| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1710] Názory 17111720 z 22350  [Dalších 20630 >>]
MarikaP+3 82381
26.3.2012 12:58:15
Ahoj, holky, hlásím se z 10m prohlídky, Matěj má 7325g, 70cm, to znamená, že od poslení prohlídky vyrostl 1cm, což se mi fakt nezdá, protože mi ted skokově vyrostl z punčocháčů, ale ona ho dr. měří krejčovským metrem, asi jen pro formu, takže o nějaké přesnosti nemůže být řeč. Pravda je, že vypadá oproti dřívějšku boubelatě, už to není takový vyžle, ale přibývá pořád stejným tempem, takže asi ted roste do šířky :-))
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
26.3.2012 12:29:04
Wis ad nocnik. Unas uz taky nefunguje. Nehrotim. Cekam az bude zase nalada. Po te nemoci ani moc neji takze ani tolik necura :-)
26.3.2012 12:27:38
Joll to je sila s tem rodici. No nekrade se jen v Praze.
Jinak wis ja si trochu preju spatn pocasi, protoze ted budeme muset byt s klarkou doma tak at nam to neni tolik lito. V patek jsem videla klarku ve skolce drandit na kolobezce tak jsme ji hned jeli koupit a o vikendu jezdila a ted s na ni tri tydny nestoune :-(
Nak Jenicek je na poslechnuz cisty tak jsem moc rada, ale strasne se mu zmenilo chovani. Je to paradni vztekloun, ale nechutny. Takze u nas je to momentLne tak, ze kdyz ma zachvat vzteku, odnasime maleho do postylky dokud se neuklidni. Zajimave je, ze mu to vubec netrva dlouho. Darebak jeden.
maw 84192
26.3.2012 12:26:48
Takže, protože všichni moje narážky pochopily, tak už nebudu psát
"a teď to byl vtip", tak se hlavně neuražte, když se o někoho otřu anebo budete mít pocit, že to nebylo s dobrým a pohodovým úmyslem s laskavou intonací a mrknutím oka - vždycky bylo, jo?
Ať nám ty fórky neztrácejí pointu.

Já si Katko říkala, že seš asi ze všeho už moc unavená... jakož i Marika... Tak nejste, intelekt máte zachovalej
(nebo mdlej na mojí úrovni)

Wis, může vadit, když ten nočník je studenej - jako že ten plast na zadek studí.
26.3.2012 11:53:03
Ahoj hoolky tak mi dnes v pul desate volala sestricka z ORL, ze se jim na zitra uvolnilo misto na tu Klarcinu mandlicku. Takze zitra jde klarka pod narkozu. Jsem z toho docela paf. Ale co se da delat. Pokud ji to pomuze.
Katka+3 kluci 79533
26.3.2012 10:17:12
Dobré ránko.
No jo, lidi jsou nevyzpytatelní a kolikrát si říkám, že ti dva, když spolu byli vzití, tak jak se milovali, chovali se k sobě lidsky a po rozvodu je to něco neskutečného. ALe taky znám lidi, co se po rozvodu k sobě chovají mnohem lépe, než když spolu byli. Smutná je ale ta situace, jak se již k ní zmínila i Maw, že když D. Štěpu odevzdává třeba o 3min dříve, stojí u dveří a matka neotevře. To si o tom pomyslí její dítě? Že ho vlastní máma nechce pustit domů??? Tohle je k pláči ~7~ Snad si na to jednoho dne udělá Š. sám vlastní zdravý názor a řekne si, že chování jeho matky je trochu mimo. Ale tohle mě asi bolí nejvíc, když za blbosti nás dospělých pak pikají nevinné děti. Bud Š. matka dostane sama rozum nebo si dělá špatné jméno sama sobě, no. ~a~

Wis, s nočníkem to vůbec nemusíš hrotit, ono je tolik času ~;) A naopak co vím a slyšela jsem,tak hodně dětí se na nočník třeba v tomto věku naučí, ale pak přijde období, že se dítě šprajcne, nočník odmítá a ty pak začínáš s učením znova. Je to zcela běžná záležitost ~;) S brýlema to máme samé, zrovna včera mu Davídek dával na očka svoje a on to hned sundává, spíš je chce zkoumat rukama, než mít na sobě. Znám minimum dětí, co nosí sl.brýle. Jinak já je na sobě nějak nesnesu, vadí mi, takže jsem za celý život měla jedny sluneční brýle a to spíš v šuplíku a oči mám zatím zdravé. A naši kluci taky neměli, až vloni Davča. Tak takhle u nás.

