Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| maw | 84192 |
|
|
26.3.2012 20:59:24
Já se ještě zeptám na nedávné téma....
Hrníček - picí - jste tu už nějak řešily, že od Aventu teče, že? A který jste vyhodnotily jako dobrý? B pije ze sklínky, ale musím já (+ stejně se většinou trochu (víc) pobryndá) Vyhovuje mi dát mu ten picí, ať se napije sám, nebo když sám jí, ať si sám i k tomu pije, pije totiž hodně. Ale pak je celej mokrej a okolo něj louže... |
| AsiD | 110366 |
|
|
26.3.2012 20:15:27
Ahojte holky, zase jsem tu nějaký pátek nebyla, tak mám dotaz - jak to dopadlo s tím srazem? Bude něco? Případně kdy a kde?
Jinak reaguju na poslední příspěvky, dočítat toho asi moc nezvládnu, ale usínání mě aktuálně hodně zajímá U nás nejlepší večer - malá se nakojí a buď u toho vyloženě vytuhne nebo se dostane do takového vláčného stavu, kdy už není těžké ji přesunout do postýlky. Je fakt, že se v noci budí na kojení, ale první interval mi postačuje, abych měla večer aspoň chvilku pro sebe Přes den je to horší - dopoledne většinou usne tak na půlhoďku (výjimečně hoďku), ale musím ji "unosit" a po obědě chodí spát do kočárku ven, ale jak už není v pytli a je ve sporťáku, tak je kolem ní prostě příliš mnoho podnětů, aby to šlo rychle a hladce - takže nejpve jezdíme v sedě, pak ji tak nějak ukecám, aby lehla (protestuje), no a pak usne - obvykle taky půlhodinku až hodinku. Asi jsem si u prvního zvykla na větší komfort - ten usínal v kočárku bleskově a u prsa jakbysmet |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
26.3.2012 20:06:52
Maw, když D. se Š.zvonili a ťukali na dveře a ona otevřela až třeba po těch dvou minutách, tak Š. se pak prý ptal, jestli mamka neslyšela. A ona odpověděla, že slyšela, ale měla práci a nemohla otevřít, protože tatínek ho přivedl dřív...
David má Š. moc rád, hodně dlouho mu trvalo,než si zvykl nevidět ho každý den, poprvé jsem ho tenkrát kvůli tomu viděla i brečet ( znovu pak když jsme přišli o prvního človíčka). Vlastně kvůli němu jsme se na celý rok rozešli a opravdu se neviděli, aby mohl dát šanci svému manželství a hlavně synovi mít úplnou rodinu. Ten rok nepomohl, i v manželské poradně už radili, aby šli raději od sebe.Andrea už pak taky chtěla,ale nemohla se smířit s tím,že bychom měli být zase spolu. Dokonce D. nabízela své svobodné kamarádky, jen aby nebyl se mnou. Nakonec mu přála, aby se měl špatně a litoval toho, že s ní nedokázal být šťastný. proto se asi chová tak jak chová,nedokáže se smířit s tím,že se má dobře s někým jiným. |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
26.3.2012 20:04:14
Wis, výlet byl bezvadnej.Hlavně jsem byla ráda,že jsme se dostali někam do přírody a vyvětrali se. Teď v sobotu bychom rádi zase někam a v neděli pojedeme s D. do botanky,mají první otevírací den,tak tam budeme s ním. Jen jsi mě překvapila s tou změnou počasí,musím se mrnout,doufám,že to nebude nic hrozného.
