Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
17.3.2012 7:04:35
Jezisi jake nes. Samozrejme nez. Ja pred chvili vstavala
blba vymluva ale snad to pochopite |
|
|
17.3.2012 6:46:33
Maw me nes to doslo
![]() Jsem si nejdrive rikala co te to napadlo ![]() Holky mooooc de omlouvam. Ma tam byt tak s praci. Nechapu co jsem to napsala prominte![]() |
|
|
16.3.2012 20:19:33
Tak sraci to mame podobne jako katka. Rano odvadi Pajas Klarku a prijde tak kolem seste, pul sedma, ale hned zaseda ke compu a dela tak do desiti minimalne a i vikend jsou pracovni. Ale je zase super, ze si proste muze vzit volno. Treba dnes byl s nami doma. Sice dopo pracoval, ale po obede jsme jeli nakoupit a konecne pro oticky. Jenicek doma totiz uz neleze. Za vcerejsek se naucil vstavat bez opory tak uz regulerne chodi. No nakonec jsme koupili Dpk za 821,- presne tyhle http://www.dpk.cz/eshop/celorocni-obuv/celorocni-obuv-19-26/detail-produktu-dpk-k51201-0910-n-5. Jsou krasne mekounke a hlavne uz je to boticka. Takovy prechod z capacku na botku. Takze pro velkonozniky se sirokym nartsm doporucuji. Padly nam jen ty Primigi a z Dpk jsme zkusili jen tyhle a hned je vzali. Uz me nebavilo chodit po kramcich a cena nam take vyhovovala.
|
| Bobík* | 31283 |
|
|
16.3.2012 16:27:34
Ahoj,
my ešte máme nánožník, je to skoro ako fusak, lebo to má hore až po plecia ![]() Dnes bol u nás mráz, tak som dala malej hrubé punčošky, zateplené nohavice a teplú bundu. Kombinézi su jej už malé, tak už chodí von ako veľká slečna Boli sme sice autom, ale v nákupnom košíku si sedela ako kráľovná![]() |
| Kateřina |
| • |
16.3.2012 15:41:26
Katko, já možná nedokončila myšlenku ...Takže: když jsou všichni tři, tak je pohodička. Když jsou jen 2, tak je to úplně jinej kalibr. Hádaj se málo, ale neustále se dohadujou, neustále v něčem soupeřej...
No ale dneska jsme šli konečně poprvé na trampolínu a jak jsou vyšťavený, tak si je nemůžu vynachválit... A taky jsou to moji malý "džentlmeni" ...když jsem s nima sama, tak se můžou přetrhnout, aby mi s něčím pomohli. Když je doma tatínek, tak se soupeří mnohem víc. A se společným časem to je u nás tak- Josef pracuje doma, takže jsme spolu opravdu pořád. Když jsou kluci ve školce, tak se střídáme s prací a s péčí o Kačenku, po obědě jdeme pro kluky, J. chvíli pracuje. Pak si hrajeme s klukama a odpoledne J. zasedá k PC a pracuje třeba do 2 do rána... Takže o nějakém společném usínání si můžeme nechat zdát, je to spíš vyjímečný. To je zase naše daň za OSVČ... Ale někdy bych tááááák chtěla být aspoň ne víkend jen sama s ním...no, třeba se na stáří užijeme ![]() |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
16.3.2012 14:10:04
No to víš, můj David je OSVČ a někdy si říkám, jestli by nebylo lepší, kdy by byl klasickej zaměstnanec. Ale ono má všechno své pro a proti. Jen mě občas štve, jak mu jeho kolega v práci háže veškerou práci na hlavu a on to David musí udělat, protože ten kolega ho pak vyplácí, jakoby jeho zaměstnanec, ale jsou oba na živnost. Tohle mě štve, protože ten kolega je pěknej ňouma a bere za to pěkný prachy, že to David u zákazníka udělá. Naštěstí má právě už i svoje zákazníky, jenže to pak musí dělat ve svém volném čase, což je po 17h v týdnu nebo víkend...jako třeba ted o víkendu musí do lihovaru 80km, chjo. Snad se časem od toho chlápka odtrhne a bude dělat bez něj a podle sebe. Jsou spolu 12let a jde znát, že si lezou na nervy.
Nic, jdu do školky pro kluky a pak je vytáhnu na dětské dopravní hřiště, máme tady 2roky nový a je super. ![]() |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
16.3.2012 13:52:20
Já právě včera odpoledne nechala děti Davidovi a šla do knihovny a něco málo pokoupit a překvapilo mě,jak je venku pěkně. Úplně mě mrzí,že budeme až do úterka zavřené
![]() |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
16.3.2012 13:50:53
Já měla ten kuponek na slevu 50% taky a šetřila jsem si ho na zimu a pak jsem celou tu knžečku ztratila. Docela mě to mrzelo, tak jsem to teď vlastně dostala jen zpátky
Koupím za to nějakou jarní bundičku (ať máme dvě) nebo kalhoty v 80. Uvidím,co budou mít.Katuš,tak to mě fakt mrzí,že manžel musí takhle pracovat. To si vůbec nedokážu představit,ale je pravda,že si člověk zvykne na vše. David teď odchází v 6:50 z domu,doma je 18:15. Hned si dává večeři,pak sprchu, pak se věnuje tak 30min.malé než jde spinkat. Pak většinou jde na PC,já pouklízím,dám si sprchu a pak už většinu večerů trávíme spolu a akorát tak jednou za dva dny si každý čteme-D.PC a já knížku. Teď když dělá v botance,tak bude muset jít i někdy o víkendu, protože vždy první víkend v měsíci mají otevřeno,ale pak si to bude moct kdykoli vybrat,takže máme v plánu,že jedno pondělí zůstane doma,půjde s námi na plavčo a pak půjdeme všichni tři k zubaři. |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
16.3.2012 13:05:24
Ad. fusak, my ho ještě máme, ale spíš že má nožky v teple, nahoře zakrytej není, tam spíš,že má teplo pod zádama a že to tlumí jízdu. Spíš jsem dala slabší bundičku, dnes ráno jsem dala vestičku, ale to jsme jeli autem.
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.