| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1830] Názory 18311840 z 22350  [Dalších 20510 >>]
MarikaP+3 82381
19.3.2012 12:04:37
Chi, chi, to si tady paní docela s dortama naběhla ~:-D
Ale mě to teda přijde taky docela vlezlý, dělá si tu reklamu zadarmo, to je, myslím, dokonce proti pravdlům, vím, že dřív se tu nesmělo napsat ani slovo mimibazar nebo nějakej odkaz, že je to reklama, nějak adimin polevil v úsilí.
No ale já hlavně chci dětem upéct dort sama, navzdory Vašim úsudkům o nadání zmíněné paní, já bych asi takovej dort neupekla, ale dávám přednost tomu, že ho peču s láskou (nevím, jak to teda ocení děti ~t~ )
maw 84192
19.3.2012 11:46:00
Luci, nafoukaně to nepůsobí...
Já si zase představila babičku, kdybych jí dala dort s andílkama...
By mě vydědila.

Krom té hrůzy k 18 s nepodařeným koťátkem.
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
19.3.2012 10:06:38
Koukam,ze co veta to chyba. Samozrejme jsem moc rada~:-D
19.3.2012 9:43:45
Jinak jsem moc rad, ze vas sraci pobavili~t~
Jinak ja cesnek miluju. Davam hl snad do vseho. Nikde nesmi chybet, ale dnes sehnat dobry cesnek je umeni.
19.3.2012 9:37:42
Ad dorty. Koukala jsem na ne a jsou tedy docela tragicke. Nehlede na to, ze takovy dort k prvnim narozeninam nikdy, a kdybych ho chtela tak bych ho rozhodne ozdobila lepe. Snad tu nepusobim nafoukane, ale s takovou praci bych se nechlubila. Radeji si priplatim a budu mit dokonalost nebo si to udelam sama.

Mariko takove dny mam bohuzel casto. Hlavne kdyz se nevyspim. Ted jsem ale spise za litostivku. Kdyz jsem videla to stekaci video s laryngitidou tak jsem se rozbrecela, ze to mame doma take. Do toho klarka marod. Doma bordel a tak. Proste takove nestastne obdobi.
19.3.2012 9:30:55
Ahoj po ranu. Tak nez vas doctu musim oznamit, ze nas drobecek ma zrejme laryngitidu ~o~ jsem z toho dost spatna. Vecer sel v klidu spinkat a kolem pulnoci neskutecny stekot. Presne jako tahle holcicka. http://m.youtube.com/watch?v=qeJVkOlUdr0
Zachranku jsem nevolala. Nejak se to uklidnilo. Tedy ani jsem netusila ze by se zachranka volat mela. Sla jsem hned v sedm rano, jeste i v pyzamu, tedy jen jenicek, ja se oblekla:-) k doktorce a ta ji vylozene nepotvrdila, ale podle toho videa ted vim, ze to je laryngitida. Dr nam dala jennejaky sirup na roztazeni prudusek. Pry to asi bude bronchitida, ale po tom co jsme videla to video vim, ze je to laryngitida. Mate s tim nektera zkusenost? Mela bych jit zase k dr?
Silva81+chlapeček 104438
19.3.2012 9:28:32
Ahojte sraci!!! ~3~~t~~t~
Tak vikend byl uzasny ~z~ - i kdyz Hartmanice jsme nakonec vypustili a zustali doma, tak pocasi bylo naprosto luxusni, poprve letos jsme provetrali brusle, udelali si vylet na prehradu (prelidneno~8~, ale to se dalo cekat) a v nedeli dvouhodinova prochazka po okoli se zastavkou u tchanovcu. Mam pocitm, ze jsem po te zime nacerpala konecne poradne energii.....Akorat se nam maly na prehrade procural, takze jsem ho celyho musela prevlect v kufru auta a asi ho trochu "ofouklo" - ma rymu, v noci ho to budilo, sice zadna teplota ani kasel, ale odsala jsem pomerne dost. Zitra jsme meli jit poprve na plavani, tak to asi ne, co myslite???? ~:(
Dort ve tvaru prirozeni.....:-©:-©:-©~l~ Ale uprimne, kdo si neco takoveho necha delat? Fakt jsem premyslela a neznam cloveka, ktery by si nechal neco tak nechutneho a nevkusneho vyrobit.....Ale tak nekdo asi jo, jinak by to nebylo v nabidce, ze.....
Lei - M. s cesnekem....~6~~6~~t~ To je teda tvrdak! ~;) Jinak Joll - hlasim se do klubu, taky se s cesnekem nekamaradim a navic mi dela opravdu zle....~a~
A pohotovost jen kvuli tomu, ze male neklesa horecka asi spise ne, ja tam tak byla s P., kdyz mel 10 tydnu a udelali ze me akorat blbce...Ale zase pokud mas pocit, ze by ji hned ted mel radsi videt doktor, tak proc ne...Ono je to vzdy ny uvazeni a posouzeni rodice, ze...A ja preziju, kdyz se na me nekdo diva jako na vystresovanou prvomatku....~d~
Jollajda+ Lea 98439
19.3.2012 8:42:11
Katuš,to jsem si taky říkala,takže jsme nikam nejeli. No, je to trochu lepší,ale kašle pořád dost a chrčí to v ní. Jsem zvědavá zítra na kontrole, ale myslím si, že nám předepíše něco nového,protože tenhle sirup dle mě nezabírá.

