Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
16.3.2012 13:03:27
Hoj holky.
Káto, díky za optání, u nás už je dobře. Davča a Maty ve školce. Ráno jsme byli na kontrole u dr, pak zubaře. Tadeáše to zmohlo, tak ted už dvě hodky spí. No škoda, že srazík fakt nevyšel, počasí bude super. Káto, tatínka je mi líto, snad to má v tom jednom místě a léčba zabere. S rakovinou vůbec v naší rodině zkušenosti nemáme, nikdo neměl...tuk tuk, naštěstí. Takže já jsem v tomhle zcela mimo. At máte výsledky co nejlepší ![]() Jo, píšeš, jak se tvoji kluci mají rádi, takže nějaké boje u vás nevedete? U nás je to furt boj, pořád kdo je v čem první, pak se skrz to hádají, Davča nechápe, že Matyáš je ještě přeci jen malej a spoustu věcí nechápe, jenže on jako pětileták to občas taky nepochopí, no snad bude líp, jak povyrostou. Tvým klukům jsou 4 a 7, že? Joll, díky za info. Bodů v Dm mám móc, využila jsem snad jen jednou na tu knížku. Jinak tu slevu 50% do CaA ještě stále mám, jen si říkám, jestli to stihnem využít, když je to jen do velikosti 92. Nejdříve jsem si v létě říkala, počkám, koupím mu tam něco na zimu, co je dražší a s tou slevou to bude super, jenže nakonec opět vše podědil po brášcích. Tak snad něco vyberu ted, i když i letní věci tu stále po klukách suším Luci, tak my kdysi, taky chodívali spát společně, ted jak kdy. Já většinou večer uklízím apod., manža jde spát, nemá cenu, aby na mě čekal. On ráno brzy vstává, já zas ráno můžu chrnět. A ted jsem naopak neplánovaně několikrát usnula při uspávání T., takže manža pak přijde, jak dodělá svoji práci. Jak čtu,že si třeba Joll s D. něco večer i zahrají a tak, chjo, to tiše v dobrém závidím. U nás toho volného času je tááák málo Co mě strašně mrzí, ale jinak to nejde, tak že drahá polovička po příjezdu domů opět vytahuje noťas a maká dál. Jako chvíli se věnuje klukům, jenže ti už většinou jdou spát, tak jsem ráda,když nám vyjde aspon společná večeře. Já pak uspávám, on pracuje, chjo. Třeba dneska přijede až v osm, o víkendu musí pracovně do jedné firmy, ale pokusí se to zmáknout hned ráno, aby jsme vyrazili někam ven...aspon že tak. Ale je to na prd, furt je to jen práce, práce, práce. ![]() |
| Kateřina |
| • |
16.3.2012 12:26:48
A my už jezdíme bez fusaku- ale má pod sebou fleesovou podložku, na sobě deku a na sporťáku nánožník- hlavně kvůli větru. No ale tu naší kozu vozit v kočárku je o nervy- ona se dokáže vysoukat i z kšírů, přestože jsou 5-ti bodový....
|
| Kateřina |
| • |
16.3.2012 12:25:03
Nějak mě to nechce přihlásit...
Káčátko, moc děkuju- článek zní moc zajímavě!!! Už jsem si to uložila. My ještě čekáme na výsledky- ono hodně záleží, jestli je ten nádor "jen" na jednom místě, nebo jestli se to stihlo rozlézt, popř. kam. Ale ono i kdyby to bylo jen tam, tak vyhlídky nejsou moc optimistický- následovat bude operace+ vývod + chemoterapie. My si tím před pár lety pršli se strejdou a tak už víme, jaký to je peklo. No nic, šup k něčemu veselejšímu... Jak je marodům? Katko, jak u vás? Už jsou kluci lepší? |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
16.3.2012 10:28:52
Nám už taky dorazila jarní bundička a moc se mi líbí, tak ještě sehnat jednu a jsme na jaro vybavené
![]() |
| Evikno+Valerinka | 110426 |
|
|
16.3.2012 10:13:02
Jééé tak to si měla štěstí, také by se mi nějaká slevička hodila
![]() No dnes jsem o fusaku přemýšlela a ještě ho dám.Dnes bude mít Valinka jen jarní bundičku, slabé kalhoty, jdeme nakoupit, myslím že fusak nějak neuškodí |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
16.3.2012 9:45:58
Joll ja uz fusak nedavam kdyz je chladneji tak deka a nanoznik.
|
|
|
16.3.2012 8:17:53
A chtěla jsem se zeptat,dáváte ještě fusak?
|
|
|
16.3.2012 8:13:31
Ještě mi prodavačka dala i slevovou knížku pro novorozence,kde je kupon 50% na slevu děského oblečení v C & A , tak jsem byla ráda
![]() |
|
|
16.3.2012 8:12:22
Evi,zeptej. Prý mají 120Ks na prodejnu a akce je od 14.3,ale včera odpoledne je u nás měli,tak třeba budeš mít taky štěstí
![]() |
| Evikno+Valerinka | 110426 |
|
|
16.3.2012 8:02:04
Jéé Joll dneska akorát jdu do DM tak se tam na kostičky zeptám, bodíků mám dost, přeci jen, nakupuji tam hodně
![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.