| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1840] Názory 18411850 z 22350  [Dalších 20500 >>]
Lei 37503
18.3.2012 22:22:08
červíčku, když už si dáš tu práci šířit zde své inzertní maily, tak obědnat se píše s j. nemyslím si, že špičkový cukrář by musel nutně být zároveň češtinářem, ale dávám-li svou kůži na web, tak se vyplatí nechat si ji překontrolovat...

vám ostatním, taky vám přijdou ty dorty ala pánské či dámské přirození nechutné? tohle já dostat k narozeninám jako překvapení, tak budu mít fakt radost teda...~a~

mariko, no já jsem zvědavá, jak česnek půjde a jká bude sklizeň. momentálně doma jíme tu loňskou, to byl pokus, a je stále ostrý jak břitva, i když místy je teba kousíček odkrojit, už má malé kořínky a tak, ale to bych řekla, že je dané tím, že už je březen. palice nebyly moc velké, poněvadž jsme nezalévali - takovým zákazníkům, jako jsi třeba ty, by to jistě nevadilo, protože na váhu je to prašť jako uhoď, že, ale je mi jasné, že někteří by měli pocit, že je česnek dost malý - ale jak říkám, dohání to v chuti

~t~ což mi připomíná - vařím večeři, M mi leze kol nohou, dala jsem jí kousek jablka, ať se zabaví, tak ona jí, jí, pak začne kašlat, jakoby jí zaskočilo, říkám Dobrý?, kouknu na ni, ona na mě, nezdá se mi, že by nějak sípala, tak vařím dál, a dole pořád takové tiché kuckání a začíná i trochu fňukání, kouknu dolů a tak sedí M, heká, po tváři jí tečou slzy, ale nebrečí, slintá jak bernardýn...tak jsem ji vzala do náruče, to jsem si pořád myslela, že to jablko...a ona na mě dýchla a já myslela, že padnu, holky, ona snědla kus česneku, nevím, kde to našla, musel asi vypadnout z košíku s česnekem ve spíži, kam ona leze, žvýkala to, slzy jí z toho vyhrkly, tak jsem jí ho vytáhla z pusy, otřepala se a za chvíli už "ňam, ňam" ~:-D~w~~8~
MarikaP+3 82381
18.3.2012 21:10:07
Katko, ono je už asi 2 roky česneku hrozně málo, farmáři na trhu prodávají cca za 200/kg, ale oproti čínskýmu se to vyplatí,protože má grády, takže stačí jeden stroužek tam, kam bys dala celej ten pidi česnek z Číny.
Katka+3 kluci 79533
18.3.2012 13:44:52
Krásnou neděli všem.
Luci, náhodou i mě jsi pobavila a nemáš se za co omlouvat, už se tu nějaký ten pátek známe, né? ~:-D
Joll, at je brzy lépe ~6~ Tyhle stavy znám já móc dobře, je to na prd. Ale nevím, nevím, ...pohotovost by ti moc nepomohla. Oni stejně řeknou dát Nurofen, případně dají atb, ale s akutním kašlem moc nepomůžou, pokud to není vyloženě astmatický kašel, laryngitida atd., což u vás vidím spíš na klasickou virozu, ale nechci soudit takhle na dálku ~;) Snad bude brzo lépe, ted začne sluníčko, teploučko, bude líp ~;)
Lei, teda jak já bych vás brala mít poblíž. Manžel tady nedávno, že koupil v Penny "český česnek", jo ale vyděrači...za 70Kč za tři palice ~8~ mě to přijde nehorázný. Ted mi naštěstí dovezl česnek můj tatík z jeho zahrádky, ale jinak je to mazec, proč je to tak drahý??? Jinak začínám shánět domácí vajíčka, nehodlám už tady podporovat ty marketingové nesmysly, vajca za 60kaček, blázni jedni a ještě je to hnus, když to srovnám s domácíma,že.
Nic, tu píšu už fakt nesmysly...nedělní odpoledne a já o vajcích ~t~
Dětátka se nám budí a jedem do Zoo.
Káto, tak tvoje dětičky jsou úžasný, tiše závidím. U nás je to teda o něčem jiném, chjo. Furt to jejich soupeření, boje, kdo co komu bere apod. ~q~
Jollajda+ Lea 98439
18.3.2012 13:36:21
Mariko,
David říkal, že není,maximálně by prý mohlo bolet bříško,pokud by snědl list,ale takhle by to neměl být problém.