Lei,taky mi to přijde nechutný a asi bych to ani nedokázala jíst. Třeba ale moji sestře by se to líbilo...

Já česnek nemůžu ani cítit,nemám ho vůbec ráda a docela trpím,když třeba dělám D.topinky nebo česnekovou pomazánku.Vím, jak moc je zdravý,ale nemůžu se překonat.~d~
maw 84192
19.3.2012 8:41:11
Tak tady jsem se dneska po ránu zase zasmála, sráči! ~t~

Za prvý: obědnat mě taky MOC zaujalo. A co takhle třeba "přímání"? Taky BOMBA!
Nechtěla jsem být za hnidopicha, a tak jsem mod ráda, že to Lei vytáhla! Díky!
Ty přirozeňvový dorty jsem naštěstí ani neobjevila, mně stačí ta vrstva krému a potahového materiálu, abych viděla, že toto nejsou dobré dorty. Já měla tuhle na oslavě takovej, o kterým se mi zdá ještě dneska... A všem. Stál tři stovky a vážil víc než kilo, takže ona tahle paní určo nebude levná. Ale mohla bych chtít bezlepkovej a když nebude za uvedenou cenu, žalovat ji za klamavou reklamu, že?

Co se týká jídla, tak jsem B dala vodu, pže ji furt chlemtal ve vaně (cíleně). Ze srandy jsem mu dala kaši, že to nebude umět jíst.. ~a~~a~ Já blbec, proč by to neuměl, když to tu 3/4 roku pozoruje, že. Takže ham ham. A od té doby pochopil, že z talíře může dostat... takže chce být zásadně a rozhodně u toho, kdo zrovna jí... žádný vzájemný hlídání už nelze. Rýži papá taky hezky. A polívku měl prvně, a myslela jsem, že mu to poteče všude, no neukáplo nic, a řval na mě, když neměl lžíci s tekutinou u pusy... Ba co ví, odháněl mě od vlastního talíře, nebot pochopil, že když já jím, jemu ubývá...
MarikaP+3 82381
18.3.2012 22:32:50
~t~~t~ Jo,jo, Lei, je vidět, že tahle holka se narodila do správný chalupy ~:-D

To mi povězte, vícematky, jak to děláte, když jedno dítě řve, protože vidí, že jídlo se chystá, ale chce to hnéééééd, starší se asi po padesátý ptá, jestli už bude večeře, že má hlad, já bych to ráda zvládla tak, abychom se najedli společně, protože a) mi to přijde správný, b)pokud se ted nenajím, tak už se nenajím ~:(
To jsou chvíle, kdy mě teda točej a jsem pak nepříjemná na oba. Druhá krizovka je pro mě odcházení z domu, zvlášt, když jsem v časovém presu, ale dneska jsem ho neměla, jen M. řval a nenechal mě nic udělat (jako obléknout se, dojít si na záchod) uf, to jsem tomu zase dala, nakonec jsem tu vzteky křičela do skříně (nemohla jsem najít mikinu), že je to všechno na hovno, načeš se mě nevinný hlásek zeptal "mami, a co je na hovno?" Taky máte takový dny? A to ještě pořád nemám menses, abych se mohla vymlouvat na hormony ~f~
[<<Předchozích 1830] Názory 18311840 z 22350  [Dalších 20510 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.