| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1740] Názory 17411750 z 22350  [Dalších 20600 >>]
maw 84192
22.3.2012 22:51:22
My Ti ten pravopis ještě budem chvíli tolerovat, ale jak začneš objedvat, tak šlus.
MarikaP+3 82381
22.3.2012 22:41:10
Ani najivní, ani naivní, jen blbá ~:-D
MarikaP+3 82381
22.3.2012 22:37:17
Poprvé, to jsem tu už říkala, neoficiálně pronajímáme v bytě 2 pokoje, máme tu studenty a já jsem se s jednou holkou domluvila po netu, že jí skroro měsíc to bydlení u nás podržím, nic jsem za těch 20 dní nechtěla, ani zálohu, jen slib, že se nastěhuje na 100%, den před stěhováním mi napsala, že to ruší. Na mojí slušnou, leč jasně vypovídající zprávu o tom, co si myslím, mi ani neodpověděla.

Druhá - koupila jsem na Aukru starou myčku, (jak se nam ta naše endávno podělala, nechcem kupovat zatím novou)Znění inzerátu bylo:Prodám starší myčku na nádobí značky Whirlpool. Volně stojící, která lze i zabudovat. Několik měsíců nepoužívaná, předtím fungovala. Ale bez záruky, proto od koruny.
Myčka tekla stejně jako ta stará - pán mi odpověděl, že psal od záruky, aby nemusel řešit takovéhle problémy, pak jsem se dozvěděla, že se takhle na Aukru prodávají nefunkční krámy, napíše se bez záruky, aby prodávající nenesl odpovědnost, ale je v podstatě jasný, že to nefunguje.
No, když to po sobě čtu, nejsem asi ani tak najivní jako spíš úplně blbá ~8~
maw 84192
22.3.2012 21:47:30
Poděl se....

A propos, mně dneska cizí paní přispěla na poště na poštovné ~g~ Byla jsem dojatá a děsně potěšená.... Aneb jak někomu udělat nádherný den a zážitek za slovy několik málo korun.
MarikaP+3 82381
22.3.2012 20:54:58
Ahoj, Leám ~x~
Opět jsme trávili dva dny v Kersku, tak jsem už dočetla, když se tu tak tlachá~:-D
A potvrzuji, Matěj si stoupá a stále neleze, pouze se plazí, už nevěřím tomu, že někdy poleze, on pomalu pochoduje okolo nábytku, stoupá si u všeho, včetě mé nohy - asi znáte, na zemi se plácá po 4, jamile však vyrazí vpřed, tak se plazí symtricky jak voják, vypadá fakt úplně jak ještěrka.
Kočár - občas jsem taky nechala venku, ted ho prakticky nepoužívám, ale máme těžkej, nepraktickej terénní vůz za 5tis a už ho používám na druhé dítě...já si teda úplně iluze o lidech nedělám, i když jsem považována taky za hodně naivní - můj muž je zase cynik, takže se oba navzájem překvapujem ~j~, ael často taky zvítězí pohodlnost, že si řeknu, ááále, kdo by mi to kradl. Zatím jsem na to nikdy nedoplatila. Ale občas mě překvapuje vychcanost lidí - pardon ~f~ Na tu jsem ted dojela rovnou 2x
MarikaP+3 82381
22.3.2012 20:54:41
Ahoj, Leám ~x~
Opět jsme trávili dva dny v Kersku, tak jsem už dočetla, když se tu tak tlachá~:-D
A potvrzuji, Matěj si stoupá a stále neleze, pouze se plazí, už nevěřím tomu, že někdy poleze, on pomalu pochoduje okolo nábytku, stoupá si u všeho, včetě mé nohy - asi znáte, na zemi se plácá po 4, jamile však vyrazí vpřed, tak se plazí symtricky jak voják, vypadá fakt úplně jak ještěrka.
Kočár - občas jsem taky nechala venku, ted ho prakticky nepoužívám, ale máme těžkej, nepraktickej terénní vůz za 5tis a už ho používám na druhé dítě...já si teda úplně iluze o lidech nedělám, i když jsem považována taky za hodně naivní - můj muž je zase cynik, takže se oba navzájem překvapujem ~j~, ael často taky zvítězí pohodlnost, že si řeknu, ááále, kdo by mi to kradl. Zatím jsem na to nikdy nedoplatila. Ale občas mě překvapuje vychcanost lidí - pardon ~f~
maw 84192
22.3.2012 18:48:14
Nerozvážná mladá holka ~t~

