má oběd, kolem třetí další svačinka-většinou bílá Holandie a do toho zamíchám nějaké ovoce-kelímek má na dva dny nebo chleba s Lučinou. Kolem 17.hod vypije 250ml kaše a těsně před spaním kolem 20hod. 150ml mléka. Do toho přes den baští křupky nebo třeba v kočárku sní půl rohlíka. Ještě tak před měsícem jedla víc, při nemoci skoro vůbec,teď se to už vrací do normálu. Tak nevím,jestli jsem nějak pomohla...Akorát si vzpomínám,že když se rozlezla a začala chodit kolem nábytku,začala i více jíst.Prostě vydala víc energie,tak ji zase musela nabrat
![]() Lea se teď naštěstí už nevzteká a pokud ano,spíš kňourá a to znamená, že chce mě nebo že je ospalá, to už poznám,takže jde spinkat a po probuzení je zlatá. Se spaním je u nás potíž ta,že jak byla nemocná a nemohla moc kvůli kašli spát,spala s námi,zvykla si a teď se v postýlce o půlnoci probudí na mlíčko a pak už tam být nechce,takže spává s námi. Neskutečně se ale vrtí,většinou spí tak,že nohy má u D.hlavy, hlavičku u mé hlavy,my namačkání na krajích postele, takže zase musíme začít trénovat spinkání v postýlce. Babičky je mi líto,snad to bude dobrý a bude zase brzy doma ![]() |
|
|
27.3.2012 8:37:37
né že bych jí chtěla něco odepřít, ale už si zvykla na tuhou stravu, takže prsem jí neošálím.Až se vzbudí dostane nastrouhané jablíčko a pak až obídek zeleninku a pak jedeme za babí do nemocnice, měla včera infarkt
![]() |
|
|
27.3.2012 8:36:23
Ahojík holky, tak jsme se dočkala i já.Po skoro 11 měsících mi Valinka spinakala celou noc bez probuzení:) usnula v 19:30(jinak chodí spát ale dříve) a vzbudila se v 5:30(s tatínkem) dostala cucnout a spala do 6:30.
Co se týče vztekání, pozoruji poslední dva dny, včera teda extrém, udělala bobek do nočníku(já do něj dávám trochu teplé vody, mamča mi to poradila , utírám jí zadek, chci dát plínku a ona se sápe po nočníku, dala jsem ho stranou, strašněj řev, vztek, až se z toho bacila do hlavy, takže dvojnásobný.Grrr, musím naštudovat, mám půjčené nějaké chytré knížky, co se s tím dá dělat.Add usínání, na to my také pomohla knížka, kterou jsem tu už prezentovala. U nás to probíhá, napapá se(prso už přes den nechce, dám do postýlky, buď si chvilku hraje, nebo kňourá(pokud je řev, tak vyndám, znamená to že ještě není její čas, a usne sama, aŤ je to ranní, odpolední či večerní spaní. Jinak už je tááák velká, chjo, začíná se mi stýskat po tom miminečku, ale zase teď je s ní větší legrajda.No jsem se nějak rozepsala, Valča tu patlá chleba úplně všude to je furt ham ham, to slovo slyším celý den, opravdu hodně papá, nevím, nemám to s kým porovnat.Ráno v 6:30 měla mléčný řez, pak jogurt, teĎ má kousek chleba, půlka z toho je na zemi a mlátí mi tu talířem, ře chce papat.Jako 3 jídla a je 8:30. Já vím, tady jsou skorem všeci děti ještě plně kojené tak jdu pátrat jinam.Opravdu z ní nechci mít buřtici:_( |
|
|
26.3.2012 22:43:24
Jinak u nas usinani jednou dopo. Tak hodinu nekdy hod a pul. Snazim se ho ulozit. Kdyz lezi tak hladim zpivam. Kdyz se vzpouzi tak odchazim. Prijdu kdyz se zklidni ulozim a tak. Ted po nemoci usina na dve hodky. Pak jeste odpo jednou. Pokud jsme doma tak mame stejny zpusob jako dopo. Pokud jsme venku tak v kocarku. Je mu jedno kde usne hlavne musi mit plenku. Miluje smrdlani plenky po obliceji
|
|
|
26.3.2012 22:36:14
Maw nam od aventu netece. Mame avent pak obyc tekouci od tommee tippee, ten ma moc rad ale jak tece tak mu nenechavam na samostatne piti a pak miluje sigg lahev. Takze stridame.
|
| Lei | 37503 |
|
|
26.3.2012 22:34:50
Luci, držím palce, ať to jde hladce!!! dej vědět, jak jste dopadli!
AsiD, zdravím . Sraz byl nakonec zrušen částečně kvůli nemocnosti potenciálních účastníků, částečně to haprovalo, neb v penizonu se neukázali jako nejlepší organizátoři. Další předběžný termín je v úvaze v červnu, myslím, ale zatím jsem nic konkrétnějšího nezaznamenala.maw, tak M Avent neteče, ale ona má opačný problém, neumí tahat přes to kouzelné zařízení, co způsobuje to netečení, takže jí ho musím vyndávat, což jaksi pak postrádá smysl, že . pořídila ho babička, já M koupila úplně obyč pítko české tekoucí nekouzelné, takže to jen pod dozorem, ale z toho pije ráda, nebo pak z hrnečku. nic, s čím by mohla manipulovat sama, zatím nemá (teda v létě venku může manipulovat se vším vyjmenovaným, že .mariko, jsme na tom stejně s délkou, a také si jako Ty myslím, že je M delší než těch 70, vidím také, že jí jsou věci krátké...u nás teda už M měřila sestra vestoje klasicky u metru na zdi. dnes i včera M krátce stála bez držení , takže jedeme z kopce, za chvíli už ji asi neuhlídám vůbec.usínání: dopoledne odpadá cca v deset tak na hodinu, odpoledne taky tak nějak, kolem půl třetí - během dne je to většinou po nakojení nebo usne babičce na procházce v kočáru; večer vytuhne při kojení, případně ji muž uhoupe v kočárku - budí se v noci ovšem dost, poprvé naštěstí až po půlnoci, pak dle okolností, třeba dnes to bylo hodněkrát, možná druhý zub???, bohužel v noci neusne jinak než po přiložení k prsu, jinak si v postýlce stoupne či klekne a usedavě brečí a kvílí...nevím upřímně, co s tím, zatím to nechávám být a přikládám...vybrečet - ona prostě brečí a brečí, mně jí ani není tak líto, jako že si myslím, že to není extra zdravé pro dítě - vyčerpá se tím a stresuje ho to... a tak si šiju bič, zkusím ji nechat chvíli plakat, pak stejně zjistím, že to nezabere, a ona tak jen zjistí, že nakonec podlehnu a prso jí nabídnu...Joll, , jak psaly holky, škoda, že si A není schopna přiznat, jaké má štěstí, že jsi Štěpu tak krásně přijala. a to, jak D přála, ať se mu nedaří, fuj, to je vyloženě nepříjemné, musí v sobě dusit hodně negativních emocí, vlastně to vysvětluje její chování celkově (klacek v sáčku), prostě není racionální, spíš by sama potřebovala pomoc. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.