| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1750] Názory 17511760 z 22350  [Dalších 20590 >>]
Katka+3 kluci 79533
22.3.2012 14:45:01
No jo, ženský, vy dnes máte svátek? Já myslela, že jméno Lea je samostatné, hm, hrubý nedostatek toť mám, tak vše nejlepší, Leušky ~x~~:-D
Maw, tak radím naložit kočár do auta a zajet do Krumlova a prubnout to tam ~t~
Jako jak tak čtu, jak si všechny vjedete do baráku k doktorovi, tak super, náš pediatr má ordinaci v baráku, kde bydlí. Dole jsou tak úzké dveře, že kočárem nemám šanci a ani nevím, jak by jsme se tam pak s kočárkama všechny maminy motaly. Joll, to má doktorka teda vychytávku, dokonce kameru, to je dobrá ~R^ A když tak přemýšlím, tak jsou tu další dva pediatři a tam teda kočárky maminy taky parkují venku, ale dá se i uvnitř na chodbě, bohužel u našeho se to nedá, škoda.
Wis, jsem ráda, že mi to píšeš a vpodstatě mou verzi potvrzuješ (skrz to stoupání). Zrovna ted v obýváku tu stoupá u stolku, nadšená jsem a nejsem, že. Furt tu balancuje, tak mám strach, už pár tvrdších ran po hlavě dostal. Hlavně nahoře je sklo, což se mu líbí, když leze na spodní patro stolku, které je ze dřeva a nad ním to sklo a kouká na mě, super zábava ~:-D Jen ty rány do hlavy, no. Holt takové období, už aby měl zhruba ten rok a čtvrt, to snad už budem pěkně stát a chodit.
Lei 37503
22.3.2012 14:25:15
Své jmenovkyni posílám kytičku

a děkuji za přání, leč přidržím se starého výrazu hrdobec...alébrž slavím nadále tak, jako když jsem byla malá, a sice 29.4., to byla Lea ve slovenském kalendáři (u nás Robert).

My jezdíme kočárky přímo do ordinace, resp. do vstupní místnosti k sestře ~d~.
Lei 37503
22.3.2012 14:18:20
Tak my předně nemáme pro dítě nic tak cenného, že bychom více litovali peněz než logistických potíží, které by vyplynuly třeba z krádeže kočárku. Nejdražší investicí byl šátek (1700,-, a i ten z druhé ruky, jeho ztráta by mě ovšem štvala). Jinak bych si asi rozuměla s Wis, jsem také nenapravitelný optimista, pokud jde o dobrotu lidí. Wis, fakt se k nám nechcete nasáčkovat? Mohli bychom si pěkně ponotovat ~;). Můj děda jednou nechal někde položený deštník, a když ho upozorňovali, že by mu ho mohl někdo vzít, tak opáčil "Proč by ho bral, když si ho tam nedal?" ~:-D a když mu ho fakt sebrali (jinde), tak řekl "Už jsem se s ním těšil dlouho, tak ať se s ním těší zase někdo jiný." No, tak takhle nad věcí nejsem ani já ~t~. Naše maloměsto je těžce bariérové, takže já kočár beru podle toho, kam plánuju zajít.
Silva81+chlapeček 104438
22.3.2012 14:11:37
Katko u nas u doktora se nechavaji kocarky v cekarne, neni to sice venku, ale za jednema dverma, zadne schody, casto jsem tam byla sama, takze kdyby nekdo chtel, kocarek mohl samozrejme ukrast. Jinak gratuluji ke stani, meli jsme to stejne, taky drive stal a teprve pak lezl a sedel, nase doktorka rekla, ze nektere deti to tak maji...~d~ Ale taky myslim, ze to pro zada neni uplne dobry....
~d~
U nas uz se pribirani nastesti hodne zbrzdilo, aktualne ma porad 11.75, tak jako pred 14 dny.
A vse nejlepsi Leam k svatku ~x~~x~
Jollajda+ Lea 98439
22.3.2012 14:03:25
Luci, do těch modrých šatů jsem se taky zamilovala, i když to má byt tunika,tak si myslím,že jako šatičky je klidně v létě může nosit. Jsem za ně ráda, konečně jiná barva než růžová a červená :-)

Já to mám asi podobně jako Wis, jaksi mě nenapadlo,že by mi mohli kočár ukrást,zvlášť když na něj vidím. Tak jsem trochu ráda, že to tak má i někdo jiný a nejsem jen nerozvážná mladá holka~;)~t~

Katuš, Leinčina dr. sídlí ve druhém patře, hned v přízemí je ale uzamykatelná koje, kde je zvonek,zazvoní se, dr. tam má kameru, koukne,pustí, dám si tam kočár a jdu k ní. Je to moc fajn, maminky tam nechávájí kolikrát i nákup nebo odrážedla a může jim to nanejvýš ukrást jiná maminka...

