| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1720] Názory 17211730 z 22350  [Dalších 20620 >>]
Silva81+chlapeček 104438
25.3.2012 9:56:22
Ahoj ~3~ Priznam se, ze slunecni bryle me zatim ani nenapadly - preci jen dite ma byt na slunci minimalne, ja vim, obcas to nejde, spis jsem premyslela jestli ho uz nemam zacit mazat kremem s vysokym ochrannym faktorem. My mame na kocarku takovou tu sklapeci boudicku, kdyz jsme na slunci tak mu to proste stahnu a nastesti i tak vidi, takze mu to nevadi....Bryle by si sundaval 100% - to mam odzkouseno z domu, on sundava i moje dioptricke bryle (teda kdyz je mam ja samozrejme, ne ze bych je nasazovala jemu ~;) ), pripadaji mu hrozne legracni, kdyz jsem mu zkusila nasadit svoje slunecni, tak je okamzite sundava....
Jo a konecne se mu hlemyzdim tempem zacina prorezavat prvni zoubek ~:-D (nastesti bez problemu)
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
24.3.2012 20:30:18
Koukam ze jsem na tom stejne jako Evicka. No jo, previ jen jsem z Chomutova~t~
My pro Jenicka bryle mame ale vse sundava. Takze mozna v lete. Uvidime. Ted staci clona na kocarku
Evikno+Valerinka 110426
24.3.2012 19:58:28
Tak pomalu čtu haldu příspěvku a reaguji - to já jsem v životě přišla o hodně, takže také nikomu nevěřím - kolikrát jsme až paranoidní, no Mostecku je to samej "cigán a feťák", hlídám to všude a všechno.Katko myslím, že je jedno jestli jde o kočárek za 6 či 20 tisíc, ale o to, že ho někdo lohne~t~ Prostě oči na ostříž, vše hlídat či zamykat, ať bych bydlela na vesnici či ve větším městě - to je za mě a moje rodné okolí:))))
Katko, Valinka si také první začala stoupat a hned na to do 14 dní začala po kolínkách, předtím 3 měsíce se jen plazila, teĎ už stojí všude a pokouší se už chodit:-)
Maw, opravdu jsem neměla nikde problém s kočárkem zaject, když se teď vlastně nad tím zamyslím, většina vietnamců mají třeba obchůdky po schodech, ale tam já nechodím, respektive, když jdu do města tak do Centralu(obchoďák), pošta je také bezbarierová, takže no problém.
Joll, také budu muset pořídit Valče sluneční brýle, ale ona si teď všechno sundavá, čepičky, oblečení, takže vůbec netuším, zda to nebude zbytečná investice:-(

maw 84192
23.3.2012 21:09:51
Rodice co maji stridavou peci si neplati ani jeden druhemu.

- pokud má jeden vyšší příjmy, tak platí, přestože dítě se po týdnu střídá. Hlava mi to nebere, řešení, že by platil dítěti vše, není přijato, musí dávat peníze... Takže paní matka se má...
23.3.2012 20:02:06
Joll nejak se z toho nemuzu vzpamatovat. Tim ze to mame doma take. Alimenty a tak a byli jsme i u soudu tak bych panicce asi od plic rekla co a jak. Tohle bych si ani jako druzka jejiho byvaleho muze nenechala libit.

