| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
6.3.2012 14:59:49
My ted koupili ve Sportisimu Klarce nike tenisky. 50% tak jsem rada. Jeste jsme kupovali Klarce trekingove boty, ted jeste tu krosnicku a muzeme vyrazit na tury
![]() |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
6.3.2012 14:45:23
Luci, jj, taky jsem zjistila, že ty značky NIke a Adidas dělají náhodou pro děcka velmi dobré botky. Deichmann je má často v nějakém výprodeji. Davídkovi kdysi teda ty NIke koupil táta v Itálii, byli na jeden silný suchý zip, celočerné kožené, fakt super. Jenže Maty je zničil na motorce, jak šoupal furt dokola špice o zem, jinak souhlasím, zničit se dají těžko, fakt vydrží. A cenově jsou stejné jako ostatní boty. Já ted ve výprodeji koupila právě Davídkovi zimní boty na další zimu tedy za 250,- z 800,- (samozřejmě úprava nepromoková, prodyšná atd), fakt super. Ale nikdy jsem předem boty nekupovala, ted výjimečně proto, že Maty akutně potřeboval. Deichmann má ted velmi dobré akce.
|
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
6.3.2012 14:18:51
Katko zjistila jsem ze treba tenisky puma, adidas nebo nike klarka okopat nedokaze. Takze ted kupujeme tenisky takove i do skolky. Vzdy vyckame na vyprodeje a treba celobile tenisky co mela klarka minuly podzim jsou porad jako nove a to je nosila do skolky a prala jsem je skoro kazdy tyden. Ted uz jsou schovane pro Jenicka. Kdyz bota neni ochozena a znicena tak nevidim proc by sourozenec nemohl zdedit botky, i kdyz treba jen na litacku.
|
|
|
6.3.2012 14:05:56
Maw, jestli jsem tě dobře pochopila, jsi myslela, že jako nové boty jen pro prvního a další už jen dědí? Protože chápu, že doktoři tohle hlásají, ale realita je jiná, snad všechny maminy kupují nové právě jen prvním a sourozenci mladší mají smolíka a dědí. U nás se tedy dědí hlavně zimní boty, letní jsou dokopané, to je jasný. Třeba ale Davídek kdysi dostal od mého nevlastního táty tenisky NIke celokožené, fakt byli super, tak to Maty sdědil a zničil
Takže nejen zimní se dědí, ale letní věsměs né. Ted doufám, že jak jsem koupila zimní Elephanten u Deichmanna Matyášovi, tak je bude mít za pár let T. Maty věsměs dost boty ničí, to Davča né. |
|
|
6.3.2012 13:56:55
Capáčky bez dekorace jsou krásné sami o sobě. Jinak je obyč chtěla i Marika, nemýlím-li se. Koukala jsem, že je objednáno, no jsem se mohla přidat, ale tak neva. Už jsem včera ukázala tchýni na netu, tak se podívá v Brně, naposled kupovala jakési "capáčky" s úpletem, ale jsou už malé.
CO se ovoce týče, tak Tadeáš jabko jedině do ruky, hrušku taky, banán taky. Banán tedy výjimečně naškrabané ode mě na lžičce. Mrkev taky do ruky, ale zeleninu věsměs na lžičce bud vidličkou rozmačkané nebo hodně rozvažené a jen nakrájené. Mixovanou zeleninu nikdy ![]() |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
6.3.2012 13:52:49
Botičky dpk se mi taky moc líbí. Ach jo, to už jsem byla rozhodnutá pro ty Pegresky. To zase bude dilema.
![]() |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
6.3.2012 13:41:27
Katuš,my od soboty. Kdyby to šlo,jeli bychom od pátku,ale David ještě nemá nárok na dovolenou a z práce přijíždí až 18:15,takže to už pak nemá smysl na večer jezdit.
|
|
|
6.3.2012 13:37:14
Wis to pochopila správně. Slevu od pátku pán nabízel už předtím, od soboty bez slevy. Jen mi volal to, že ty pokoje jsou volné od pátku pro všechny, předtím nebyly. Takže jak to vidíte?
|
| Lei | 37503 |
|
|
6.3.2012 13:36:35
Mně se ty dpk botičky líbí - ty z toho odkazu - takové nepřeplácané a přitom roztomilé - díky za odkaz, uložím si to.
Luci, to jsem ráda, že je tu někdo, kdo ocení střídmost...já jsem asi jediná, kdo pořídil capáčky bez nějaké dekorace, co? Bordó jednobarevné bez ničeho, aby byly ke všemu... ![]() . |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.