Evi, no já vím, že je jedno jestli kočár za 20tis nebo za 6tis, já jen reagovala na to,že jsi psala, že by jsi kočárek za 20tis venku volně nenechala ~;) Jinak naše maloměsto je asi ve velké výhodě, tady jsem snad nikdy žádného róma neviděla a ani nevím, že by tady někde bydleli. Tady je to fakt takový poklidný kraj ~t~

Nic, my si víkend taky užívali venku, v sobotu venku dětičky na kole v Jihlavě a včera na Dalešické přehradě, udělali jsem tam klukům krásný fotky, snad mi manža něco zmenší, pošle a já vložím. Mezitím jsme vyfoukli vajíčka, kluci je pomalovali a budou dělat výzdobu, jsem zvědavá. A já jdu ted uklízet a vařit.
Silva81+chlapeček 104438
26.3.2012 9:35:16
Ahojte ~3~ Joll - to jste meli uzasny vylet - zni to bajecne, my jsme se vicemene povalovali cely vikend na terase, jen v sobotu jsme objizdeli Hornbachy a Bauhausy a chystali se na sezonu ~;). Nejak se ale nemuzu smirit s tim, ze se ma od ctvrtka znovu ochladit ~l~.
Ja myslim, ze holky to tady ohledne S. maminky napsaly vystizne, nemam co dodat. Jen vzdycky, kdyz neco takoveho slysim, tak je mi z toho smutno a nechapu to. Preci kdysi meli jeden druheho radi, tak kde se v ni najednou bere ta zast? Proc nedokaze zachovat urcitou uroven alespon kvuli S.? Fakt si to nezaslouzite a jak pise Maw, mela by byt rada, ze si D. nasel zrovna tebe.....
Jo a vykradeni tchanovcu ~a~ - no jeste, ze jsme to tady onehda probirali, jak verime v poctivost lidi....~7~
Jo a jeste jsem zapomnela napsat nase "pokroky" s nocnikem - jakmile Patu na nej posadim, tak hystericky place a nechce na nem sedet ~a~. Ach jo. Takze zatim teda nic.
Bobík* 31283
26.3.2012 9:29:05
Joll, držím palec~R^

Môj manžel má 2 deti, ktoré mu ex odmietala dať aj stále odmieta. Sú len u svokrovcov a tam sa s nimi stretávame... ale my sme od nich cca 250km.... keď tu svokrovci doniesli toho staršieho keď mal 3,5 roka, tak dala na súd môjho, že ho uniesli jeho rodičia... fakt sila... a mohla by som písať veeeeľmi veľa....
Katka+3 kluci 79533
26.3.2012 0:19:36
"lehce" dočítám, ale už frčím spát...
Maw, třetimatka to pochopila ~;)~:-D Možná divně vyzněl můj příspěvek, ale vše jsem chápala, neboj, snad ještě tak nemagořím ~t~ (i když člověk nikdy neví)
Nic, dneska přetahuju, chodím ted fakt spát dřív, ale dneska jsem byla na cvíču, tak jsem nějaká rozbouřená.
Dobrou všem a pěkný pondělí ~3~
Jollajda+ Lea 98439
25.3.2012 20:38:47
Ahoj holčiny, zdravím po pestrém víkendu:-)

K bejvalce se pak ještě vyjádřím a odpovím na dotazy,teď se mi ale nechce.

V sobotu jsme si udělali výlet do blízké vesnice, využili půjčenou krosnu od Katky a ušli asi 6km,Leinka koukala,pak spinkala,Štěpa lítat,lupou od Vánoc pozoroval mravence a další breberky, pak se i poklouzali na klouzačce a výlet se završil pohárama v restauraci.

Dneska ráno jsme jeli do Brna na to focení a naprostá paradá. Fotograf suprovej a hlavně strašně hodnej na Š. i L. Normálně se s nimi bavil,žertoval, Lea mu při loučení i zamávala a chtěla udělat berany,berany,což kolikrát nechce ani s babičkami. Nevím, do jaké míry to bylo tím,že byli s D. kolegové, ale věřím,že se tak chová i k ostatním. Fotky dnes nahraje na svůj web,my si vybereme a ty nám upraví,opraví a zašle+pošle CDčko s ostatníma fotkama. Pak se pochlubím :-)
Pak nákupy ve Vaňkovce,chtěla jsem využít ten slevový kuponek,ale smůla,neměli ani jednu jarní bundu-vše vyprodáno. Zůstal akorát takový červený kabátek za 600Kč,takže nic a to samé v Tescu, taky vyprodáno prý během pár dnů. Ptala jsem se prodavaček,když jsem marně nemohla nic najít.Jo,měli takové načančané kabátky,ale já si spíš představovala něco sportovnějšího,prostě normální bundičku. Tak uvidíme,zatím bude chodit ve vestičce.

Pak oběd v Ikee a zpátky do Vyškova k tchánovcům, kteří se po týdnu vrátili z dovolené v Italii. Večer jim pak byl D. vracet auto a už ho vítali s tím,že zjistili,že je někdo vykradl. Naštěstí všechny úspory mají na kontě,takže jim sebrali akorát hodinky,pár tchyniných šperků a asi nejvíc je mrzí snubní prstýnky po prarodičích...Hrůza. A já naivka žila v domnění, že se tohle děje jen v Praze a ve filmech...~8~
[<<Předchozích 1710] Názory 17111720 z 22350  [Dalších 20630 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.