Jinak teplota uz je na bode kdy jsme cely den nedali leky na teplotu. Hura. Jen je strsne protivny a rozmazleny z celeho tydne
23.3.2012 19:52:56
Joll ona chce penize za to, ze se na vic dni z mesice zbavi ditete? To mi hlava nebere. Chapu zvyseni alimentu kvuli skole a potrebam. Take se ale da domluvit ze veci bude kupovat D aby mel kontrolu. Nikdy jsem neslysela platit vic kdyz si dite budu vice brat. Rodice co maji stridavou peci si neplati ani jeden druhemu.
maw 84192
23.3.2012 14:28:09
SLuneční brýle: říká se, že nejsou zdravé, že normálně se čočka stáhne, proniká minimum záření, s brýlemi zůstane roztažená a slunko škodí víc.
Setkala jsem se s názorem, že dětské oko se vyvíjí a toto mu může škodit.
Já sama nosím sluneční brýle jen do auta, na sníh a po zkušenostech i na vodu - prostě všude, kde jsou odlesky. SNěžná slepota je hnusná věc a jednou jsem oslepla z odlesků na vlnkách za mírného vánku po 2 hodinách, pak jsme odpoledne byly na výletě, pořád se to zhoršovalo, naštěstí kámoška sluneční brýle měla... Zpátky bych nebyla schopná řídit loď, tak jsem ji musela o ty brýle obrat, stejně jsem jen občas pootevřela oko, hrozně mi slzely celou cestu, zavřený v křeči, fakt utrpení... To bych nikdy nevěřila, že to je možný, jezdím na tý samý vodě dlouho, brýle nenosím, na vodu obzvlášť mi přijdou nepraktický a mně obecně brýle obtěžujou a zavazí...
Ale jsem určitě pro stínítka, kloboučky, kšilty atp. To rozhodně!!!
Takže si ráda přečtu jiné názory,
maw 84192
23.3.2012 14:23:15
Joll, nic nekazíš.
Na D. místě bych se snažila platit nejmenší možné alimenty, ať se madam stará, když se chová jak ...
Málokterý rodič a partner se po rozvodu chová tak rozumně a laskavě jako D., navíc když má novou rodinu... A tisíckrát míň je žen, které se k dítěti přechozí partnerky chovají tak jako Ty k Š. Poklona.
Takže by si mohla gratulovat a být k vám aspoň normálně slušná. A neotevřít vlastnímu dítěti před dveřma jeho domova... ~o~~q~~n~ Jak se asi Š musí cítit, když tam tak čeká, než mu vlastní máma uráčí otevřít? To jí nedochízí?~a~~e~~o~
Myslím, že opravdu investujete dost, když mu kupujete oblečení k vám, co potřebuje, hračky aby u vás měl, berete ho všude s sebou (vstupné, jídlo, jízdné, nějaká drobnost z cest, však se to nasčítá) a nemyslím, že když to není potřeba (doma je zajištěn a netrpí nouzí), tak bych to nerozhazovala ani do alimentů ani do toho, abych do něj teď investovala, když to nepotřebuje, ale odkládala si na později, aby bylo pro případ potřeby. A rozhodně bych kupovala jen takové věci, které může použít jen on a jestli třeba s váma časem bude chodit na výlety na hory ap., tak bych mu klidně koupila pohorky nebo lyžáky, ale takový, jaký se líbí vám (můžete pak prodat nebo nechat pro L), ať si to Š užije a madam matka ať si prdne. Nakonec bude mít Š zážitky s váma atp.
Je úplně blbá, když D. je ve všem tak vstřícný.
Ona si lecos nadiktuje, on jí vyhoví a ona ho pak za to ještě zdrbe... Mazec. Nějakýho h...a na ni, by viděla, jak to taky může chodit.
A taky, že jiné ženy na Tvém místě místo aby děcku uvařily vezmou ho v lepším případě do mekáče, v horším celá rodina řízky a dítě předchozí partnerky na návštěvě suchej chleba s nimi u stolu - fakt doslova. A matka ho musí dávat, protože soud nařídil... Nebo se dítě vrátí po 3 dnech nemyté v tom samém, v čem odešlo, přestože s sebou mělo čisté oblečení na převlíkání... Atp.
Jako mohla bych být na Tebe jako předchozí partnerku hnusná, ale když i k Tobě chodí mé dítě, je v zájmu mého dítěte s Tebou aspoň rozumně vyjít, když na Tobě záleží, co dítě bude jíst a hlavně, jak se bude mít. Takže vzdor tomu aneb i ten chlap musel chtít odejít, není to jen Tvoje vina, tak bych Ti posílala pozdravné balíčky s díky za skvělou péči. Protože to její chování odnese akorát Š.
Navíc přesně, jak říkáš - může mít super hlídání kdykoli, a zdarma... Ty si přeci Š ráda bereš, a ona ho bude pronajímat jak nějaký auto nebo co... ~a~ Fakt humus. Možná by jí D mohl říct, kolik zaplatí ona jemu za to, že ho má většinou?
maw 84192
23.3.2012 13:59:14
Mariko, věřila jsem, že to pochopíš, když jsem to psala... A nemýlila jsem se ~;)
Zdá se však, že třetimatka Katka, která jinak chápe taky dobře, to nepochopila, tak jsem to radši objasnila všem, aby to nevypadalo, že se do Tebe navážím ~;)
Jollajda+ Lea 98439
23.3.2012 13:33:35
A měním téma. Co sluneční brýle a naši prckové? Leince sluníčko hrozně vadí, máme sice slunečník,ale třeba při mém bruslení se strašně kýve a já mám strach, že jí jednu flákne...Včera jsem viděla trošku většího prcka než Lea a měl sluneční brýle a byl spokojený. Tak taky zvažuju nákup.
[<<Předchozích 1720] Názory 17211730 z 22350  [Dalších 20620 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.