Třeba u naší mudry (jezdíme na okraj Phy) je dole na malé poliklinice prostor, kde se můžou nechávat kočárky... ael vzdor tomu, že tam snad byl i nějaký klíč (a nechával se nevím kde), prostě kradlo se strašně, nikdo tam nic už nenechává... A nějaké mamince v zimě jen tak ukradli fusak... docela blbý... Do ordinace je "vstup s kočáry zakázán" a myslím, i na tu chodbu k dr (malá, užší), ale jinde není kde... Leckteré maminky tahají s sebou tu velkou korbu, podvozek nechají nevím kde, některé na chvíli v čekárně...
Já si to nekomplikuju a nosím z parkoviště v ruce, jinak bych šla šátek, nosítko ap. Já jsem vůbec za exota, pže nenosím s autosedačkou (já ty matky fakt obdivuju, já bych to dávno nedala).
Jollajda+ Lea 98439
22.3.2012 17:05:55
Wis,povalování na boku byla naprosto úžasný. Úplně si vzpomínám, jak tak u nás ležel,culil se a bylo vidět,jak je šťastný. Však jsem tenkrát podotkla,že vypadá jak šťastný Honzík na peci:-)

Jj, Lea je letos poprvé v našem kalendáři. Dřív tam byla jen Leona, v Knappovce uvedeno,že se Lea slaví na Leonu. Letos už tam jsou obě.

Malá dostala kufřík, do kterého poputují drobnější hračky z nočníku a nočník od zítřka bude plnit svůj původní účel a začneme trénovat. V kufříku měla ještě pár zvířátek,takže nadšení docela velké,ale ze všeho nejvíc ji stejně zaujalo zapínání kufříku.

Ze školky jsme šli na průlezky a moc se jí líbila klouzačka,kolotoč i houpání s bráškou. Já jsem tak ráda,že už je jaro!

Wis, já jsem na bezdomovce nebyla vůbec zvyklá a při prvním setkání v Brně jsem je obrečela...Zvlášť když jsem tam viděla kojící matku a s malým dítětem... I teď mi je z toho hrozně. Jsem citlivka a uvědomuju si, že sebe docela ve všem šidím. I když jdeme do obchodů,tak koukám,co by se dalo koupit Lee, D. rodině a kdyby mi to občas Davča "nenařídil",ať si koupím například nové boty,ani by mě to nenapadlo...

Lei,tobě taky vše nej k svátku. ~x~ Děkuju za Leinku za kytičku.

Já už se zase nemůžu dočkat toho,až bude Lea sama chodit a bude ťapkat po parku. Hned to bude zábavnější a pestrejší.

Včera se naučila říkat "máma", takže teď když mě chce, rychlostí blesku leze a volá "mama,mama,mama),kolikrát úplně žalostně, že mám pocit, jako kdybych byla hrozná matka a pořád ji opouštěla a ona se toho bála. Snad to fakt časem přejde.
Silva81+chlapeček 104438
22.3.2012 16:42:47
Katko, ja myslim, ze stoupani drive nez lezeni provozoval i Maricin Matej. Jako co se s tim da delat? Nic. A pokud to bude u vas jako u nas, tak to lezeni bude rychle nasledovat. U nas bylo stoupnuti si - posazeni se - lezeni. Myslim v teto posloupnosti. To lezeni bylo pozvolne - proste nejprve jen kousek popolezl a rozvalil se na brisko a postupne pridaval lezeni na ukor plazeni, no a ze dne na den plazeni opustil uplne. Ale s nim i to povalovani se na boku, po kterem se mi docela styska - byl roztomily ~;)
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
22.3.2012 15:33:14
Pripojuji se ke gratulacim. Leam vse nej nej.
Tak teplotu jsem srazila tesne pod 38, ale nejak se zhorsil. Zase usinani na ramenou. Studene nohy a rucky :-(
U nas kocarek do cekarny. Jsou tam kamery takze se v ordinaci vse vidi. Vchod k dr take neni volne pristupny. Clovek si musi zazvonit a sestricka nebo dr bzucakem otevre.
[<<Předchozích 1740] Názory 17411750 z 22350  [Dalších 20600 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.