No nic, jdu pro Štěpika do školy. David se pustil do daňového přiznání a zjistil,že mu chybí nějaký papír z bývalé práce, tak jel z Olomouce rovnou do Brna, takže dnes budu s dětmi velkou část odpoledne sama.Pak "oslavíme" Leinky svátek a asi uděláme nějakou dekoraci na Velikonoce.
maw 84192
22.3.2012 13:53:08
No musíme zhodnotit, jestli to Joll dělá dobře, néééééééé? ~t~~t~~t~

A jinak to vypadá, že Most je bezbariérové město (bez jakékoli ironie). Což je zase pozitivní.
Mě by třeba zajímal provoz třeba v takovém Českém Krumlově nebo Štramberku...

Katka+3 kluci 79533
22.3.2012 13:03:06
Luci, jak píšeš o teplotě u Jeníčka, vydržte! Davča jak měl přes Vánoce ted skrytý zápal plic,tak se mu taky takto teplota držela, i když jsem srážela lékala, ale jak se dali správné atb, tak to trvalo snad 2dny a pak šla horečka pěkně srazit. At je brzo dobře ~6~

Jinak my opozdilci se musíme pochlubit, že od neděle už taky stoupáme. Akorát to asi není moc dobře, na příjmu v nemocnici nám dr říkala,že pokud neleze po čtyřech, tak by stoupat neměl. No on na kolínka jde, ale nevystartuje na nich dopředu, to se raději opět rozplácne na břicho a leze. Jo ale to stoupání, to by mu šlo, ale jde vidět, že nožky jsou na to ještě takové slabé, hodně vrávorá, padá na čumák, ale nenechá se odradit a všude musí vylízt, tak ho dost dávám dolů, tak je na mě naštvanej, bobek. Hm, jsem se nedávno dívala na video Matyáška, jak v 10měs valil po čtyřech, sednul si, stoupal, no úplně jiné dítko. Tady ta těžká váha je o něco ve vývoji později, ale tak nevadí. Další dr mi totiž potrvdil,že to holt půjde pomaleji, když váží to, co váží.
Katka+3 kluci 79533
22.3.2012 12:53:26
bóóóže, prej "mi"...se omlouvám ~f~
Katka+3 kluci 79533
22.3.2012 12:52:42
To je hezký, jak mi dokážeme tady prodiskutovat každou "blbinku" ~;) (myšleno v dobrém,holky). Joll jednou napíše, že si jde nakoupit a kočárek nechá venku a my to tu hned pořádně proberem na několik stran ~t~~R^
Luci, jako věřím, že těch pár schodů (tebou uvedené čtyři schody), tak Joll určitě taky zvládne a kočárek všude tahá, ale ona se zminovala o 1. poschodí a více, což já znám u nás taky. Já denně zdolávám kočárkem 10 schodů do baráku a ven, není to nic děsného, vždy po zadních kolečkách, malej v kočárku sedí. Ale pokud jsou to třeba ty 2.patra, tak to fakt nejde a u nás se o kočárek taky nebojím.
Evi, to víš, my máme tříkolku za 6tis, takže nám kočár asi nikdo nelohne ~t~ Néé, hele, jak to třeba vy ostatní děláte u pediatra? Tady se totiž běžně kočárky parkují u baráku doktora, stojí tam volně venku a vpodstatě tam může kdokoliv přijít a sebrat si, ale nevím, že by se někdy něco podobného u nás stalo. Doopravdy vidím zásadní rozdíl v tom, jestli jsme na maloměstě nebo velkoměstě, i když krade se všude.
maw 84192
22.3.2012 11:17:35
U nás na poštu nenosí kočár nikdo, protože těch schodů... Tam je to trochu náročný.

Důvěřuj, ale prověřuj, nicméně souhlasím s tím, že s paranoiou se špatně žije, a hlavně "bez risku není zisku" a chci-li budovat nějaké vztahy, tak to VŽDYCKY riziko obnáší... Takže já si občas domů někoho pozvu, a taky jsme byli dotkrát pozváni - riziko je i v tom k někomu přijet, že. Ne vždy musí být možnost odejít, někdo nám mezitím nechá ukradnout auto... Zase bohužel, zloděj si kolo vždycky zamkne, že. Na sídlištích v kočárkárnách se kradou staré polorozpadlé kočáry, všechno, to je špatný, tam to nechat nejde.
[<<Předchozích 1750] Názory 17511760 z 22350  [Dalších 20590 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.