Jinak hlásím,že Leince je lépe~z~
MarikaP+3 82381
18.3.2012 13:02:53
Pěknou neděli, nevíte, jestli fialky nejsou snad jedovaté,že? Matěj utrhl list a strčil do pusy, 2x žvajknul, pak jsem to hned vyndala, tak snad se mi neotrávil ~~7~
MarikaP+3 82381
17.3.2012 21:21:52
Tak holky, co to je? víkend a tady se krafá, kdo to má dočítat, když si užívá krásné dva sluneční dny na chatě v Kersku ~y~ Teda ale byla to paráda, jen škoda, manžel jel pomáhat tchánovi s nějakými trámy, tak jsme si ho moc neužili a dnes už do Prahy, protože jde zítra do práce.
D
A dneska se Matějovi vyklubal druhý zoubek a úplně bezproblémově.

Joll - ať je Leince líp ~x~
Lei - česnek, to se těším, každoročně nedostatkové zboží, ani náš sedlák ho moc nemívá.

Pracovní nasazení mého muže mi asi budete zavidět a já jsem za něj moc ráda. On dělá 16hodinové šichty (tak si to sami vybrali), dělá 2 dny za sebou, to vstává v půl 5, vrací se cca o půlnoci a pak má 4 dny volna, takže je s námi opravu hodně. Doma u PC hraje akorát hry :-) a čumí na sport, ale dětem se věnuje opravdu hodně a taky mi hodně pomáhá,musím ho občas popostrčít, jeho předastava absolutního blaha je válet se na gauči nebo prospat den, ale snaží se.
Jollajda+ Lea 98439
17.3.2012 15:22:12
Tak dnes je u nás hůř. Lea mnohem víc kašle, chrčí, celou noc se vrtěla a budila, horeečká stále 37,8-38,8. Zvažovala jsem i pohotovost,ale nevím...Uvidíme zítra. Teď si třeba normálně hraje a výská a pak zase kňourá a je mazlinka. Za celý den vypila jen trošku mlíčka, snědla pár křupek a jinak pije jen čaj se šťavou.
Lei 37503
17.3.2012 14:50:27
maw, Mariko, jsem vám zapomněla říct, že od příštího roku bude taky česnek ~;)~w~. se těšte. včera jeli chlapi pro sadbu, máme kromě těch červených také žluté a rané brambůrky, jupí.
Lei 37503
17.3.2012 14:49:13
Jo a s prací, u nás samozřejmě zase atyp. Zemědělec je zkrátka mimo tabulky. Když je třeba, pracuje se i v noci. Zvířata a zajištění bezpečnosti pro ně (spadlý či ukradený ohradník a pod.) mají přednost. A já co se rpacovního režimu týče, to nevím, protože já spolu s mužem žiju teprve od nástupu na MD, do staré práce se do Phy vracet nebudu, takže já budu tak nějak začínat s čistým štítem. Tak se teprve uvidí...nejradši bych full time na statku...pokud nás to uživí.
Lei 37503
17.3.2012 14:45:57
Luci, žes jí chtěla napsat Maw, nes.. mě ~t~~t~~t~. Se vůbec neomlouvej, mě jsi pobavila hodně - a tím "nes" podruhé ~x~.

Kateřino, to je mi líto ~;((.
[<<Předchozích 1840] Názory 18411850 z 22350  [Dalších 20500 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.