![]() My to máme s nočníkem tak,že zatím dávám jen každé ráno a to od pátka. Zatím se vyčůrala vždy kromě dneška a to tak po 3min. Jen nevím,jestli nemáme špatný nočník,protože na něm sedí chviličku a hned má otlačený zadeček. Mají to vaše prťata taky? Luci,aspoň to bude mít Klárka brzy za sebou a nebudete se muset nervovat čekáním. Budu na vás myslet ![]() Kacatko,přes den uspávám tak, že si s Leou lehnu do naší postele, dám ruku a zavřu oči, během chvilky usne i ona. Dřív do mě zkoušela různě šťourat,povídat mi něco, ale už zjistila, že nereaguju,takže je klid. Já pak udělám "hradbu" z peřin a jdu uklízet. Večer uspávám v ruce nebo pokud už je hodně unavená,položím do postýlky a zase dávám ruku.Usíná téměř hned,akorát se stává,že když ruku dám pryč,hned ji zase hledá... Zatím nám takové uspávání vyhovuje,docela si to užívám ![]() |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
26.3.2012 19:08:27
Kačátko, u nás stále stejně už už několik měsíců, nakojím v půl 8 a usne u toho, vyjímečně je takovej nalomenej, tak stačí moje přítomnost, když mě nahmatá ručičkou, přes den usíná stejně nebo když někam jdeme, tak v šátku.
|
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
26.3.2012 15:01:37
Luci- tak to je super ze vas vezmou uz zira. Aspon to budete mit uz za sebou. Tak hodne stesti a at se to Klarce brzy zahoji a at to neboli.
![]() Joll- teda ta ex je teda pripad. Hruza. To je mi lito. Ad psane slovo- ja ctu vsechno s usmevem a mrknutim oka takze mi vse prijde fajn. Ale uz jsem na jinych diskusich zazila lidi co to tak nectou- pak jim ze vseho vychazi narazky a jedovatosti- ale to je jejich problem jsem rada ze tu je tolik chapavych a inteligentnich zen ) Vzteklouna mam doma taky. Chjo. A jak se naucila plakat! Heeerecka neskutecna. :) Otazka- jak vam deti usinaji? Ja si vzdy musim s Verunkou lehnout a povidame si nebo broukam - zpivam - ale driv se i nekdy zadarilo ze jsem ji polozila a zabrala hned- ted i kdyz je hodne unavena tak se prevaluje a prevaluje...... |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
26.3.2012 13:42:26
Katko bylo nam to receno. Tyden po nesmi do skolky a pak dalsich 14 dni bez sportovnich aktivit. Jeste vsechno zitra pozjistim.
|
| maw | 84192 |
|
|
26.3.2012 13:36:22
Jak to dělala?
Ona ta čůrací miska je taky pěkně studená (mám v ložnici na nočním stolku), B držím nad ní. Když ji chvíli držím nohama, tak ji zahřeju... Ale vůbec se jim nedivím. Na čůrací misku existuje textilní návlek, ale na nočník těžko. Právě, praktičtější je nočník dát na podlahu, na lino, dlažbu... Ale tam bude ještě studenější... |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
26.3.2012 13:01:48
Jo, studenej nočník, moje mamka nám ho prý nahřívala
![]() |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
26.3.2012 13:00:24
Maw, ale to jooo, já jsem ze všeho unavená
ale tak snad mě můj mozek ještě neopouští a většinu zde psáno, chápu...zatím Ono spíš, stačí abych si tady něco přečetla rychle a nepozorně,tak člověk pak reaguje jinak, ale těch gramat. chyb červíčka jsem si taky všimla, to bylo do očí teda ![]() Luci,at vám to s Klárkou dopadne dobře. Prosím tě, píšeš, že pak 3týdny né koloběžka, to jako tu celou dobu bez nějakých lehčích sport.aktivit? Abych věděla... Jinak jak popisuješ Jeníčka, tak podobně to měl T. ted po nemocnici. Tam jsem se s ním taky víc tahala v náručí, dost si teda taky hrál v posteli s Davčou, ale tak změna to byla, furt si ho někdo bral na vyšetření, krev atd.,takže pak návrat do normálu pár dní trval, i ta nechut k jídlu, ale už je to opět on, tak neboj, brzy bude zas Jeníček ok ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.